*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama di tutti, cu ctr. de munca ti-a raspuns un contabil, miri in speta:), eu nu stiu nimik despre cartile de munca, vad ca ti-a zis ea ceva cu cartea de munca inainte de 2000 etc, eu nu ma pricep la astea, dar acum sa-ti raspunda si juristul:) ref. la ce ma mai pricep io
art 55 lit. b este despre despre incetarea cu acordul partilor, demisia este la art 55 lit.c (unilateral adik). sunt mai multe deosebiri mai mult sau mai putin de finete, in cazul in care ambele parti -angajatul si angajatorul- sunt de bun simt, sa zic asa, diferenta dintre cele 2 litere, in practica, o simti la termenul de preaviz doar. in sensul ca art 55 lit.c (demisia) este cu preaviz 15 zile (30 pt post conducere)ceea ce inteleg k nu te deranjeaza. Art 55 lit.b (acordul partilor) este cand unul dintre ei vrea si celalalt este de acord fara preaviz, adicatelea dk facultatea te lasa sa pleci a 2-a zi si nu mai trebuie sa faci 15 zile.
pentru alte eventuale urmatoare intrebari:)), am raspunsurile deja (m-a intrebat cineva recent cu aceeasi problema:)
1. demisia nu se discuta, nu poate fi acceptata/neacceptata (m-a intrebat dk angajatorul are dreptul sa refuze), ea este doar inregistrata si/sau constatata.
2. daca vrei demisie fara preaviz, adik litera c dar fara preaviz, implica o sumedenie de alti factori si alte legislatii, adik trebuie sa demonstrezi ca nu ti s-au respectat drepturile de catre angajator. in fine, cred ca nu este cazul tau.

gandacel, cu cremele de maini: eu am una mai scumpa si una mai ieftina: neutrogena si farmec cu glicerina. prima hidrateaza mai bine pe termen lung, a 2-a mai bine pe termen scurt. eu le alternez.
bogdan nu este obraznic, este istet!
eu vreau sa mi se indrepte parul si ciu-ciu! tine de hormoni, da, nu de altceva. pt par matura, da cu mai mult balsam, fara frica ca va sta si mai drept. balsamul il descalceste si-l face mai moale, dk e ondulat de la mama natura, isi va face singur onduleurile, altfel nu scapi de matura. si neaparat taie ceva din el, poate tocmai asta ii lipseste, cativa centimetri sa respire firul mai bine.

leea, eu sunt de principiu ca trebuie sarbatorita fiecare aniversare nu pt cadouri, nu pt a pune poze pe DC, nu pt fun (desi toate trei sunt bune:))), ci pentru faptul ca trebuie sarbatorit cu surle si trambite fiecare an nou din viata minunii noastre. copilul este minunea of course si prin sarbatorire io-i multumesc lui Dumnezeu pentru marea bucurie si pt fiecare an nou al copilului meu!
asa ca, chiar dk nu cunoasteti copii, tudor, tu, bona si un bunic ceva, un tort cu lumanari si un cadou impachetat frumos (pewntru bucuria lui) trebuie sa faci!
si nu in ultimul rand, ca sa vedem si noi poze:))

feli, ce bine ca nu a revenit bazdagania!

noki, pe la hotel mai treci? stii tu care hotel... ca iar vad ca ai plecat brambura de dimi pana seara:)))

melku, dupa ce o sa-i mai treaca, o sa te simti mai bine cu noi. adik acum te umfla plansu k nu e micuta cu tine, dar mai tarziu te mai linistesti si o sa-ti faca mai mult bine decat rau discutiile de-aici, chiar dk nu ai copilul langa tine.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

mama di tutti, despre ce efecte adverse ale nurofenului vorbesti? k io una doua hop tzop dau nurofen.

bre, am tuns copilu' azi in cada. ca i-am zis lu' ta-su de 2 saptamani sa-l duca si pe el la ciufolici sa-l aranjeze la ceafa plus tample pt ziua lui si mi-a zis ca haaa haaa mai e pana la ziua lui. ieri cica nu prea mai are timp sa-l duca... na, reactii tipice pt el...ideea e ca si mie imi era la fel de lene sa-l duc saptamana asta cand nu stiu cum sa ma impart cu mos nicolae, coafor , cumparaturi, curatenie etc pana in we (ca am doar 2-3 ore pe zi la dispozitie si nu prea am niciun ajutor in orele alea, doar in unele zile il pot lasa cu mama). in fine, am decis sa-l "iau" eu pe la ceafa.. acu', la lumina becului arata cat de cat, sa vad maine la lumina zilei ce-am facut, k altfel imi aud numai ironii de la ta-su ca am ciumpazit copilu' inainte de ziua lui...

