Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 17
RGE spune:
..si fi'miu a dat aseara o ragaitura cat casa ca-l invidia si tasu..dar o data cu ea a busnit si lapticul...si a vomat de l-a udat pe al meu din cap pana in picioare m-am speriat groaznic pt ca dat extraordinar de mult afara dar el radea...asa ca m-am linistit...nu stiu ce sa zic...seara am inceput sa-i dau Bonnisan din ala preventiv si cred ca de la el i se trage.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
ANCA LA MULTE LUNITE!! SA ITI TRAIASCA PRINTESA!!..Doamne ce trece timpul asta..iar intru in depresie
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:

..gravidutele ce fac??
STEFANIA, VALI
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
------------------------
"Doamne ajuta-ne!!"
gabitz78 spune:
doxi - sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
vali_delide spune:
Roxana
...iaca, si noi pe aici...tocmai ma lupt cu niste contractii si,ca sa fie totul splendid, am racit de-mi curg mucii in barba
Valentina
38+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 3 zile
Vasari spune:
Eni, a mea a mai vomitat. Si ultimele 2 seri pe la 12 a dat afara tot ce a papat, dar ii dadusem ceai inainte, sa nu-i dau chiar la 2 ore laptic si ea tot lacoma a fost. Cred ca si-a fortat stomacelul si de-asta a vomitat. Dar daca se-ntampla des eu zic sa vorbesti cu pediatrul. A, si eu o pun in patut la 30 min dupa ce a mancat, sa fiu sigura ca scoate tot aerul din stomacel.
Eu folosesc doar sapun si sampon de la Klorane, in rest ulei de masline. Desi cumparasem mai multe produse pediatra mi-a spus sa nu folosesc nimc decat ulei. A, si pentru iritatii mi-a adus o prietena din state o crema de la Pfeizer foarte buna. Dupa cateva zile nu a mai avut nevoie de nimic.
Maria - 3 NOV 2007
Vasari spune:
RGE, eu am renuntat la picaturile anticolici. Nu vad nicio diferenta, doar ca atunci cand le lua se intampla sa vomite. Acum mi se pare mult mai bine. Au trecut 2-3 zile de cand am facut schimbarea asta. O sa o mai urmaresc o saptamana. ![]()
Maria - 3 NOV 2007
iuli-ana spune:
Va multumesc din suflet pt raspunsurile voastre!

RGE,te-am vazut in poze,dupa nastere...Zici ca nici nu ai fost gravida!!!Bravo tie,esti o mamica trasnet!!!
Ana
36+ 

Lala_D spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Roxana...iaca, si noi pe aici...tocmai ma lupt cu niste contractii si,ca sa fie totul splendid, am racit de-mi curg mucii in barba
Valentina38+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 3 zile
Vali multa sanatate

ce putin mai ai
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 4 saptamani!
gianina spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Roxana...iaca, si noi pe aici...tocmai ma lupt cu niste contractii si,ca sa fie totul splendid, am racit de-mi curg mucii in barba
Valentina38+
Andreea Stefania
AMR 3 zile
Vali ce putin mai ai pana la marea intalnire!!!!!sa fie operatia usoara si fetita sanatoasa!

Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)