*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, ma bucur ca vii cu vesti mai bune despre tatal tau!

Melkule, cum adica nu te potrivesti la discutiile de aici? Ia mai povesteste-ne de bidigania ta mica!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

pai in sensul ca nu am ce spune/comenta...
Doamne fereste, nu in sensul ca nu ma intereseaza discutiile forumistice, ca dovada ca va citesc zilnic cu drag.

Daria mea draguta e bine, e foarte bine. dar e departe...si io nu sunt bine deloc din acest punct de vedere. mai ales dupa ce ma intorc de la ea, vreo 2 zile nu sunt buna de nimic.
am fost in uichendul asta, ne-am intors duminica seara.
si azi dimineata cine plangea la metrou cand a vazut un copilas care striga dupa mama lui??? EU. (era probabil cu bona, il ducea la gradinita sau ceva, ca urla de mama focului ca vrea pe mami a lui)

probabil de aia nici nu mai scriu...ca nu vreau sa ma plang pe aici. ca io am ales situatia asta. (neavand de ales, de altfel). in sfarsit...
cam asta

Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, mamici.

Apreciez foarte mult parerile pe care mi le-ati impartasit legat de subiectul cu munca. Tania, un pupic special pentru tine.

Felicia, ai citit ce ti-am scris despre apa cu care ii faci laptele Ilincai?

Madutza, la sala te indruma cineva ce exercitii sa faci? Te pricepi tu, sau cum se intampla de ai asa rezultate? ca pe mine ma intereseaza sa-mi aduc fundul la locul lui dinainte, adica ceva mai sus decat a cazut acum... Trimite-ma si pe mine undeva, please.
La mine toate cele s-au aplatizat, nu stiu de ce! Burta e ok plata, dar fundul si inca ceva... nu sanii, v-am pacalit! Parul! De la cret-cret cum il aveam, este drept-drept! Arata ca o matura si nu ma pot obisnui cu "noul" meu look. Ma enerveaza, or fi hormonii sau care o fi cauza nu stiu... Ce sa fac? Bigudiuri zilnic (arata nenatural), permanent (pe un par si asa uscat si aspru???)? Nu-mi ziceti sa-l indrept complet, sa-l fac matasos, ca pur si simplu nu-mi place de mine cu parul drept! Nu ma pot obisnui!

Lavi, ma bucur ca tatal tau se simte mai bine. Sa speram ca asa va ramane. Faza cu Virgil si multinationala mi-a mers la suflet, chiar daca nu mi se adresa, o sa-i zic si asta, printre alte argumente, lui Gabi. El nu vrea deloc sa lucreze in firme mici.

Melku, povestile tale poate ne intereseaza pe noi. Mai scrie si tu pe aici, daca subiectele noastre nu te incita la scris, poate ale tale ne incita pe noi!

Roxi, eu in 1994 am jucat ping-pong ultima data, chiar in anul in care am castigat Cupa Costinesti! Eram in vacanta dinaintea anului 5 de facultate, ultima mea vacanta... dupa asta partenerii mei de tenis de masa s-au evaporat ca prin farmec, fiecare si-a vazut de viata lui si nu a mai avut timp de asta, iar eu... singura nu puteam juca! Gabi stie si el sa joace, nu ca mine, dar e un partener bun... doar ca nici cu el n-am mai avut cand sa mai joc. Poate punem o masa in curte! Na, ca mi-a venit ideea salvatoare!

Inchei acum, nu inainte sa va zic ce mi-a raspuns astazi Bogdan, oare a devenit deja obraznic, ori e doar o smecherie? Inclin sa cred ca e obraznic, ca a inceput sa se maimutareasca daca ma supar pe el... IL gasesc a nu stiu cata oara pe burta pe hol, pe gresie, tarandu-se. Ii face o mare placere sa faca asta. Si-l intreb ca de obicei: "ce faci pe jos?" La care el imi raspunde senin "sterg mizeria!". M-a pufnit rasul instantaneu, halal educatie pot face eu copilului daca ma apuca rasul la replici d-astea! Asta ii ziceam eu cand se tara pe jos, ziceam "ce faci, stergi mizeria?". Si uite asa a invatat copilul meu sa conjuge corect verbele!

