Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
gianina spune:
quote:
Originally posted by doxi
Buna, Vineri 30 Noiembrie s-a nascut Florian Serban, 3470g, 52 cm, scor Apgar 9, prin cezariana la Elias.
Sanatate tuturor mamicilor, piticilor si viitoarelor mamici :)
FELICITARI!!!! sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos!
Gianina, de 2X mamica de Simona Andreea(24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
RGE spune:
IULI-ANA multumesc din suflet..din pacate mai am vreo 5 kg de dat jos si multe vergeturi care sper sa nu se mai vada ...sper
VALI ai grija mama cu contractiile ...ia mai stai tu nistel in patut la caldurica![]()
VASARI...inseamna ca asta era cauza..sa le ia naiba de picaturi..vad ca si al meu copil pana acum nu a avut nimic dar seara a inceput sa fie smiorcait si sa se stranga sa se faca covrig.
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
pussi spune:
sunt sanatoase Tustele .. am facut si EEG si eco la caput si totul e ok... asa ca raspunsul este: Elena a aspirat in
somn!
Eu am reusit sa-mi depasesc teama.. azi i-am dat papa, m-am jucat cu ea, sper ca maine sa mi le dea in salon si sa venim cat mai repede acasa.. nu stiu daca e inconstienta sau curaj ...
RGE n-am gasit putere sa-ti raspund, dar ai perfecta dreptate! Iti multumesc din suflet!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
DOAMNE AJUTA!
gabitz78 spune:
pussi - ce bine!!!!! hai ca treci tu si peste asta.pupici la tuste!
si multa sanatate.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
RGE spune:
PUSSI MULTA SANATATE si nu uita ca noi suntem atat de mari si puternici iar ei atat de mici si inofensivi..depind doar de caldura si mirosul nostru!! suntem mame..adica cele mai puternice femei din lume!! o sa reusesti sunt sigura ..trebuei sa ai rabdare ...!! o sa fie bine!! te pupam si succes!!
------------------------
ROXANA
de "ursuletz"
GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
"Doamne ajuta-ne!!"
Vasari spune:
Pussi, ma bucur mult ca Elena e bine si mai ales ca ai reusit sa te apropii de ea! Cu putin timp petrecut impreuna o sa-ti recapeti increderea si o sa vezi ca tu esti cea de care depinde. O sa stii cel mai bine si o sa simti ce trebuie sa faci. Va doresc numai bine si multa sanatate. 
Maria - 3 NOV 2007
anacami spune:
Buna!
Gianina,Anka,Vasari,Adina,multumesc de aprecieri
!
Anka,botezul l-am facut la biserica Domnita Balasa- este la Pta Unirii (in spatele blocului cu fostul BIR, pe straduta dintre Tribunal si blocul cu Optinova); mie imi place tare mult, aici am facut si cununia religioasa si botezul lui Sebastian. Au un cor cu o soprana care canta dumnezeieste.
Petrecerea de dupa am facut-o in familie, la tara- a fost ca o inagaurare, au terminat-o (socrii) si a fost prima petrecere in ea
. Sper sa fie de bun augur!
M-am simtit excelent la botez, a fost f. frumos desi a fost organizat mai in pripa si repede- noi suntem de parere ca, cu cat este mai repede cu atat mai bine (si pe Sebastian l-am botezat devreme,la 5 saptamani).
Anka,bafta cu botezul!Apropo, pentru restaurant in zona- cum sunt cele din parcul IOR-dinspre Campia Libertatii?
Pussi,Irina,multa sanatate, sa treceti cat mai repede peste aceasta perioada!Sa vina cat mai curand zilele in care veti simti doar mandria de a fi indeplinit o sarcina atat de deosebita!