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , ai ajuns la sala dalles? Parca tu ai pus ca vrei sa ajungi.Stii cumva ce program au (seara pana la cat este deschis ).

Eu azi am avut o zi de kakao, ma doare capul ingrozitor deoarece Bia azi a fost super ciufuta, a facut numai ce a vrut ea toata ziua, tipa din orice, tranteste pe jos toate cele maine sper ca va fi mai bine.

Lavi , ma bucur ac e mai bine tatal tau si ca va faceti deja planuri de vacanta.Arata foarte bine statiunea. Abia astept sa va intoarceti sa ne povestiti ce si cum. Nu va mai duceti la Sozopol?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Saru' mana de aprecierile referitoare la poze!

Leea- SI de la curentat mi se trage, dar mai ales de la cura de slabire. Autoimpusa si tinuta cu greu. Amu am terminat-o... Iar cu parul ca te vaiti ca nu s-a incretit, pai nene, abia dupa al doilea plodulet se produc asemenea schimbari!
Cu petrecerea - du-l macar la un loc de joaca, ceva, cu un tort si cadou musai, sa simta si el ca e ceva diferit.Ma bucur ca ai presimtiri bune cu bona!

Gandacel- am avut o revelatie: am ratat-o pe Stefania-bebe. E ditai fetitza deja...

Lavi- Doamne, ce loc superb!!! Oare cum ai dat de el??? Imi place la nebunie!Tinem pumnii si fie totul bine si sa aveti parte de vacanta la care speri!cand vreti sa mergeti?

CristinaNegara- maaaaaaaaama, ce de mancaruri! Am salivat de numa'! Tare draguta Elise cea cu ochi albastri!Da' cam slaba oferta de poze cu Elise doar. Si cu mami.Cerem suplimentari!

Soanso- tinem pumnii la job si sa-i treaca piticaniei raceala!O sa fie bine, o sa vezi!

Andache- am ajuns la hotel aseara, la 21.10, plecata fiind de la 8!Da' cine s-a evidentiat ca si-a facut tema la statistica?

---------

Va anunt ca azi e deschis Carrefourul pana la 1 noaptea. Cine nu a avut timp-bani-chef de cumparaturi poate s-o faca. io merg dupa 22, cu mama, in Orhideea.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

noki, multumim de info carefour, s-ar putea sa-mi foloseasca;)
catutza, da, vroiam in mai multe locuri inclusiv la dalles, n-am ajuns nicaieri, cand ajung (targul dalles tine mai mult, p-ala de la muzeul satului cu branza, ii, jucarii din lemn, suc de mere si atmosfera rustica l-am ratat, c'est fini) iti zic programul

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ca prea era totul bine si frumos, azi noapte a facut Nati febra, e racita si a mai facut si vreo 5-6 kk de ieri pana azi (nu f moale);

Cat de cat stiu de la ce i se trage: pe mine ma doare gatul de cateva zile, Silvia tuseste si ea de 2-3 zile, iar ieri am plimbat-o cam mult prin ploaie ducand-o pe Silvia la engleza... Kk a facut mai moale acum cateva zile, apoi a facu 2 zile normal (dupa regim usor) iar ieri i-am dat porumb si mandarine mama dasteapta ce-s!

---------------------

Anda multumesc pentru lamuriri, deci e cazul sa ma apuc sa anuntat, etc. Sunt f bucuroasa, e o schimbare, un refresh in viata mea.
pentru tunsul lui Nichita, nu tu ziceai parca ca te pricepi la tuns?!
Nurofenul: pai in primul rand ca orice antiinfl nesteroidian afecteaza stomacul. Apoi mi-a zs ca s-au descoperit mai multe efecte adverse si ca nu se mai da asa ca acum cativa ani, una-doua Nurofen. Nu am intrebat-o de detalii, dar am s-o intreb.
Acum de ex Nati face febra cam 1 data la 5-6 ore, eu ii dau alternativ Panadol cu Nurofen, dar daca ar face mai rar, as sterge Nurofenul de pe lista. Asta ca sa nu-i dau Algocalmin care zice dr ca e si mai nociv, scade capacitatea de aparare a organismului, afecteaza parca formula leucocitara samd.
Se mai da de ex la urechi - cand e nevoie neaparat de antiinflamator.

