Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

youngrita200 draga mea, cu tot respectul pentru taria cu care infruntati fiecare zi de suferinta, ma intreb in fiecare ceas decand am aflat de cazul vostru, mai ales ca micuta ta face deseori stop respirator, mai intreb draga mea, nu ati putea sa va adunati puterile si sa lasati acest sufletzel sa fie dus de ingerasi ?

Dati cu pietre in mine! Si eu ma infior la acest gand, dar stim cu totii ca este un CHIN enorm pentru copilash in primul rand, iar apoi pentru parinti!
Lasati-o sa plece in ceruri,sa se intoarca acasa, acolo unde viata e vesnica, fara boli incurabile, fara lacrimi amare, fara sperante desarte.
pentru tine, draga mamica...

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://community.webshots.com/user/Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Salutari si de la noi,
imi era tare dor de voi sa va citesc ...noi suntem la Bratislava de 2 saptamani,in romania mi se stricase laptopul si nu merita sa-l mai repar ...asa ca de mai bine de 1 luna nu am mai putut intra pe internet.

vad ca toata lumea a crescut marisoara ,am vazut o gramada de poze sunt tare draguti bebeii nostri .SA NE TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI.

intre timp am avut si noi botezul,fetita a fost foarte cuminte in schimb de cand am ajuns la Bratislava mia scos peri albi,efectiv refuza sa manance ,eram disperata la un moment dat de am zis ca mai am putin si ajung la nebuni.
Roxi am citit ca Andreuitul tau papa 200 ml ,ei Mirunica abia ca ai dadeam cu forta 70-90 ml,am chemat si medicul fetita este bine dar din cauza schimbarii mediului am avut aceasta problema.
luna aceasta nu prea am pus pe noi doar 600 de grame,ce sa facem lasa ca recuperam luna viitoare avem doar 5100gr.
Vremea aici e tare ciudata bate vantul aproape tot timpul,dar tre sa ies cu fetita afara si pe vant,altfel nu o mai scot pana la primavara...o acopar bine ai pun batistuta pe fata ca nu avem alta solutie.

colac peste pupaza am reusit sa ma racesc acum sunt tot cu masca dupa mine sa nu inbolnavesc copilul,tot din cauza curentului probabil cum am facut curatenie prin casa...sa speram ca asta mica scapa.

mai incerc sa citesc din urma ce a-ti mai scris ,am pierdut o groaza de capitole.
deseara pun si poze noi

Va pupacim

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

am revenit cu mult chef de sporaovait dar dupa ce am citit povestea Ritei am plans pana am terminat de citit capitolul...

Rita , daca te putem ajuta cu ceva , spune-ne .Vezi ca s-a scris de formularul ala E 112 , de ce nu incerci sa plec cu fetita la un control afara ?
In Austria e o clinica unde se face numai neurochirurgie pediatrica , se implanteaza niste electrozi la babalusi si se monitorizeaza de unde pleaca comenzile gresite ...S-au rezolvat cazuri grele de epilspsie , etc ,.

Nu stiu ce sa zic in legatura cu postare aAlinei ...eutanasierea e o solutie pentru cine nu e implicat direct...eu n-as putea cu buna stiinta sa fiu de acord sa intrerup monitorizarea copilului meu ... desi sa ne fereasca Dumnezeu sa fim in situatia de a alege ...

Repet -daca ai nevoie de ceva suport financiar , spune-ne .
sambata dupa defilare a plecat si Piticul meu la mama , l-a luat pana ne mutam ca aici e ca la balamuc - facem bagaje , ducem haine , paturi , acolo se monteaza mana curenta de la scara ...

Ma gandeam la ceva -noi, astea care ramanem in Bucuresti ce-ar fi sa punem de-o ,,intalneala innainte de sarbatori-sau imediat dupa , asa ca sa ,,ne vedem mai bine ...

Roxana , iti tin pumnii stransi , sper sa scapi repede de probleme .
sabina , felicitari pentru masina ,

Am fost si eu la Kidex , i-am luat in sfarsit celui mic carucior -900 lei , are si landou si carut sport ,e super usor -numai 9 kg din al , am mai cumparat un joc misto pt. cel ma maricel si 4 harti pentru copii - foarte haioase -3 de cadou si una pt baietelul mai mare , am sa i-o pun in camera lui pe perete .

Mi-a placut mai mult la Kidex decat la baby expo, e mai mult spatiu si poti respira .

PAPANASUL ARE 5,2 KG ar manca non-stop ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alinus,Teutu tau e und ulce sper sa se rezolve problema cu bubitele pana la urma

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Gabriella,m-am indragostit de Sara ta e o scumpete.Iar tu Danielle nu te mai necaji uite ce mandrete de fetita ai si ce frumos zambeste ea la tine

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Andries, eu i-am da Espumisan 10 pic inainte de masa de 3-4 ori pe zi. Doctoritele pediatre pe care le-am consultat insa mi-au recomandat 25 pic inainte de fiecare masa, dupa ultimele noutati de la nu stiu ce congres recent. Cand n-au mai avut efect alternam 10 pic Espumisan cu 7 pic Sab (cam dupa o luna de la debutul colicilor), si intr-un final nu a mai avut nevoie.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Roxana bafta la medic!

Danielle sa-ti treaca supararea. Si la noi sunt furtuni, dar trec ele si rasare din nou soarele.

Sabina sa o stapaniti sanatosi si sa nu aveti nici un eveniment neplacut cu ea.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Salutari si de la noi!

Rita, am citit povestea voastra si am plans, sa fiti puternici si sa va ajute Dumnezeu. Ne rugam pentru voi! Cum au mai scris si fetele, sa ne scrii daca putem sa va ajutam cu ceva.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

Alice, n-am sa dau cu pietre in tine. Am zis de nenumarate ori ca n-am sa-mi mai resuscitez copilul (suntem acasa cu ea si eu sau sotul facem manevrele de resuscitare, eu fiind asistent medical). Am zis de nenumarate ori ca nu meritam asta si ne-am intrebat de ce. Dar de fiecare data cand se intmpla, crede-ma ca nici nu imi dau seama ce am facut decat atunci cand o vad ca respira din nou. Deja din instinct sar si incep sa numar... In plus, camera noastra arata ca un salon de terapie intensiva. Nici daca as vrea n-as putea sa nu AUD ca se intampla ceva. Avem o salteluta care piuie de ne sar urechile atunci cand sufletelul inceteaza sa mai respire. Avem si sursa de oxigen si un aspirator pentru aspirarea secretiilor. Sincer cred si eu ca deja e prea mult, ca DD se joaca cu noi. Dar poate e o incercare menita sa ne intareasca sau, dimpotriva, sa ne darame. Nu stiu. Sunt foarte dezorientata.
Ligeea, sunt convinsa ca alice nu vorbea de eutanasie, ci de a nu mai face nimic cand puiul intra in stop. Eutanasia e ilegala si mi se pare o joaca de-a Dumnezeu. Nimeni nu are puterea sa decida asupra vietii altuia, indiferent de suferinta. N-as putea lua viata copilului meu cu o... semnatura. Niciodata. Mai bine m-as duce eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Lavinia, bine ati revenit!

La multi ani! pentru sarbatoritii de azi: Constantin Vladimir si Gabriel Alexandru.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput