Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Buna dimineata randunici si prichindei !

Ieri am fost si noi la morfo si e totul ok. Bebe are 500 g si 30 cm.

Cory, ma bucur tare mult sa te citesc din nou .

Mamip, te inteleg f bine si imi pare rau. Nici sotul meu nu poate sa se bucure de viata. Si nici eu nu pot sa ma bucur cand il vad pe el asa si de multe ori ma gandesc ca o sa-mi petrec viata asa si copiii nostri nu as vrea sa traiasca intr-un astfel de mediu. Ma gandeam ca dupa moartea tatalui sau poate se mai schimba si nu mai da importanta tuturor lucrurilor marunte. Dar asta nu s-a intamplat.

Acum insa sunt suparata din cauza parintilor mei si vroiam sa va cer si voua parerea. Ieri am vorbit cu mama la tel. si mi-a spus ceva de m-a suparat asa de tare incat mi se intarise burta si imi venea sa vomit:
Cand eram insarcinata cu Ioanna, inainte sa aflam daca e fetita sau baiat, i-am spus sotului ca daca e fetita aleg eu ce nume vreau si daca e baiat sa-i punem numele tatalui lui. Aici se obisnuieste ca primul baiat sa poarte numele bunicului din partea tatalui, al doilea pe al celui din p. mamei, prima fata numele bunicii din p. mamei si a doua pe cel al mamei din p. tatalui. Asa am ales eu numele Ioanna pt ca mi-a placut in primul rand si mai e si numele surorii mele (Oana). Acum ca o sa avem baietel o sa-i punem numele socrului meu. Eu vreau sa fac asta pt ca stiu ca e f important pt sotul meu si nu ma deranjaza.
Asa cum va spuneam, ieri a sunat mama, ca i-a spus lui tata ca o sa-l botezam Iorgos si ca tata s-a suparat f tare, dar ca i-a zis sa nu-mi spuna mie nimic. Si apoi mi-a zis ca de ce nu am botezat-o pe Ioanna ca pe ea si ca daca putem sa-i punem baiatului 2 nume sa aiba si numele lui tata. Si ca ma inetelege ca sunt singura aici si ca trebuie sa "lupt cu toata lumea". Si la sfarsit imi zice ca sa nu ma necajesc si sa fac cum vreau eu, dar mai imi spune o data cat de suparat e tata si ca cum sa-l cheme pe nepotul lui Iorgos si ca ei nu or sa mai traiasca pana atunci,dar cand o sa fie student sa se duca sa studieze in Romania si cum o sa-l strige lumea Iorgos. Si vreau sa va spun ca sora mea are un baietel de 5 ani aproape pe care nu-l cheama ca pe tata, dar la ea nu a fost nici o problema.

Vreau sa va spun ca tot timpul asta nu am spus mai nimic, simteam cum ma strange ceva de gat si inima imi batea tare, burta mi se intarise si asteptam sa termine maica-mea ca sa inchid telefonul. Daca as fi zis ceva m-as fi enervat si mai tare, plus ca "discutia" ar fi durat mai mult.

Vreau sa spun ca:
1. eu nu cred ca trebuie sa fii egoist intr-o casatorie ca atunci nu poate duce la ceva trainic si frumos.

2. eu nu simt ca "lupt" cu cineva, ca doar nu suntem in razboi si nici nu avem ceva de impartit. Eu am ramas aici si ne-am casatorit din dragoste nu din alte motive. Daca as simti asa as pleca.

De data asta nu cred ca sunt hormonii de vina de loc. Si de ieri ma tot gandesc la asta si sunt suparata, desi incerc sa ma linistesc.
Va rog sa-mi spuneti si voi parerea voastra. Mersic !

Raluca 22+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Irina ce bine ca ne-ai zis de revista, eu in fiecare luna cumpar si Mami si SuperBebe, iar acum nu stiam daca aparuse nr de dec

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna dimineata! va doresc io.

Cami LA multi ani sa ne traieti, sa ploua cu fericire in viata ta si sarcina usoara si n bebelush cuminte si sanatos!

Clau frumuseteo, frumoasa surpriza facuta de tatal tau , frumosi sunteti cu totii,si sunteti ca intr-un joc care fiecare piesa are locul ei.

Sovi , imi pare rau ca era sa ragusesti, intentia mea era sa cinti ca imiplace nu sa ramai fara voce ca cine stie poate mai am nevoie ......Tatal meu acu este relativ bine.
Te mai doare burticutza???sper sa nu.si pup sa nu!

Delphinutza ce frumos a fost , dupa cum povestesti. Te previn ca in we am de calacat si nu stiu daca reusesc sa te ajut si pe tine.. Ralu , multam de cafelutz!

Kitzy bravo de fetita, mai cum a facut schimbare de sex , vezi cit a evoluat medicina asta si cita personalitate au copii din ziua de azi, isi schimba sexul de mici, a fost catva timp cu cuc si acu vrea sa vada cum e fara cuc!

Kya bravo de baiat , si bine instaleazate in club la socrele mari

Pucca multumim de urari pt diseara!.

Pidana nu stiu ce sa spun cu singerarea, dra daca a fost scurtutz poate nu e problema , !Poate este din cauza ca mai creste uterasul, sau controlul ala care si eu il urasc.

Nicol nu dam cu rosii in tine ca poate asa se mai echilibreaza balantza si avem si noi sinsiene la toti cavalarii din odisee.

