Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Da, e teribil ce s-a intamplat! Eu una nu am cuvinte, serios...

Raluca, eu gandesc ca tine! Fac tot ce tine de mine sa fac, sotul e antrenat si montat, insa am convingerea ca totul tine de soarta...Din pacate, nici familia Nataliei, nici parintii lui Sebastian nu cred ca au ce isi reprosa...

Fetelor care ati citit, credeti ca cazul sa editez postul si sa scot linkul? Serios, nu vreau sa sperii pe nimeni! Oricum, cred ca va fi pe la toate televiziunile, eu am aflat aseara de la Revista Presei, iar colegul meu a auzit la radio toata povestea astazi de dimineata!

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Olga nu vad de ce sa il scoti, mai ales ca ai avertizat pe cele mai slabe de suflet sa nu il citeasca. E o realitate care tot asa ramane si daca lasi linkul acolo si daca il scoti....Oricum e ceva care mie mi-a luat toate cuvintele, ca de obicei iti mai dai cu parerea, mai comentezi...ei eu nu am cuvinte , decat sa spun ca e o mare tragedie, si in plus o ironie a sortii

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dar cum au putut acei doctori de acolo si asistente sa se poarte ca niste animale????? Natalia a murit doar din cauza nepasarii si indolentei lor. Nu trebuia sa se ajunga aici sub nici-o forma, banuiesc ca nici ei nu se asteptau la asta...Dar oare nemernicii au remuscari acum ca au lasat un bebelus fara mamica? Oare simt ceva sau sunt niste stane de piatra?

CLAU 27 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, nimeni nu zice nimic!!! Serios, au bagat capul intre umeri si s-au ascuns...Nu l-am mai intrebat pe Cornel ( varul Nataliei ) daca au mai discutat ceva cu vreun cadru medical, ultima data cand am vorbit despre asta spunea ca el unul nu mai vrea sa calce pe acolo, se duce numai la Neonatologie, restul a devenit de competenta Colegiului Medicilor si procuraturii ( pentru ca au facut plangere penala, impotriva tuturor celor care au fost langa ea in acele ore cumplite si nu au facut nimic ). Despre Cezara Bucur au avut numai cuvinte de lauda pentru activitatea ei de pana la 06.10...ce s-a intamplat insa atunci, e de neiertat pentru ei...

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Cami stai cumintica in patut si nu te mai stresa, nu cred ca daca ai nascut-o pe Maria la 7 luni acum se va repeta istoria. si ganduri bune!

Mary, poate nu a fost testul bun. Stai linistita si gandeste pozitiv. Roaga-te sa fie totul bine, fugi la Biserica si da si un acatist, ai sa vezi ca te vei simti mai bine.
Pe mine m-au durut sanii la inceput, apoi aproape deloc. Nu te mai lua dupa toate semnele pt ca nu sunt "batute in cuie".

Mami, sper sa iti mai treaca supararea. Inteleg perfect prin ce treci, dar ma abtin de la sfaturi.

Sovi , am trimis pe adresa comuna de mail o lista cu cele necesare.

pt toate randunicile!

edit: Olga e bine de stiut ce se intampla in spitalele din Bucuresti. Lasa link-ul!

Dana 19+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Doamne fereste!!! Si acum plang.

Camy

19+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

RalucaS, pidana, va multumesc pentru raspunsurile voastre. M-am mai linistit putin pentru ca la odiseea de iulie-august mi-a spus o fata ca si ea a avut 4 teste cam la fel. Asa ca sunt optimista si ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie totul bine.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Randunici...am citit si eu tragedia mamei care a murit in Giulesti. Credeti-ma ca ma sufoc!! Dupa cum bine stiti dr mea este Cezara Bucur....Cu ea am nascut si primul meu copil anul trecut, fara niciun fel de problema. Tot ea imi este dr ginecolog curant de vreo 3-4 ani. Este o femeie dezinvolta, de treaba. Mi-a lamurit intotdeauna problemele. Eu am nascut prin provocare primul meu copil. Dar nu din prima, ci dintra doua incercare. Asta nu din vina ei, ci din vina asistentei sefa de la travaliu. Insa aici nu mai comentez.
Tot ce va povestesc nu ma impiedica sa ma intristez, sau sa-mi fie teama. Insa stiu ca e o dr buna, multe mame au acum copii datorita ei, si eforturilor ei. Da, s-a intamplat aceasta tragedie, poate are si ea partea ei de vina insa cred ca suntem oameni si in ciuda meseriei o sa fim mereu supusi greselii...Nu suntem masini...chiar si masinile dau erori cateodata. Eu voi continua sa raman pacienta ei..
Plang moartea mamicii si soarta bebelusului, viata de acum incolo a taticului si a fratiorului.

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu nu am avut inima sa citesc articolul. Am fost ieri la biserica, am spus o rugaciune, am aprins o lumanare, si am incredere in Dumnezeu! Atat!

Amina bine ai venit printre noi!

Maryb fata ingrijorata. De ce nu-ti faci o dozare de HCG? Testele mai dau erori, se intampla sa fie expirate, depinde foarte mult de firma cica, etc, etc. Fa-ti o analiza de sange, repet-o la 48 de ore, si stii ceva sigur. Oricum griji nu prea are rost sa-ti faci, pentru ca nu ai cum sa influentezi nimic. Gandeste pozitiv despre puiul tau, si incearca sa stai linistita. Stiu ca e foarte greu sa nu-ti faci o mie si unul de ganduri, dar hai incearca!

Kya cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

kya, si eu te ....m-am mai linistit acum. vad ca sanii au inceput sa fie din nou tensionati azi si putin durerosi, am inceput sa simt din nou mici intepaturi prin burtica si am si o foarte usoara stare de greata.
Stiu ca nu pot influenta eu cu nimic evolutia bebelusului, asa ca stau calma si imi pun toate sperantele ca totul va fi bine in Bunul Dumnezeu, ca tot EL mi-a dat si aceasta minune.

sotul meu mi-a zis ca pana acum m-am stresat ca nu raman insarcinata si uite ca am ramas, acum ma stresez ca daca nu e bine....el mi-a zis ca o sa fie bine si ca maine dupa vizita la dr. ma voi simti mai bine.

va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput