*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
Lavi ma bucur ca si-a mai revenit tatal tau!
Miruna sanatate Mirunicii!
Gandacel am citit sfatul insa nu e cazul nostru. ILincai i-am facut bibele numai cu apa Dorna, extrem de rar cu Herculane. Infectia a fost insa cu proteus, luat din kk. De aceea am tot insistat sa scapam de pampers.
Si eram datoare cu niste detalii (ziceam ca scriu la pranz, dar am adormit).
Treaba a mers cam asa:
- miercuri si joi am lasat-o fara pampers si am pus-o la 2-3 ore pe olita. Facea numai pe ea, in olita nimic, curgea si pe jos dar dupa ce facea ma anunta (ceea ce nu se intampla asta vara cand nu o deranja ca statea uda). Cred ca am schimbat-o de cel putin 10 ori, innebunisem, dar nu am renuntat, am lasat-o cu scutec numai afara si cand dormea. Nu a facut kk pe ea, ca era cam constipata.
- de vineri dintr-odata gata! A mers treaba, cred ca se saturase de pantaloni uzi. A inceput sa ma anunte.
Nici acum nu-mi vine s acred cat m-am chinuit asta vara fara rezultat si ce rapid a mers acum.
Gata, au venit instalatorii
leea_cv spune:
Mada multzam de intrebare.Fusei la mama peste uichend si azi m-am intretinut cu bona.Chiar muream de curiozitate cum ii sta Mirunei cu cutzu in brate,dar nu-i.Le maninca alora care l-au adus urechile pina ti le maninca tie.Dezmucosare rapida fetei!
Adriana bun venit in colectia de top modele.
Feli,Cami va doresc fete sanatoase.
Lavi da de o sa ai sarbatori linistite,ca trendul e,vad, spre bine.Ma bucur.
Gindac se pare ca in curind ti se mai aeriseste programul,dat fiind faptul ca se joaca ai mici impreuna.Ma gindesc ca,in conditiile in care ai 2 copii si barbat doar la fara frecventa,io m-am plins degeaba cu un copil.Si ce chestie...sa ti se indrepte parul.Al dracu mie nu mi s-o putut cirliontza?
Madutza ma apuca ciuda cind vad cu ce laudarosenii vii.Io care am niste slaninutze pe burtooc.Asa cum zice si Madau Pilates e suuuper si chiar da rezultate si chiar e usor de facut...daca faci.Io am DVD-ul.No si ce?Daca sta in sertar.
Noki vazut poze si subscriu ca are fii-ta noroc de-o mamica super.De la curentat se trage?
Mai e cineva care n-a tinut ori nu-i va tin ziua copilului?Ca io nu intentionez si parca ma apuca mila ca el ramine fara party.Da n-avem copii deloc
Bona: azi a fost multumitor pt pima zi.Cred ca ne vom intelege.Am iesit impreuna la plimbare un pic,i-a dat ea de mincare si tooot soiul de povesti si poezii si a mincat cit de cit.Se joaca tot timpul cu el,vorbeste corect,destul de mult "nu e voie",dar sper sa-i treaca.S-a mai obisnuit si T cu ea,dar nu prea se lasa imbracat de ea ori luat in brate.Am povestit mult.E o femeie care se pare ca a suferit mult in viata linga un sot care i-a folosit drept fauna doar,care a chinuit copiii (de la palme la a le reprosa ca maninca mult,se spala mult,folosesc curent mult).Acum fata,care la 16 a ramas fara un ovar,are 23 si e in Anglia numa sa fie departe de ta-su.Deh...multe de ele.M-a ajutat sa fac ordine in dulapurile de la bucatarie...cred ca va merge.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
felicia74 spune:
Vsti semi-proaste: trebuie inlocuita toata teava, deic nu se repara azi. Maine sau poimaine... Dar se repara totusi!
