Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Raluca si Nicol merci ma dcu sa ma uit si eu.
Cu placere,pentru revista, merita totii banii, adica 5 RON, cand mi-a zis cat costa am facut ochii cat cepele am crezut ca a gresit sa mi s-a parut ieftina.Are in ea si catalog de la Quelle, si de la Mothercare-pliante si detergent lighid care miroase fain(nu-i dau numele ca vedeti voi)

IRINA
+21
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nicol ...o sa ma culc cu capul pe masa si o sa ma fac sora cu Butucica si o sa dormim toata ziua.

Imi pare asa rau de ce s-a intamplat cu Natalia. Mare pacat.

19+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Gata am vazut, saru mana de pont.
Clau felicitari pentru burticutza frumoasa!!!

IRINA
+21
sufletel

Mergi la inceput

Un tip stä la coadä la bilete la cinema.
O blondä misto din mijlocul rindului ii face cu mäna.
Gagiul mirändu-se cä una asa bunä il bagä in seamä se aproprie si o intreaba:
-Ne cunoastem de undeva ?
-Sunteti tatäl unuia dintre copiii mei!
Gagiul sä cadä jos de surprindere, se gindeste putin, isi dä cu palma peste frunte si raspunde edificat:
-Am fost doar o singurä datä infidel si anume chiar inaintea cununiei
religioase, deci ar trebui sä fii "dama" fäcutä pt. mine cadou la
petrecerea burlacilor, cu care am facut sex pe masa de biliard in väzul prietenilor, in timp ce unul dintre ei mä bätea cu frunze de pätrunjel ude pe fund...
- Nu,.... eu sunt invätätoarea bäietelului Dv....

19+ Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Ralucas acum am deschis si eu link-ul pus de tine despre cazul femeii care a murit.Mi s-a facut pielea de gaina de declaratia dr. si in plus am constatat ca-l cunosc si pe tatic, in relatii de serviciu. Ce tragedie pe familia asta, mi se rupe sufletul de ei.Pentru ei de acum incolo sarbatorile numai au semnificatia care trebuie, o sa le perceapa numai cu tristete gandindu-se la ce au pierdut.

IRINA
+21
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mami papacios , sanatate si fericire va doresc si io si la cit mai putine evenimente de acest fel.ma bucur enorm ca ati lamurit problemutza voastra, si sunt deacord cu tine ca discutia este foarte importanat indiferent de subiect.

Ursule , hai sa ne surorim si cu Clau care moare de somn!pup la voi

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Fetelor fata mea da azi teza cu subiect unic la matematica.Am asa emotii,si mai ales ca-mi seamana fetita la partea emotiva.Am vazut-o plecand cu inima stransa si m-am vazut in imposibilitatea de a o ajuta.Chiar ca aici nu o pot ajuta altfel decat sustinand-o moral.S-a extras varianta cu nr.8 si e destul de greuta.Sa vedem cum se descurca ea ca daca s-o panica...nu e deloc bine.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 26+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sovi sunt convinsa ca nu-mi ridica nimeni statuie! Ba mai mult, acum de cand am program redus, nu mai are voie sa mi se faca rau dimineata. Adica vezi tu tupeu pe capul meu, dupa ce ca lucrez doar juma' de zi, mai vreau sa si plec mai devreme? Ei comedie...! Da' ce, eu nu mai muncesc? Doar de aia sunt dupa-amiza acasa ca sa mi se faca rau atunci.

Zilnic mi se dau exemple de femei vajnice, care au stat la servici pana in ultima zi, si au nascut copii sanatosi. Uite, ele nu se mai plang atata!

Iar colegii care apartin marelui si tarelui sex masculin: "Ce mare lucru sa fii insarcinata? Ete na, burta mare... Si eu am facut burta de la bere, si uite ca nu ma plang"

Sau: "cum adica nu te poti concentra? Tu nu functionezi acum cu 2 creiere? Al tau si al copilului?"

Plus ca atunci cand imi strang lucrurile sa plec dupa 6 ore, chiar si acum dupa cateva saptamani, mai intoarce lumea capul dupa mine "pai gata pleci, asa devreme??" si ma sageteaza cu niste priviri din-alea binevoitoare...

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata randunici...ne-am trezit si noi...dupa ziua de ieri am fost ff obositi...acum suntem fresh...
kytzi,kya,raluca,roxana,pidana.nicol,sovisi la toate randunicile va multumesc din suflet pt urari si felicitari
cami -LA MULTI ANI! si sa ai un bebe frumos si sanatos
am citit si eu despre natalia,este graoznic,numai in romania se intampla asa ceva si doctorii mai scapa si nepedepsiti....sper ca bunul d-zeu sa neapere ,pe noi si pe bebei ,de rautatile si neglijentele dr si ale asistentelor...
clau am vazut si eu pozele,sunteti o familie perfecta...felicitari
pe bebicul meu o sa-l cheme andrei...cand am discutat de numele copiilor mei si am zis ca imi place andrei/andreea sotul meu a cam strambat din nas...dar acum este de acord...nu ne-am hotarat daca o sa-i punem si al2lea nume....daca ar fi dupa mine i-as pune razvan sau robert dar am zis sa nu fiu egoista si sa-l las si pe sotul meu sa puna ce nume vrea el,am incredere si stiu ca o sa faca o alegere buna...dar pana atunci ,de altfel asa o sa-i zicem...ANDREI
este f nasol cand ti se impune numele copiilor tai,cum era o data copilul trebuie sa poarte numele nasului/nasei...etc...cum s-a intamplat cu mine ca mi-au pus numele mamei nasului meu...
va pup si va doeresc o zi frumoasa alaturi de bebei vostrii si de burtici...astazi o sa stau si eu mai mult pe crengutza...
revin!!!! tot stolul

ramo26+ 21 sapt

Mergi la inceput

Da Giani....si cu Clau.

19+ Vlad Alexandru

Mergi la inceput