Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 15
anka.san spune:
Vali
sa treaca emotiile si o
pentru printesa sa stea cuminte in burtica pana vineri !
In legatura cu Galactogyl-ul iti spun ce am aflat de la cursurile prenatale: se poate folosi doar dupa 4-5 zile de alaptare pentru a creste "productia" pentru ca inainte trebuie desfundate canalele galactofore (prin supt sau muls).
Stii cine a tinut cursul de ingrijire a bebelusului? O doctorita neonato de la Medlife, Raluca Ghinea - e extraordinar de draguta si pasionata de munca ei. Sper sa o prinzi pe tura cand nasti ![]()
Oricum stai linistita- iti vor spune ei ce sa faci si cum sa faci ![]()
Anka
In saptamana 37
Andrei
poze burtik
anka.san spune:
Anca - nu pot sa cred ca a trecut o luna de cand ai nascut-o pe Maria! Parca a fost ieri....
La multi ani sa sa se faca tot mai frumoasa si mai desteapta !

Anka
In saptamana 37
Andrei
poze burtik
anka.san spune:
Vali, tot de la curs o lista cu farmacia lui bebe. E orientativa:
Ser fiziologic pentru ochi si urechi(in flacon de plastic de 5ml)
Baneocin pudra sau unguent pe buric
Spirt pentru buric
Apa oxigenata
Pansament de tifon steril + comprese sterile
Supozitoare Paracetamol / Eferalgan / Ibuprofen pentru 0-3 luni
Panadol lichid pt dureri pentru 0-3 luni
Algocalmin supozitoare pentru 0-3 luni
Bonisan sau Sabsimplex pentru colici
Ceai de colici Babycalm + ceai de musetel
Galactogyl - pentru lapte / Humana / Ceai de la Fares / Nutrinatal
Solutie de glicerina cu nistatin (pentru gurita)
Betisoare urechi
Anka
In saptamana 37
Andrei
poze burtik
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by anka.san
Anca - nu pot sa cred ca a trecut o luna de cand ai nascut-o pe Maria! Parca a fost ieri....
La multi ani sa sa se faca tot mai frumoasa si mai desteapta !
AnkaIn saptamana 37
Andrei
poze burtik
Nici mie nu-mi vine sa cred,parca ieri aveam ditamai burtanul.
Pup
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
g24hit spune:
micutii vostri varsa?
pe mine deja ma streseaza varsaturile astea....acum a varsat la 2 ore dupa ce a mancat...in somn...trebuie sa stau tot timpul cu ea....
adra_bell spune:
Buna!
Laura, si eu am stat mult in cumpana de care pompa sa-mi iau, si atata am cumpanit ca m-am decis sa nu iau de nici un fel si daca o sa am nevoie sa trimit pe cineva sa-mi cumpere. N-am avut nevoie, din fericire.
Vali, eu am in casa: comprese sterile, ser fiziologic la punga, seringi de unica folosinta pentru administrat medicamente (i-am dat ceva cu lingurita si s-a inecat), paracetamol sirop, debridat sirop, sab simplex, spirt si baneocin pudra pentru buric, bepanthen pentru fundulet, vigantol (pe care normal ti-l da pediatrul gratuit).
Azi noapte am dormit si noi bine, pana la 4 dimineata, apoi supt si cantat mami( am gasit in sfarsit pe cineva care sa-mi aprecieze talentul muzical
) si dormit pana la 7.30. Alta viata!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
bb_yasmi spune:
buna si de la noi!!! a mea mandra vad ca sa invatat noaptea de la 3-5.30-6 sa stea treaza...
in rest le doarme mai tot timpul daca papa bine!! in rest ne chinuim cu kk si gaze si astea ne mai trezesc din somn!!!
pt ca vorbeati de cumparat lucrusoare la bebe, va dau si eu un sfat nu cumparati prea multe hainute de nou nascut ca nu le veti prea folosi (cele cu bebei mari!!).
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina
IASMINA ALYSSA 31.10.2007
mihuta spune:
buna fetele
am gasit solutia sa mai intru si eu pe forum, cu Sophia in brate.
Noi suntem bine, am fost azi la doctor ca nu-i gaseam fontanela (dar o are, doar ca e mica) avem 4 kg si 3 cm in plus - am luat 500 gr in 2 saptamani.
Ne chinuim cu gazele si inca mancam si completare - dar nu intotdeauna...
mami de Sophia
vali_delide spune:
Fetelor, multumesc mult pt. raspunsuri.
Anka, pe dra Ghinea am cunoscut-o cand am vizitat spitalul si mi-a zis dr. meu ca va fi si ea acolo vineri 
Ana, am mancat o portie maaaaare de paste cu sos si carnita, dupa care am zis ca nu mai pot, si dupa 5 min. m-am dus inapoi la cratita, sa mai pap un pic de sosulet!![]()
Valentina
38+
Andreea Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici
AMR 3 zile