Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
bikmaria spune:
NOAPE BUNA mamici,NOAPTE BUNA bebici
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
alinus_25 spune:
Andries, Espumisanul eu i l-am dat de 3x pe zi, cate 0,2-0,3 ml. Cu seringa. Si i-am dat dintr-o sticlutza zi de zi. Mi-a ajuns 1luna si 8 zile, deci deduc ca i-am dat cantitatea corecta si nu am depasit doza.
In prospect scrie ca 20picaturi = 1 ml, iar sticlutza are 30 ml. Fix pt 1 luna.
Myral, multumim de aprecieri. Cu intarziere, dar fie iertat.
Eu zis sa nu-ti mai faci inima rea cu kg. La colicile crunte pe care le are eu zic ca e bine.
Teo tot cu buboiul la purtator. La sfatul mediculyi de familie aplicam si ceva tratament naturist: unguient de galbenele si bitter suedez sub pansament ocluziv. Si buba colecteaza in continuare puroi, insa se pare ca se trage tot spre vechea incizie. Poate nu ii mai iese altul si va fistuliza tot pe acolo. Si Alehiam, bineinteles ca luam in consideerare si varianta autovaccinului.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)
myral spune:
AlinusDanielle scuze sunt cam tu spusesei ca nu ai gasit globulete albastre la cumparaturi.Hai ca am adormit si noi. Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Piciulika spune:
Lavinia!!! Bine ai revenit! Sanatate tzie si bafta sa nu se prinda de Miruna - felicitari pentru botez!
Alinus, multzumim! De site ma ocup eu, pozele cam eu si cele mai reusite Tati. L-am facut eu, cadou pentru Tati cand a trebuit sa pece 10 zile in Canada in proiect si era taaare amarat ca o sa-i fie dor de ursuletz...
Tzi-am admirat ciufuliciul dulce! (si ce de carusele are!) Sanatate multa si succes cu tratamentul naturist!
Devylla, tot frumoasa foc esti si dulcetzica ta o dulce ca Mami!
Gabriela, ce-ai facut cu frumosa ta E o renutza duuulce - dar nedumerita. Cred ca nu stie care e job-description-ul...
Dani, ce bine ca vin ai tai. Eram amarata pt voi doua, singurele de Sarbatori...
Rox, ma bucura atitudinea ta in fatza problemei mov-pal! O sa fie bine, curand!
Magdaz, bine ai venit! Mai da' mult tzi-a trebuit sa scotzi un pas! Si ce "pas" detaliat! Sa-tzi traiasca Ana-Maria cea dulce si finutza, si feciorul - ce mare e!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
afibebe spune:
buna dimineata
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
afibebe spune:
aseara nu am mai apucat sa scriu,
i-au venit lui Cristi cadourile de mos de la Quelle.
mai fetelor nu am rezistat tentatiei si l-am pus pe salteluta leu si deasupra Babygim.
a fost super incantat. a uitat sa manance si credeti-ma a intarziat cu masa 2 ore jumate.
cand l-am luat de pe salteluta a marait putin insaasa tare s-a obosit la ele ca a apapat si pana la 7 a dormit neintors.
afibebe spune:
a dormit el dar n-am dormit eu.
ce naiba s-a intamplat nu stiu dar nu mi-a fost deloc bine.
afibebe spune:
noi am hotarat ca de saptamana viitoare incepem : diversificarea.
Sabina spune:
Neata!
afibebe, dar de ce ai hotarat asa?
eu zic sincer ca e o idee foarte proasta.
lasa-l sa implineasca macar 4 luni jumate.
Nu are inca enzimele necesare sa proceseze si alte alimente.
Sucul de morocov e plin de nitriti.
Marul e foarte acid.
supa chioara nu-i aduce niciun beneficiu momentan.
cereale nu are niciun sens pt ca e grasut.
de ce palaria mea vrei sa diversici??????
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
alinus_25 spune:
Teo-Moldoveanca, multumim pt aprecieri. Pup la tine si la dovlecel.
Andries, mailul trimis de Nana pe adresa comuna, referitor la masajul pt colici a prins la noi. Ne-am facut o obisnuinta ca la fiecare schimbat sa pedalam, sa facem gimnastica, masaj usor la burtica, din cand in cand apasat usor cu genunchii pe burtica si facut tot posibilul sa elimine gazele. Teo al meu nu a fost el prea colicos. Oricum, in prima saptamana acasa am avut cateva episoade de colici cumplite. Urlaaaa, nu stiam ce sa-i fac si am trecut la actiune. Mi-am amintit atunci de mailul Nanei si incet-incet situatia s-a ameliorat simtitor. Vad ca si Ligeea ti-a scris despre masaj.
Espumisanul contine simeticona si NU SE ABSOARBE IN INTESTIN. Il elimina complet prin scaun.
Rox. Pup la Alex iubareatza. Probabil e incantata cand i se raspunde cu zambete si rasete la maimutzareli. Incep si ei sa comunice de acum. Aaa, ma bucur pt vestile bune. Si eu auzisem ca se fac bai reci si nu calde pt ca umfla mai rau.
Carmenita, vorba Mariei[/b], sigur ii transmiti starea ta de neliniste, altfel nu vad normal asa crize de plans. Ok din cauza nasucului infundat inghite mult aer, dar tu ridica-l si scoate-i aerul.
Fetelor, nu stiu daca e ok sa scot aerul inainte sa fi terminat bb masa, insa am observat ca atunci cand are prea mult aer in stomacel refuza sa mai manance. Sigur il deraneaza. Si daca ii scot aerul continua sa pape apoi linistit, astfel ca m-am obisnuit si in timpul unei mese ii scot aaerul de 2-3-chiar4 ori.
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)