Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
alina.clau spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Cat despre bratarile alea, stati asa ca nici eu nu stiam ce e cu ele. Mi-au dat aia la intrare un bat fosforescent, abia inauntru am vazut ca se face bratara si cand am bantuit pe acolo dupa gasca am vazut mesajul afisat cu codul bratatrilor.
Alina.clau, pai exact asta spuneam si eu, ca nu mergem acolo la agatat si nici sa demonstram ceva, asa ca nu e nici un motiv de stress ptr kg. Si pe cuvant erau gagici cred ca de 2 ori cat mine imbracate cu niste pantaloni de crapau pe ele si cu bluze mulate si nu aveau nici o jena, ca sa nu mai spun ca purtau bratari de dispobilitate.
Afibebe, eu nu sunt pro operatie si nici nu imi vor face operatie pentru ca nici ei nu recomanda. Deocamdata nici botox nu e cazul. O sa facem ligaturare de hemoroizi interni daca e cazul, ramane de vazut dupa investigatiile detaliate.
Sabina, tie ti-am raspuns in persoana. Te rog sa pui cand poti o poza cu poneiul ala.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana ai dreptate!
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
Roxana_G spune:
Carmenita, nu iti trebuie iubita nici un calmant, numai un pic de vointa sa treci peste momentul asta, in curand vine 15 decembrie. La noi numai espumisan a dat rezultate pentru colici, merita incercat. Posibil sa nu manance de la colici, probabil il doare prea tare burta. Andreiutz si la multi ani, ca azi ati facut 2 lunici.
Citind despre colicii vostri si vorbind cu mama care a zis ca l-a vazut azi pe pui rosu si strangand picioarele, ma intreb daca m-am grabit sa zic ca nu mai are nimic. Oricum maine o sa cer copro, ca am eu asa o grija.
Sabina, am primit un cd cu Mozart pentru copii si Alex e tare nemultumita ca nu e cu voce. Suntem incorijibili noi. Cred ca ea e genul sa mearga prin cluburi cu tati, ca ieri la Kidex o apucase dansul in strada si m-a intrebat cand mai mergem la un dans.
Rox ,
Poze
magdaz spune:
Puishorii mamei:
http://www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=244827944
mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)
magdaz spune:
Daca tot m-am bagat in vorba hai sa va intreb ceva, desi n-am vazut pe nimeni inca vorbind de asta pe aici: cind aveti de gind sa diversificati?Intrebare valabila mai ales pentru cei hraniti artificial.
De ce intreb: pediatra mea ma bate la cap cu suc de fructe de la 3 luni.Eu vroiam sa procedez ca la Cristian, fructe la 4 luni, legume la 5 luni, carne tot la 5, galbenush la 6.
Am incercat sa ma " documentez " serios pe net, inclusiv pe site-uri medicale si-mi formasem oarecum o opinie, destul de asemanatoare cu modul in care am procedat la primul copil, dar am vazut recent o emisiune la tv , cu prof . Ulmeanu ( parca) de la GR. Alexandrescu care mi-a cam zdruncinat niste idei.
Supa prima, in 10 zile se trece deja la pireu de legume cu carnita si ulei ( la 4 luni pt cei alimentati artificial).apoi fructe, dar fara banana pina la 1 an...De citrice n-a zis nimic dar presupun ca erau si astea interzise pina la un an, pentru ca a mentionat doar 4 fructe: mar si pierisca de la 4 la 6 luni, pere si prune dupa 6 luni.
Cica fara ulei de masline ca ar fi greu pentru colecist.
Si mai ushor cu ficatzelul...ca deh, e locul unde se detoxifiaza hrana, deci stocheaza si toxine.Hm, voi ce ziceti?
Aaaaa, si fara cereale pina la 6 luni ( erau indicate numai la distrofici). Dupa 6 luni n-am inteles foarte bine daca exista o masa de cereale sau se pun numai in laptele de seara.
Si un fel de mincare care nu stiu daca dumnealui i-ar placea: brinzica de casa cu fructe...Mie una nu prea...
Inca una cu papanasha:http://www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=242888146
si una cu mine si Cristian:http://www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=242888312
Maria (05.09.2007)
Roxana_G spune:
Unde ati disparut cu totii?
Cine zicea ca merge la Baby Expo? Ma gandeam ca poate dau totusi o raita pe joi incolo. Mai vedem. Aaa, finul meu cel mare a castigat concursul Baby Star la categoria 2-3 ani. Sambata e premierea, insa eu tre sa imi premiez sotul de ziua lui.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Magda, nu am reusit sa iti vad puisorii pentru ca imi cere parola pe linkul acela. Despre diversificare am mai discutat, eu chiar am postat schema fie-mii inceputa la 3 luni jumate. Acum pediatra zice de 5 luni, insa sincer as incepe mai devreme, pe la 4 luni. As vrea sa fie cam totul stabilit pe la 6 luni si ceva cand revin la munca. Schema o gasesti pe mailul comun, si tot acolo este o schema super postata de Tomasa.
Rox ,
Poze
cecilia L spune:
Roxana, ma bucur ca vestile de la dr. sunt bune.
Ca tot vorbeati de colici, eu nu i-am mai dat nimic pt colici de vreo luna, dar vad ca au mai aparut si la noi crize de vreo cateva zile.Pe noi ne-a ajutat Gripe, dar nu mai am in casa asa ca maine o sa merg sa-i cumpar, avea dreptate Sabina, faceam usor KK.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
magdaz spune:
Ajutor:
-cum ma inscriu si eu pe lista voastra
-cum obtin parola contului de yahoo
Mii de multumiri celei car are rabdare sa imi explice
Maria (05.09.2007)
cecilia L spune:
Magda, bine ai venit. nu am reusit sa vad puiutii tai.
despre diversificare nu prea stiu e sa spun. Eu ii dau numai san, si nu cred ca o sa incep sa-i dau altceva decat dupa 4 luni poate chiar mai tarziu, daca DD ma ajuta sa am lapte suficient.
Sabina, tu ce parere ai despre diversificarea la copii alaptati?????? stiu ca s-a mai discutat dar chiar nu am retinut.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 12 sapt
http://community.webshots.com/album/561620358MwlXsk
magdaz spune:
Asa merge:
http://community.webshots.com/album/561651751FGPDcz
?????
Maria (05.09.2007)