Adina,sa nu te mai aud! arati excelent,esti o graviduta tare frumoasa! iar picoarele...nu cred ca vorbesti despre ele, ca eu le-am vazut slabute in poze (iar in comparatie cu ale mele, chiar firave
...).Eu am dat 5 kg la spital si 3-4 (astea fara a tine cura, chiar am mancat si dulciuri- tocmai acum mai simt nevoia, mai vad la Sebi plus ca au fost tot felul de evenimente la care am avut dulciuri). Eu am multe,multe kg in plus fata de normal.In primele 6 luni-mai sunt 5
- nici nu ma gandesc la vreo dieta de slabire (la mine s-ar duce laptele automat daca as uita sa mananc, asa cum face Roxana...). dar dupa....pana nu ajung la 50-52 nu ma las (la 1.64 m)
Camelia, Sebastian
si Stefania 
anacami spune:
regurgitare: am avut ceva probleme cu Sebastian, a fost o perioada maricica in care varsa in jet puternic de 2-3 ori pe zi.
Doctora mi-a spus ca nu este ceva alarmant daca este laptic proaspat; indicatii de afectiuni ar fi aspectul unui lapte branzit .
Inafara de a-i scoate gazele, doctora mi-a spus ca dupa masa sa nu-l agit, sa il asez cu capul putin mai ridicat decat restul corpului.Am ridicat capul patului mai sus decat parte cu picioarele- mi-a permis patutul (ca aici -vezi somiera patut); initial dr mi spus ca sub piciorul patutului sa pun niste carti sau obiecte care sa-l mai inalte.Si la spital aveau patut pe care il fixasera pe o pozietie inclinata,probabil din acelasi motiv- vezi aici
Acum nu am mai avut probleme, o mai pun din cand in cand cateva minute si pe o perna, dar numai sub supraveghere, sa nu se intoarca si sa se sufoce..
Hainute, si noua ne-au ramas multe mici, pe unele nu le-am imbracat nici macar o data.
La scutece suntem la nr.2 (folosesc Pampers si m-ar tenta Libero-de la care am folosit la Sebi niste chilotei care mi-au placut f. mult); mi se pare ca si astia ii fac ceva urme pe pulpite.Avem ramase scutece nr.1 (sau Newborn) pe care ne le mai pot folosi- noroc ca sotul nu m-a asculat cand i-am zis sa-mi ia vreo 5 cateva baxuri
Anka,suzete am cumparat marime 0-3 luni de la Avent; au si decupaje in dreptul nasucului, sa poata respira usor
Constipatie-incercati-cum au mai spus si alte fete- si cu ceai de musetel.Lactoza de la Humana am incercat-o pe propria "piele",cat si la Sebi- la noi nu a avut efect..Apropo de cosntipatie, dupa nastere problema s-a agravat, pur si simplu nu mai pot impinge (stiam ca una din neplacerile sarcina care poate persista o perioada dupa nastere este slabirea muschilor implicati...In plus, mi-a aparut si un hemoroid (n-am mai avut in viata mea, nici macar la sarcina trecuta).
Nastere usoara mamicilor care nasc in zilele urmatoare!
Adina,Stefania,Lala,etc, sarcina usoara in continuare-se aprope, se apropie cu pasi repezi si la voi 
Lala,bine ca ai rezolvat atatea probleme! ai hotarat pana la urma cand si cum vei naste? apropo, pot vedea si eu macar o poza cu tine si baietelul tau (mai ales ca stam in aceeasi zona)? parca nu am vazut nciodata! multumesc!
Camelia, Sebastian
si Stefania 
Lala_D spune:
Camelia in parcul IOR nu mai este " picior" de restaurant , le-au demolat pe toate 

Uite cateva poze cu noi :
http://community.webshots.com/album/561671573LUOkas
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 4 saptamani!
Lala_D spune:
Si m-am hotarat sa nasc la Medlife dar cand si cum voi stabili probabil maine sau pe 12 dec .
O zi excelenta !
Lala.
_
Fratele mai mare!
Bubu mic!
AMR maxim 4 saptamani!