*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (173)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Noki, foooarte frumoase pozele voastre! Tu arati foarte bine si Sarah se vede ca e tare ghidusa!
Canuta, bafta cu analizele ! Sa dea Domnu' sa iasa bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
adriana15 spune:
buna din nou.
lavi,am ajuns azi dim la budimex pe la ora 7 jumate si nu era de competenta dr. stanciu sa-mi dea aprobarea aceea asa ca m-au tr la etj 4 la seful clinicii de pediatrie,prof. dr. florea iordachescu.este un om f cumsecade care desi nu ma vazuse in viata lui,a fost intelegator si mi-a semnat cererea.asa ca maine plec la sibiu dupa alte aprobari si apoi asteptam rezultatul.sper sa nu regret ca singurica am ales sa fac stagiu de pregatire la budimex. din cunoscutii mei,toti ziceau ca ar fi cel mai ok.o sa vad din ianuarie.
in rest,Raissa mea este mult mai bine azi,fara febra,doar un scaun azi dim.,fara mucisori,nasuc f putin infundat.suntem inca pe regim dar saracuta ar manca...si nu stiu ce sa-i mai dau in afara de orez cu morcovi,paine prajita cu br. de vaci,covrigei,banane si mere coapte.oricum cred ca doar maine o mai tin asa,apoi treptat trecem la diversificare.:)
cum va spuneam eu citesc ZILNIC sectiunea voastra dar am zis sa nu apar si eu pe aici pt ca voi deja aveti grupul vostru,va cunoasteti,am apelat insa pt ca aveam nevoie de ajutor,si sper sa nu fi deranjat.oricum imi propun sa mai scriu la voi.
va multumesc si va pup pe toate.
( ps. eu la comp sunt varza,nu stiu sa fac mai nimic,deci nu stiu sa pun poze desi am o gramada).
Madutza10 spune:
Hello!!
Sint tare fericita azi ,a fost in vizita o prietena cu un baietel de 3 ani de care are grija mama ei ,puiu meu s-a jucat tare frumos cu el iar la prinz au papat impreuna ,ce credeti ?Fi'miu a halit un castron plin de supa de pui ,a mincat toate legumele ,carnita ,zeama tot ,ceea ce e premiera la noi.Acum imi dau seama ca la gradi o sa se dea pe brazda bine de tot .
Noki ,ce mamica frumusica are Sarah :) ,dupa cite am vazut ,i-a placut piticaniei la party ,a halit de la Mc??
Al meu simbata seara dupa ce ne-am intors ,,de la brad''a basculat o portie medie de cartofi prajiti la Mc ,altceva nu a vrut ,oricum e a doua oara cind papa cartofi de la Mc ,nu's de acord cu mincarea lor pt copii.
Ma duc sa culc baiatu' ca tre' sa apara mama iar eu sa plec la sala ,by the way ,sa vedeti ce abdomen am facut ,se ved rezultatele ,nici nu-mi vine sa cred ca am nascut ,e exact ca inainte sa raman gravi ,ma laud la toata lumea ,nu mai pot de bucurie :))) dar mai am ,,de lucrat'' aripioarele care nu le avem inainte :((9
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Noki_Lara spune:
Mai, unde sunteti toate???????
Adriana, ma bucur ca ti-ai rezolvat problema! Io zic ca ai facut o alegere buna. e totusi unul din cele mai mari spitale de copii si cred ca ai avea ce sa inveti. Sanatate multa raissei.
Cu gasca...asa este. Unele suntem de la inceput prin zona. Dar sunt si fete care au venit ulterior si s-au integrat super.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Adriana ,Florin Iodachescu (eu stiu de Florin ,nu fLOREA)il consulta si pe Orlando din cind in cind daca vreau o a doua parere ,e un om de treaba si un dr bun .Ma bucur ca ai rezolvat problema ,la Budimex sint dr buni ,ai de unde invata .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Sf.Andrei 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
adriana15 spune:
madutza,pe usa cab lui scria florea iordachescu.dar probabil i se zice florin.:))asa mi s-a parut si mie la prima vedere.ca e de treaba si presupun ca nu a ajuns in aceasta functie degeaba.mersi mult pt parerile voastre.
melku spune:
am fost si io la dr. iordachescu cu daria, la consult.
foarte bun doctor si foarte de treaba. comunicativ, iti explica pe indelete si pe intelesul tau cum sta treaba, raspunde la intrebari cu rabdare...tu sa stii sa-l intrebi...
mi-a placut tare mult.
io am fost cand era daria micuta, suspecta de displazie de sold, dar cat am stat acolo, au intrat copii cu probleme la nasuc, de respiratie. cred ca-i generalist. are un cabinet maaaareee cat o zi de post, care tine loc si de birou, si de sala de consiliu
io sunt pe aici. va citesc, sunt la zi, numai ca sunt perioade mari de timp cand nu am ce sa scriu. nu ma incadrez la subiectele dezbatute.
va pup pe toate.
Adina & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
lavi02 spune:
Hello,
Eu sunt putin fericita ca tata si-a mai revenit in spital fata de ieri, din ce s-a uitat sora-mea pe analize cam numai leucocitele erau marite (semn de infectie) si glicemia... dar sora-mea nu-i f priceputa la de-astea si e mai artista (comparativ cu mine) din pacate n-a reusit sa vb cu doctorul.
adriana cam asa: unele suntem de la inceputul sarcinii, altele au venit pe parcurs si s-au integrat, altele au renuntat... depinde. Noi va primim cu bratele deschise in
canutza cam asa e, sotul meu a plecat de la o corporatie unde s-a simtit bine vreo 3-4 ani dar la sfarsit s-au schimbat sefii "de dincolo" si vreun an a fost blazat, deprimat - asa ca a plecat la o firma mica unde se intelege super bine cu patronul, iar Virgil si-a mai adus prieteni-cunoscuti f buni asa ca acum are cu cine face echipa iar patronul e avantajat si el (si a fost destept sa-i primeasca pt ca trebuie sa-i si plateasca) si una peste alta lucrurile merg f bine.
In final omul sfinteste locul, peste tot.
Viteaz Dimitrie si viteaza tu ca v-ati dus la analize.
feli tinem pumnii
meems revedere placuta cu Rianna, sa vezi ca prima zi nu se va dezlipi de tine.
roxisialexia spune:
sunt intr=o mica pauza de masa, sa scriu si eu catvea randuri.
noki, imi mentin afirmatia de saptamana trecuta
pe fii-ta abia astept sa o vad live!
gandacel, nu am jucat ping pong pana acum si am descoperit ca am talent si mai mult de atat ma relaxeaza foarte mult.si tu ai nevoie de o zi alaturi de sotul tau, trebuie sa gasiti o cale de comunicare, el este de acord cu situatia asta? sa nu cumva sa se refugieze in munca vrand sa fuga de altceva!
te imbratisez cu drag esti o femeie puternica
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Hello,
Eu sunt putin fericita ca tata si-a mai revenit in spital fata de ieri, din ce s-a uitat sora-mea pe analize cam numai leucocitele erau marite (semn de infectie) si glicemia... dar sora-mea nu-i f priceputa la de-astea si e mai artista (comparativ cu mine) din pacate n-a reusit sa vb cu doctorul.
ma crezi ca am visat aseara ca ai sa ne dai vestea asta!!
Sanatate multa
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -