Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
mami_papatot spune:
vreau sa le multumesc tuturor randunicilor care au fost alaturi de mine cu sfaturi si incurajari ... din pacate, motivul a fost acelasi pe care eu il tot spun lui floin ... atata timp cat nu vorbim , pb astea vor exista(adica el cu mine ca eu sunt mai mult decat sincera si deschisa cu el si ce v-am spus voua i-am spus si lui de mii de ori)...intr0un final a ajuns sa-mi spuna ca l-au coplesit si pe el gandurile, ca de multe ori se roaga si simte ca nu-l asculta nimeni, ca indiferent cat mi-ar spune de des probabil ca nici eu si nici altii (se referea la ai mei, pe care-i iueste f mult) n-o sa-l credem ca el pt parintii lui nu m-ai simte nimic ... pe urma am aflat ca de Sf. Andrei l-a sunat un var sa-l felicite pt mine si pt bebe, si ca i-a spus ca maica-sa l-a sunat , ca se vaieta , ca ea se omoara, ca eu sunt insarcinata si ea nu v-a putea sa-i fie bunica copilului astuia niciodata ... este evident unul dintre programele ei de circ, facut evident in prezenta altora, ca de altfel lui florin ii trimite mesaje (tacica-su)ca ce a realizat el de cand am plecat noi de acolo, ca a economisit el nu-s cati bani ... sa vedeti voi cat sunt de idioti si ce diferenta intre ce spun altora si ce ii spun lui florin ... evident ca mi-a ascuns lucrurile astea (el zice sa nu ma supere, dar pe mine mai rau ma supara minciuna ... ca asa am fost invatata ... eu daca luam 2 si veneam si-i spuneam mamei , ok, asta este, trebuie sa inveti, daca ai nevoie iti pun meditator, etc s.a.m.d. ... in schimb daca luam 7 si ascundeam, mancam bataie de ma ascultai cu urechea...evident pe mtiv de minciuna)... si iaca tensiunea, si iaca nervii si iaca marele rahatoi care a degenerat intr-o cearta de toata frumusetea ... finalul discutiei...plans amandoi ca doi prosti, ca de ce a trebuit sa ajungem aici .. ca Honey micutza s-a necajit si ea, ca sa ne ierte ... acum suntem bine, defapt asa ar trebui sa fim tot timpul...si-a recunoscut si el vina, ca sunt lucruri pe care le poate face si el chiar daca sunt "de femeie"...
gagicutzelor, va las acum ca m-a sunat sorela sa ne intalnim sa facem cumparaturi pt Mociun Nicolae ... si ma asteapta la Cora ... mai sciu cand ma intorc...
Pupuri multe si dulci ca Honey!
mami_papatot
22+ cu
Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
clauclau spune:
Neata randunici, si eu la o gurita de cafea ca mor de somn. Ce-o fi oare cu somnul asta, vad ca multe ne plangem de el? Eu parca ma scurg...nu ma pot concentra la treaba si chiar am mult de lucru la servici saptamana asta.
Ma bucur tare mult ca v-au placut pozele nostre, m-am umflat in pene la aprecierile vostre. 

Mami, tare sunt de acord cu tine vizavi de tragedia de la Giulesti.
Cami, LA MULTI ANI cu multa fericire si impliniri. Si multe cadouri diseara!
Kitzi, ce surpriza! Bebe s-a facut fetita!!!!! Felicitari!
Felicitari tuturor randunicilor care s-au intalnit cu puiutii iubiti.
Ati pregatit ghetutele pentru diseara? Eu de aseara le-am asezat frumos in hol sa se orienteze bine Mosu', nu de alta!
Am pus si ghetute de Rebecca, mici si dragute, tare sunt curioasa ce-o sa intre acolo! Razvanel cand le-a vazut asa mici , mi-a zis ca acolo incape doar o sosetica la fel de mica! Ce dragut a fost!
CLAU
27 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
nicol_conte spune:
Mami_papatot felicitari pentru ca ati rezolvat situatia si v-ati impacat.Se pare ca Mosu a venit la voi mai devreme un pic, cu dragoste ,liniste si intelegere. 

Spor la cumparaturi
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
19+ si Alexia(24aug2005)
RalucasS spune:
Mami -
, ma bucur mult ca v-ati calmat si v-ati rezolvat problemele...si cred ca problema cea mare a sotului tau este cum spui tu comunicarea, pt ca nu a fost invatat asa, si acum ii este tare greu sa deschida gura si sa zica tot ce gandeste...sunt sigura ca nu vrea sa te minta..Multi
si spor la cumparaturi
25+
Lucas
RalucasS spune:
Daca va intereseaza sa auziti si parerea Cezarei Bucur aveti aici reportajul de la Antena 3
25+
Lucas
bitza037 spune:
Unde ati vazut-o mai feteleor voi pe Clau in filmulet???ca ma uit de nebuna pe aici si pe mail si nu gasesc.
IRINA 
+21

sufletel
sovietica spune:
Neatza! mai, mi-e un somn cum nici nu gandul nu ganditi!
In primul rand Cami, LA MULTI ANI!!!Sa dea Domnu sa ti se indeplineasca toate dorintele bune! 

Ramo, felicitari pentru primirea vestii ca vei fi soacra mare! 
Kitzy, sa va traiasca zanutza!
Ce ghidusa, face glume cu voi :))
Kya, iti doresc sanatate maxima. Sper ca nu crezi ca iti vor ridica statuie colegii, da?
Dana, ma bucur sa aud ca toate sunt ok la control. Sper sa nu se mai repete sangerarea!
Bitza, mercic de pontul cu revista! 
RaluSPM, si eu iti dau dreptate sa fii suparici, dar parca nu intr-atat sa ti se faca rau... Eu daca eram in locul tau, cand imi mai trecea furia, sunam la mama si ii spuneam ce ne-ai zis noua, adica ce nu ti se pare tie normal si ce ti se pare normal.
sa treaca supararea.
Giani, cu placere ragusesc pt tine si pt fratele lui sasha
MamiP, ma bucur mult ca ati rezolvat ca doi adulti ce sunteti!
Fericire multa sa aveti in casa!
Pentru cele interesate si de alte posturi online http://tv.vanelus.com/
sovi
19+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
RalucasS spune:
quote:
Originally posted by bitza037
Unde ati vazut-o mai feteleor voi pe Clau in filmulet???ca ma uit de nebuna pe aici si pe mail si nu gasesc.
IRINA+21
![]()
sufletel
La pagina 13 gasesti linkul dat de Clau
25+
Lucas
nicol_conte spune:
quote:
Originally posted by bitza037
IRINA+21
![]()
sufletel
La pagina 13 gasesti linkul in care e si filmuletul
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
19+ si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
RalucaS ai fost mai rapida ca mine 
BURTICA