Naty sper din suflet sa nu-ti mai faca proleme laptopul, si pup io apasat sa treaca fundul facut flenduri de la intepaturi.

ELOOOOOOOOOOOO, unde esti maica!!!!de o creanga n-ai scris nika,nu ne mai iubesti???????

Papacios mai ti-a trecut supararea? mai varsa ceva din tine poate te ajuta, asa cum a zis si Sovi.
Blanka ooooooooooo, bine ai revenit si ai grija cu trebusoara la noul ap.

Floriio
se pare ca ai scapat de moderare , acu nu mai vb singura , maica

Rindunele Chiulangitze PE unde umblati!!!!!!!, dati un semn!!!!!!!!
oti fi sa va spalatzi ghetutzele pt diseara??????
eu va pup oricum si daca chiulitzi si daca suntetzi pe crengutza.

EDIT::::

Ralucaspm , bine ca mai scrii si tu ca ne faceam griji, si vreau sa-ti raspund ce parere am io despre numele lu copilu'. Este doar punctul meu de vedere, si sper sa nu supar pe nimeni. atata timp cat 2 persoane au contribuit la conceperea unui bun , in cazul nostru acesti bebelusi minunati, avem tot dreptul sa-i denumim si sa-i strigam dupa bunul plac al inimii, indiferent de traditie si de ce spun ceilalti, eu nu sunt deacord nic cu nul]mele pus copilului din partea nasilor , nici ce spun parintii, ca mi se da o parere , da , dar sa nu mi se impuna.iti inteleg suparare si poate si a tatalui tau , dar voi doi sunteti singurii care hotaritzi acest lucru, nu are rost sa te superi pina la contractii.

cat despre casatorie eu cred ca este foarte greu sa fii singur in doi

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ursule daca nu mai poti de somn, apai pune capu pe masa si dormi o leaca daca esti la munca..daca nu, tzop in pat si trage un pui mic de somn, poate iti revii..

Bitza multumim pentru pontul cu revista

Ralucaspm - incearca sa te nu te mai superi asa de tare pana la contractii. Eu sunt cu totul de acord cu Giani, aceeasi parere o am si eu despre numele copilului,ca tre sa-l cheme asa cum ne dorim noi, parintii.Mi s-ar scula paru'n cap de nervi daca cineva ar incerca sa-mi impuna ceva. Stiu ca mama ta nu ti-a impus nimic, dar simplul fapt ca a repetat de mai multe ori cat de suparat este tatal tau,demonstreaza ca a vrut sa atinga o coarda sensibila la tine, mi se pare un pic santaj....parerea mea. Oricum , tu tre sa ai grija de bebe si sa nu te mai superi asa de tare

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol19+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Raluca - si eu am vaut niste discutii de genul asta cu maicamea, numai ca noi nu vorbim la tel, ci pe mess, si i-am zis ca ea m-a botezat pe mine cum i-a placut, asa ca acum a venit si randul meu sa imi botez copilul asa cum doresc eu nu cum doreste ea...si am linistit-o. Ca sa nu vca zic ca a mea a mai avut si alte idei, vroia ca ea si cu actualul ei sot sa fie nasii copilului, si sotu ei sa ii puna un numa care vrea el, si el fiind francez, vroia sa ii puna un nume Bretogn..ehe...le-am zis sa stea in banca lor si sa se multumeasca cu statutul de bunici...
Te si nu mai fii suparata!

25+ Lucas

Mergi la inceput

Ursuletz, vrei sa fim azi surori de somn??? ca si io is la fel, am facut milioane de urcari si coboriri pe scari la sv poate , poate imi mai sare somnu, da el nu domle si nuio fata somnoroasa foc.

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

neata randunici si pupici zgribulitzi de vreme si de la papcios!

IN primul rand , pt cele intamplate la Giulesti si prin alte parti pe unde au murit oameni asa, de diversitate, sa nu ne plictisim cu binele ... eu as da afara din acel spital de la medici si pana la infirmiere pe oricine a trecut pe langa Natalia si a simtit o durere acuta fix in cur ... si nu i-as mai lasa sa se angajeze nevere ever in niciun spital din lumea asta , nici macar pe post de portar ... si eu am auzit vbe grozavite despre Cezara Bucur , dar pt replica aia cu "M-ati nenorocit!" i-as fi facut eu o ezemplificare de ce ar fi putut sa insemne lucrurl asta cu adevarat! cu bata!

dati pe realiatate!

mami_papatot 22+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

mey Papacios, da zi tu io cum sa dau pe realitatea ca-s la scirbiciu, na! da ne pove si noua .....la clasa muncitoare , io acu is curioasa ce e??? hai zi , uite intreaba si cel mic din burtik.

pup io fata

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Giani poti sa intri pe www.realitatea.net si vezi live ce e .Dar daca nu poti intra, e vorba de cazul controversat al Nataliei,articolul care l-am citit si ieri postat de o randunica.

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol19+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Giani - e vorba de cazul Nataliei , pe care l-am citit ieri si in ziar...si vorbeste Sorin Oprescu...e groaznic, numai in pielea sotului sa nu fii, eu cred ca as fi inebunit aoclo, as fi murit cu doctorii aia de gat
Mami - dar tu de tine nu ne mai zici nimic?

25+ Lucas

Mergi la inceput