Sa va mai povestesc din joaca celor doi copii: Stefania a inceput sa se tina dupa Bogdan in premergator si cel mai fain mi-a fost astazi cand, pentru prima oara de cand ii am pe amandoi, stateam linistita pe canapea si mancam, iar ei doi se alergau prin bucatarie si radeau de mama focului. Bodgan se ascundea, zicea BAU-BAU, apoi se ducea la ea cu gadi-gadi si radeau amandoi de nu mai puteau! Nu-mi doresc decat: la cat mai multe episoade din astea! Corap, ce mai fac zgatiile tale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Gata ,am revenit ,ma simt tare bine azi ,dupa ce a papat puiul meu super bine la prinz...
Am fost sa comand tortul pt ziua lui ,alea care's frumoase,in forma de masinute ,casute etc. sint cu martipan deasupra si ciocolata interiorul care nu ma incanta ,asa i-am facut la un an si era prea dulce ,asa ca am facut un ursuletz ,d'ala care vedeti peste tot:))(e maro cu bleu) dar continutul e super bun ,pina la urma e doar un tort ,nu ma mai gandesc sa ,,dea bine-n poze'':)))))

Gandacel ,la sala nu ma indruma nimeni dar in viata mea am facut fitness in mai multe locuri ,stiu pt ce e fiecare aparat ,fac cite 3 serii a cite 15 la fiecare ,apoi revin ,asta pina obosesc ,acum ,,lucrez'' toti muschii ,chiar aveam nevoie dupa atita sedentarism ,deci iau la rind toate aparatele si pe banda alerg cite un sfert de ora .
Melku ,imi dau seama cat de greu iti e sa n-ai copilul linga tine ,nu vreau sa fiu in pielea ta ,eu nu ma indur nici la gradi sa-l dau desi trebuie sa-mi calc pe inima.
Lavi ,ma bucur enorm pentru tatal tau ,pentru tine ,sper sa fie bine in continuare ca tu sa-ti poti vedea de ale tale in liniste.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu...ca sa fiu in trendul grupului...Marius e inca la birou..aseara a venit la ora 22

Miruna e nitel mucioasa, are si o usoara tuse...sper sa o dreg pana pe 15, febra vad ca nu are, sper sa nici nu faca.

Lavi, Feli stiu ca-s neseriosi meseriasii din ziua de azi, noi am avut noroc cu zugravii care-s tare de treaba, dorm acolo ca-s din provincie dar muncesc de se spetesc si nu beau..ceea ce mie mi se pare taaare ciudat. Nu e vina lor cu caloriferele, de fapt nici nu stiu a cui e vina, e un defect ceva din fabricatie, azi am fost la Romstal si am luat altele...mai scumpe dar macar merg.

Lavi sanatate taticului tau!

Adriana ma bucur ca ai decis sa ne scrii, sper sa te vedem mai des pe aici...si ceva poze cu piticania nu ne arati?

Gimnastica ptr cine vrea sa arate super va recomand Pilates, sunt usor de facut, nu obosesti si rezultatele chiar se vad.

Bradul noi il facem in ajunul Craciunului...jucarii vom lua de la BE joi.

Canuta n-am luat inca "animalul" ptr ca n-am avut timp sa mergem dupa el..

Madutza sper sa se faca bine maimutza pana duminica, si sa putem onora invitatia.

Leea pe unde umbli?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,ce ma oftic ca-i bolnavioara nor'mea ,speram sa-si vada viitorul sotz duminica :))),hai do your best si pune-o pe picioare iar daca Doamne fereste nu-si revine aia e ,se vad pe 15:)
Unde-i catelu'???L-a vazut Miru?

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Sf.Andrei 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Hei, va multumesc pt urarile de bine

Intrebare totalmente offtopic, daca se pricepe cineva sa-mi raspunda - e f bine, daca nu mai caut/intreb...
So: cum fac eu sa-mi schimb serviciul: la 1 februarie vreau sa ma angajez dincolo (tot cu carte de munca ma angajeaza), in 31 ianuarie inca sa figurez aici. Prin acordul ambelor parti, cerere de desfacere a contractului de munca? Avantaje/dezavantaje, e vreo deosebire exista si alta varianta? Cum e mai avantajos? Preaviz am inteles ca e de 15 zile.

Multumesc!

madau da-i cu ceaiuri si din astea s-o dregi pe Mirunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi dc ai o functie de conducere trebuie sa dai preaviz de 30 zile.in rest, ...subsemnata...demisionez din functie incepand cu 31.01.08,corespunzator art 55 lit.b din codul muncii.
la jobul nou iti fac un contract de munca pana ti se opereaza/inchide cartea de munca veche.
ar fi o problema dc ai cartea de munca facuta inainte de 2000.

Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!

Mergi la inceput

Miri multumesc! N-am fct de conducere; cartea de munca e din 2001 cred.

Mergi la inceput