Gandacel Neutrogena am si; la mainile mele e buna, dar nu f buna, imi place mai mult Elmiplantu' ala de fata cu galbenele
Sugestia nr 2: foloseste manusi tip chirurgicale la treburile grele la bucatarie: eu folosesc la curatat zarzavaturi, cartofi, peste, la spalat vase daca am vreo rana pe mana... dupa ce te obisnuiesti cu ele sunt OK, doar chirurgii opereaza cu asa ceva pe maini.
Iar la curatenie folosesc manusi de menaj (din cele groase), nu le-as putea folosi in bucatarie cu ele ca nu am destula finete si precizie cu ele. Manusile de menaj le folosesc tot timpul cand am de lucru cu chimicale (spalat sanitare, aragaz, etc) sau daca spal ceva de mana.

catutza pai planul e sa mergem in Slovenia la inceputul lui iulie si la Sozopol la sf de august. Mergem cu fetele in ambele. Din partea mea nu tin neaparat sa merg la mare dar fetelor le si prieste (pt aerosoli) si le si place. La Sozopol preturile sunt mai mici decat la Nisipuri/Albena, intrarea in mare e f f lina, apa mai calda (ca e mai la sud), localitatea mai mica si mai "de atmosfera", lume mai putina, romani mai deloc...

Noki pai eu sa nu ochesc locuri faine? De data asta am info din familie: sora-mea a trecut acum 3 ani pe acolo si a zis ca e f fain. (dar ei au stat doar 1 noapte sau 2)
Slovenia e o tara mica, curata si civilizata, e plina de munti ceea ce e pe gustul meu. Din pacate preturile sunt mai mari decat in Croatia, de ex. Vrem sa stam 9 nopti acolo si sa facem excursii cu masina prin tarisoara + pe jos prin imprejurimi: chei, cascade samd. Am inteles ca sunt si chestii "de dat" copiii, si strandulete pe malul lacului, mai e si un castel, si insulita... Avem ce face, va fi un concediu dinamic Buba e ca sunt 1300 km, o sa-i facem in 2 zile dus, 2 intors, o sa ne oprim sa dormim la Timisoara si asta e.

Nah, noi suntem de genul luam copiii si ne ducem unde ni se pare interesant, ne adaptam si noi si ele la fata locului; nu cautam neaparat AI unde ai toate facilitatile pt copii "la botul calului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

lavi, ma intereseaza si pe mine detalii despre concediul vostru (unde stati, cat costa, etc). poate imi zici si mie mai multe pe e-mail.
pup.

p.s.: la multi ani ilenuta!!!!!!!!!!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna!
Azi dimineata Ilinca a facut iar tulbure, am pus pipi intr-un borcan ca sa vada si Doru ca nu aberez, deci mie mi-e clar. Nu stiu de ce ieri a fost ok, dar abia astept rezultatul de la analiza.

e ziua Ilenutzei ? Atunci un calduros LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa!
Si mai treci pe la noi, sa ne povestesti de cei 2 flacai

Lavi da, e o alegere buna Bled, tare mi-a placut tara in care e locul, cu oameni calzi precum balcanicii si calmi ca niste nemti. Daca chiar te hotarasti sa te duci, iti fac o recomandare - o pestera pe care nu trebuie s-o ratezi, e o minune a naturii.
Chestia cu Nurofenul o stiu si eu de la dr P.
Hai ca poate treaba cu Nati e alarma falsa.

Catutza azi cum mai e Bianca?

Gata, ma duc sa pap, ca am facut o tocanita de legume si ciuperci cu mamaliga

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, of..una calda si una rece. Tinem pumnii sa nu se agravezi si sa treaca repede! Asa carevasazica cu locul cu pricina. Aveati surse de inspiratie de la sora-ta!

Feli- tot in concediu??? Cat mai ai? Pofta buna!

Ilenutza- La muuulti ani, plini de iubire, veselie si sanatate!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ce face colectia?
sanatate multa micutilor bolnaviori, un pupic pentru nati, mirunici, ilincuta

felicia, sper sa nu fie nimic grav...ai urmarit sa nu fie cumva din cauza alimentatiei. Felicitari pentru dezvatul de pampers.E pe cheltuiala voastra treaba cu instalatia/?

ilenuta- andreea...La multi ani! Sa iti fie viata frumoasa, plina de noroc si bucurii. Numai bine

ina, vai batranetile mele ma tin de ceva vreme sa iti scriu despre poze . Cand a vazut-o alexia pe rachie a inceput sa strige " uite-o pe aixica"( adica pe ea ).."aixica se gioaca".A crescut foarte mult printesa ta, cat despre rochita..las ca nu-i bai se face ea mare si o sa iti goleasca garderoba
Un pupic pe nasucul cel zglobiu

lavi, este super super locul ales de voi pentru vacanta, daca nu ti-e greu imi poti da si mie amanunte de pret...cand ai tu timp, pe PM.

noki ce mai face zgabei? cum se simte, a trecut tusea?

cris n am vazut pozele cu voi, super pregatiri. Sa va fie de bine!

gandacico, atunci este musai sa ne vedem la vara la o partida de ping pong.Chiar imi place foarte mult si ti-am spus ma relaxeaza teribil.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput