Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 16
vali_delide spune:
Mihuta
si pe mami si pe printesa Sophia...ce-ati crescut
...sa fiti sanatoase!
Valentina
38+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 3 zile
bb_yasmi spune:
LALA AI FOLOSIT lactoza de la humana ?? DA REZULTATE???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
`
`
La "fulguleti de noiembrie-decembrie", mamicile mele imi spun "Mama Omida"Asta pentru ca sunt in permanente preocupata sa gasesc alternative naturale solutiilor alopate. Si una din grijile mele a fost constipatia de biberon pe care o avea fiu-meu. Noi avem un medic homeopat care a zis sa nu folosim supozitorul decat in cazuri extreme, pentru ca folosit regulat duce la lenevirea tractului intestinal. De asemenea, pediatra este contra supozitorului si mi-a oferit ca solutii pentru combaterea constipatiei (lasand la o parte remediile homeopate, care nu pot fi acordate decat personalizat):ori folosirea lactozei (se dizolva in biberonul cu lapte - exista de la Humana), ori un siropel natural Lass Baby, ori sa bea mamicile care alapteaza compot de prune.....sper ca nu va deranjeaza solutiile mele. Poate o sa va mai scriu odata cum m-a ajutat homeopatia pe parcursul primului an al bebelusului. Nopti linistite va doresc!
Raluca, mami deDavid Calin (28.11.2006)
poze
a dat lactoza rezultate???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
LALA AI FOLOSIT lactoza de la humana ?? DA REZULTATE???
mami si bubulinaIASMINA ALYSSA 31.10.2007
Eu nu ( la Bogdan nu exista ) insa fina mea a folosit-o cu succes . Finutul meu era pe formula si a folosit lactoza la el si a fost multumita .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 5 saptamani!
adra_bell spune:
G24 a mea a varsat o singura data, in jeturi si foarte mult. In rest, mai regurgiteaza cate putin.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
doxi spune:
Buna, Vineri 30 Noiembrie s-a nascut Florian Serban, 3470g, 52 cm, scor Apgar 9, prin cezariana la Elias.
Sanatate tuturor mamicilor, piticilor si viitoarelor mamici :)
mihuta spune:
sophia regurgiteaza destul de mult, si mi-e necaz, mai ale cand e vorba de lapticul meu, ca de multe ori de asta si ajung sa dau supliment de lapte praf...
mami de Sophia
iuli-ana spune:
VALI,eu m-am lasat de clatite,am ales varianta mai simpla:paine prajita cu unt si dulceata...Daca faceam clatite, sigur nu ma puteam opri...
Mamicilor cu bebelusi,va rog sa-mi recomandati si mie ce cosmetice sa cumparam pt bebelina noastra???Eu oscilez intre Sanosan,Bubchen...si Mustela(dar mi se par f scumpe!!!)...Foloseste cineva Mustela???Cat de multumite sunteti?
Ana
36+ 

RGE spune:
..eu in materie de cosmetice nu folosesc decat sampon de la Sanosan..in rest nu am ce cosmetice sa folosesc..si eu am luat o caruta de cosmetice si nu am ce face cu ele..le-am dat cadou
...
..va salutam si noi pe ziua de azi..pe mine m-a luat o lene cat casa de cateva zile si nu am avut chef de nimic..am stat numai in pat cu bebe..acum am binevoit si eu sa intru sa citesc sa vad ce mai faceti.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
gabitz78 spune:
ana - eu folosesc mustela pt pitica ca are dermatita atopica si ii fac bine.
si eliza regurgiteaza doar daca mai are aer in burtica.
la noi lass baby nu are efect. o sa incercam si cu lactoza..poate cine stie?
anca - la multe luni, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. sa va bucurati de ea! pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

David Calin (28.11.2006)