Leea nici Ilinca nu prea a avut copii, insa cel mai bine s-a simtit la petrecerea cu bunicii, ca ii acea taica-miu toate poftele si era in centrul atentiei. E de ajuns un tort si sa-i cantati "multi ani traiasca" sa vezi ce fericit o sa fie! E prea mic ptr petreceri cu alti copii, Ilinca nici nu i-a bagat in seama pe invitati.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
Noki arati super!te mai tii de dieta? electro?
eu ma chinui sa fac fata copilului , la modul ca pe unde ma cara el imi gasesc un loc sa ma tolanesc. azi-noapte a avut muci si m-a trezit de o gramada de ori. ba stateam sa-l pazesc sa adoarma sa-i trag atunci...ba nu ma lua somnul dupa ce se potolea ella miezul noptii cautam cu lanterna o pompa de nas pe sub mobila. nu am gasit of course.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
crissy77 spune:
Multumim pt urari. Nu am avut acces la calc ca s-a ars sursa. De ziua fetei. Si anul trecut, in aceeasi zi, am scapat aparatul foto direct in obiectiv.
Duminica ne-am petrecut si noi, in familie. 18 adulti si 3 copii. A fost frumos, Elise f incantata de musafirii ei.
Poze 2 ani
Cristina & Elise-Stefania
lavi02 spune:
Pentru ca stau bine cu moralul m-am apucat de prospectat pt concediul 2008.
Adica am scris la o pensiune, sa vedem daca ne pot caza cu zgamboaice cu tot.
Concediul "principal" vrem sa-l facem de data asta la munte, la Bled in Slovenia. http://www.bled.si/en/default.asp?id=293
De cand cu Spania m-am profilat pe pensiuni ; am ochit una de 3*, e Ok pt noi.
Noi facem planurile pentru cazul optimist, asa ne-am hotarat. In cazul pesimist ... vedem noi.
miri__b spune:
Lavi mi-ai luat-o inainte cu o luna. eu din ianuarie caut destinatii de vara.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
soanso spune:
salutare ,
fetele, maine e prima zi de munca dupa doi ani si 7 luni de stat acasa......am niste emotii ...oare e normal sau sunt eu susu,azi m-a apucat plansul cand ii explicam Soranei ca de maine ramane cu buni pana vine mama de la servici.
si ca sa fie stresul si mai mare de azi Sorana stranuta si ii curge nasul ,nu are febra pot sa-i dau Nurofen?sau sa-i pun doar picuri in nas ...Vibrocil?
Bradul (inpodobim de ajun)...vom face doar la mama la Zalau unde ne vom petrece Craciunul ,facem tot atunci si chef in familie de ziua ei ..fara copii ...doar adulti .
doresc doar sa urez sanatate copilasilor bolnaviori.
Lavi ,da-mi si mie un pic din dispozitia ta buna!sanatate tatalui tau.
miha ,imi pare bine ca ti-a fost de folos informatia,poate ne vedem pe 16.01. daca vrei .
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
lavi02 spune:
soanso bucura-te ca te intorci la munca, incepe o noua perioada/etapa in viata voastra. Si pe mine m-au luat bocelile la intoarcerea la munca dupa ambele fete, stai linistita.
Cu mucii, nu-i da Nurofen daca nu are febra, are si el efecte adverse. Apa de mare, un Karvol pe perna sau Pulmex pe piept, un ceai cald, niste Vitamina C picaturi... de-astea... sanatate multa!
Eu sunt binedispusa ca tata e mai bine de cand s-a internat; era de la infectie (de la fiere), cum l-au trecut pe antibiotic & perfuzii i-a revenit piuitul, pofta de mancare, de vorba, de citit ziarele...
Vezi ce putin iti trebuie sa te binedispui?
In rest fetele-s bine, se joaca amandoua, si-au pus muzica, danseaza, isi fac bagajele ca pleaca in concediu...
Asa ca ce-mi mai trebuie?