Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Buna dimi!

Carmenita sa stii ca nu mananca si de la colici,dar si de la nas infundat!Incearca sa-i desfunzi nasul inainte de masa.
Magdaz bine ai venit!Ai niste copii frumosi!Sa-ti traiasca!Cu referire la diversificare,eu incerc sa o duc cu laptele meu pana la 6 luni.Daca nu voi mai avea,voi incepe si diversificarea o data cu formula.
Roxana,bine ca te-ai linistit cu problema mov!

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Alinus si eu ii scot aerul de mai multe ori la o masa si nu cred ca e rau,dimpotriva e foarte bine.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Sabina pediatrul mi-a spus ca pot incepe de la 3 luni jumate.

acu iar sunt intoars pe dos.
sa mai astept?

nici nu mai stiu ce sa fac.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu zic sa astepti....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata!Azi trebuie sa-mi vina sotul acasa, sa vedem ca cica se pune de o furtuna pe mare. Sper sa ajunga ca nu mai rezist fara el.Afibebe cred ca nici o fata nu mai incepe diversificarea asa devreme, adevarul e ca daca pediatrul asa ti-a spus nu mai stii ce sa faci. E f devreme la 3 luni, eu acum 10 ani la cea mare am inceput pe la 4 luni, dar atunci era altfel.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

La multi ani, ANDRRUZZA!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!La multi ani si pt. 2 dulcetele si un papanash Andreea Cristina(georgiana), Matei(Aminoreanu), Alexia Rhiana(aurelia)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Piciulika, multumim si noi. Teo are par putin si ii mai si pica. La mami ii place cu creasta. E mai cool. Si daaa, carusel avem pe cel cu ursuletzii galben-portocalii de la tati si cu buburuze de la nana.
Deja se vad rezultatele tratamentului naturist. Noaptea trecuta a fistulizat pe locul inciziei. Insa nu sunt convinsa ca nu-i mai iese si al 2-lea abces.

Magda, bine ai venit. De fapt bine ai indraznit. Frumosi si tare expresivi copiii tai.

Alina.clau, ok. M-am lamurit.
Sabina, pe aici prin provincie e tare greu sa te pui contra vantului si sa mai si rezisti. Pediatrii fie au studiile facute prin 78, fie au fost innabusitzi si indoctrinatzi de cei mai in varsta. Plus ca deschiderea spre nou=realitate=actualitate e tare ingusta. Ce sa mai zic... si pe mama a trebuit sa o conving ca nu are ce cauta sucul de portocale in guritza copilului meu mai devreme de 6 luni, iar Capraru a fost constrans sa etaleze unele teorii. Dar deh, uite ce sanatosi ne-au crescut batranii, si acum noi suntem nerecunoscatori.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Neata!
afibebe, dar de ce ai hotarat asa?
eu zic sincer ca e o idee foarte proasta.
lasa-l sa implineasca macar 4 luni jumate.
Nu are inca enzimele necesare sa proceseze si alte alimente.
Sucul de morocov e plin de nitriti.
Marul e foarte acid.
supa chioara nu-i aduce niciun beneficiu momentan.
cereale nu are niciun sens pt ca e grasut.
de ce palaria mea vrei sa diversici??????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

lol, Sabino, tu esti mereu pe faza?

da' si eu zic ca e prea devreme...pe-al meu (pe primul adica) mi l-a "diversificat" mama pe la 3 luni jumate aproape patru luni, a venit in vizita cand nu eram eu acasa si l-a servit cu un suc de morcov!! cand am ajuns acasa...nu-mi venea sa cred in ce film sunt...mama era super incantata de manevra ei.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Ieri ,l-am cantarit pe Teo. Are 4900 la aproape 2 luni. In 6 zile mai e vreme de crescut. Si la cat antibiotic a inghitit si cat a suferit el ba cu operatie, durere, colici, ba cu branula, nici nu-mi imaginam ca va cantari atat. Din capitolul progrese, Teo isi tine capul bine-bine. L-a luat ieri dr de subtiori, fara sa-i sprijine capul si m-am racit cand am vazut. Insa el si-a tzinut capul bine-merci, zambea, vorbea pe mutzeste si chicotea doctoritei.
Acasa pedalam la greu, avem muschiuleti antenati la burtica asa ca ridicam ambele picioruse deodata. Din capitolul -ce-i place si nu si-ar mai lua ochii- o sculptura atarnata deasupra patului nostru, infatzisand o femeie, de care atarna niste canafi, cumparata de mama din Cheile Bicazului. Ieftina, dar lui ii place. Apoi ii place teribil sufrageria, cu tot ce e colorat prin biblioteca, vase, glastre.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutari si de la noi!
Suntem bine, am vazut poze frumoase cu nou veniti si le uram bun venit printre noi.
Am terminat cu cadourile de Mos Nicolae si am luat si cadou de Craciun pentru husband, sper sa nu citeasca. Acum ma pregatesc sa iau restul de cadouri pentru amici si socrii si sa trimit un pachetel acasa, asa ca azi probabil ma duc din nou la cumparaturi, sper doar sa plec mai devreme azi, nu ca ieri.
Si sunt putin suparata ca desteptii de la firma mea nu mi-au platit salariul vineri si azi am sunat sa vad de ce. A ramas sa ma sune tipa, dar nu m-a sunat, asa ca poate o mai sun o data si poate nu va fi prea bine pentru ea...
Fug ca s-a trezit Tudor si plange a atentie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput