Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Coryyyyyyyyyyyyyy!!!!! Ce dor mi-a fost de tine!!!! Hai ca mai ai un pic pana la vacanta si o sa ne scrii in fiecare zi, nuuuu?

AVERTISMENT!!!! Va dau un link, nu este pentru inimi slabe! E vorba de inca un caz de malpraxis, de asta data de la Giulesti. Pentru mine e cu atat mai dureros cu cat am cunoscut povestea inca de a doua zi, Natalia fiind verisoara primara a directorului nostru de sucursala de la Craiova...Eu nu sunt panicoasa, dovada ca am decis sa nasc la Municipal, in ciuda celor intamplate cu Sebastian. Luati-o, poftim, ca pe o intamplare de viata, una din nenumaratele extrem de nefericite....sau ca un argument pentru a va schimba medicul, spitalul...Imi cer de pe acum scuze daca articolul postat de mine va leza vreuna din randunici, nu asta mi-a fost intentia.

http://www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza tuturor randunicilor cu burtici!
Vad ca sunteti somnoroase rau, haideti la cafea!

+23, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata stol
Poftiti la o !

Sovi - este undeva o lista foarte completa cu tot ce ii trebuie lui bb, dar acum nu stiu de unde sa o iau... , dar lasa ca o gasesc eu pana la urma
Simo - tinem pumnii pt azi la dr, sa iti dea numai vesti bune
Amina - bine ai venit printre noi, sa ai parte de sarcina usoara, zi-ne mai multe despre tine, si trece-ti la semnatura numarul de sapt ca sa stim si noi cate ai.
cami - diagnosticul de placenta praevia se poate pune doar incepand cu sapt 28, pana atunci este doar jos inserata dar pana la sapt 28 se poate ridica oricand, si chiar daca ai praevia, mie mi-a zis doctorul ca are timp si pana la nastere sa se ridice.
Si mie mi-a pus acelasi diagnostic, si acum stau cu tratament, mai mereu intinsa, ca sa nu mai spun ca nu ies din casa.
Stai linistita nu te ingrijora, nu vor fi probleme, stiinta a mai avansat fata de acum 5 ani cand ai nascut-o tu pe Alex. Asa ca stai linistita, ca altfel ii transmiti si lui Luca o stare proasta, ceea ce nu e bine. Multi

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza buna , bre!

is noua noutza ,cu baterii incarcate, am fost aseara la o mini petrecere( de fapt destul de mare) si se pare ca mia priit, dupa cit de mult am plins ieri , s-a dus pe dimbovitza energia negativa si am aruncat cu sare dupa ea sa nu mai se intoarca la nimenea, sic.Multumesc de incurajari , ma duc sa cetesc paginili perdute de ieri si revin cu mesaj asa ca la carte.

Giani 27+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata fete dragi,

am si eu o problema, va rog sa ma ajutati...m-a mancat undeva si am mai facut un test azi, tot sure check si mi-a iesit a doua liniuta tot pala (azi a-6-a zi de intarziere). Cand s-a uscat testul a ramas la fel ca si intensitate a liniutelor. Cred ca daca s-ar fi estompat liniutele testul ar fi aratat cam la fel cu cel facut in a-3-a zi de intarziere. Asta este ceea ce ma preocupa pe mine, oare sarcina merge bine ??? de ce nu s-a pozitivat clar acest test ? nici intepaturi in burta nu mai simt, poate una pe zi, sanii ma dor cand si cand dar foarte putin. Ieri mi-a fost rau cam toata ziua si asta m-a facut sa cred ca totul merge bine, dar testul de azi m-a dat peste cap....nu mai stiu ce sa cred. Maine am prima eco, cea de confirmare, insa doar atat pot afla maine. Abia peste vreo 2 saptamani (cam la 7 saptamani) as putea sa vad daca ii bate inimioara lui bebe. Va rog sa-mi spuneti daca vi s-a intamplat asa ceva, sa aveti 2 teste aprope la fel la interval de 2-3 zile. Am si plans dimineata si i-am spus si sotului ca sunt ingrijorata din cauza acestui test.....oooofffff.....cred ca l-am speriat si pe el acum....

va multumesc anticipat.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna dimineata randunici...iata ca am revenit pe crengutza...am fost plecata pe la socrii de sambata si azi m-am intors...
inca nu am citit toate mesg...sunt asa de multe...vad ca nu ati stat degeaba...am ce sa azi...
ma bucur pt naty ca e mai bine,mult noroc in continuare,am vazut ca a mai aparut o randunica in stol...ma bucur ca sunteti bine...
eu azi o sa merg la eco.....ma duc sa-l vad pe bebic...abia astept...
va pup si va doresc o zi frumoasa!!!!!!!!

ramo26+ 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offffff Doamne, nu-mi vine sa cred ce am citit. M-a apucat plansul pur si simplu, desi sunt la birou...N-am cuvinte!

Revin mai tarziu, am ramas cu un gust tare amar dupa tragedia Nataliei. Cum mai pot dormi unii oameni noaptea, chiar nu stiu...

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

maryb - incearca sa te linistesti, si eu cu toate ca am avut un test cu doua liniute foarte clare, am avut aceleasi emotii pana la prima ecografie, aveam aceleasi ganduri, daca mi-a dat eroare testul? apoi dupa ce mi s-a confirmat sarcina si la eco, am inceput sa am emotii si sa ma pancichez , daca mi se opreste sarcina din evolutie, alte emotii si griji, apoi a urmat triplu test, daca cumva are vreun defect genetic bb, apoi dupa ce l-am simtit miscand am stat mereu cu griji in zilele cand nu il mai simteam, apoi cu grija daca are vreun defect ceva, dupa care au urmat altele..mereu iti vei face cate o grija, si totul va continua pt ca asa suntem noi mamici si viitoare mamici vom avea mereu grija puilor nostri...Dar cel mai importantg este sa te rogi la DD, sa ai incredere in el si sa gandesti cat mai pozitiv, si bb va resimti starea ta de bine

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineata!
Daca nu aveti inima tare nu cititi articolul din ziar. E cutremurator.
Si acum sa-mi mai spuna cineva ca e inventat ca nu mai scapa din gura mea. Dr la care merg, la ultima consultatie a inceput sa imi dea argumente despre cazul din Municipal, ca e totul o inventie si sa nu cred nimic.
Exista un Dumnezeu si are EL grija de tot.

Dana 19+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Despre acel articol....pur si simplu m-a lasat fara cuvinte....nu stiu ce sa zic si ce sa gandesc...pe langa o mare ironie a sortii, o mama moare la o cezariana si puiul ei de 26s supravietuieste, adica o tragedie langa o minune...
Dupa toate cazurile pe care le-am auzit pana acum prin spitale, mi-am pregatit sotul bine, ca dupa ce ajung in spital sa nasc sa aiba grija sa dea toate drepturile banesti la cine misca pe acolo, si apoi ca nu cumva sa se miste de acolo si sa se intereseze mereu unde sunt, ce fac , in ce stare sunt...dar de asemenea mai cred ca mai este si cum iti este soarta si daca asa e sa fie tu nu poti face nimic in fata vointei lui DD

25+ Lucas

Mergi la inceput