Mamici de Martie-Aprilie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

No,ca din exces de zel m-am pus de doua ori!Acu ma pufneste rasul...

Simo,mamica lui David,26+ cu Samuel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Hai Simo fi barbata si iti tin punmii la doctor sa auzim numai de bine.

Eu ma duc cu rinduoiu la supermarket sa luam ceva "bun" si revin.

Dana 19+

pozne :)
http://picasaweb.google.com/DSinanansingh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara!!!
Ce ma bucur s-o revad pe Coryyyyy!!! Bine ai revenit chiar daca in scurt asaaaa pana pe 13! Ma bucur ca totul e ok si ca in curand ciripesti mai mult cu noi!!!

Acum.....ce stim de Ririan?????ca nici ea n-am mai scuturat crengutza de multisor!!!

Mami papacios inteleg perfect prin ce treci!!! Al meu e aproape acelasi gen numai ca de la o vreme s-a schimbat si daca ar fi asa mereu l-as pupa si-n ...Fii tare si lasa de la tine inca o data insa nu fara a discuta serios si calm cu el@!!!! scumpa de tine!

toate randunicile...si vb maine ca acum pic pe tastatura de somn!

mami de Luca si 28+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

1.Simo, nu ti-e rusine sa nu stai cuminte???
2. nu stiu daca fac maine eco, candva sapt asta. Si delphinash, nu, nu negociez nimic, ca doctor am si eu experienta medicilor-pacienti pe care ii urasti cand incep sa-si dea ei cu parrerea cum le-ar fi mai bine. Sunr resemnata, voi sta pentru bebele meu oricat va trebui, voi indura oricate injectii, controale cu valve, cerclaje daca-i cazul,dusul stricat,sapunul care mi s-a furat, insulina facuta chit ca n-am pic de pofta de mancare, treburile lasate vraiste, sarbatorile ratate, etc, etc. Doar micutza mea sa fie bine si cu atat mai mult o voi adora.
3. Floriio, nu ne-am cunoscut dar stai linistita cu miscatul, cam de acum sa te astepti. Cat despre urina, fa-ti si o dozare de abumina din urina de 24 de ore si masoara des tensiunea.
Mami, offf...inteleg mult din tot ceea ce ne explici noua si ma intreb cat de mult din toate astea ii explici si lui florin. Nu zic sa-i scoti pe nas cu neamul din care vine, dar fa-l sa vada dragostea ta de viata; povesteste-i ce ti-a zis Roxana Claudia (un caz asemanator am avut si eu in salon, cu o doamna obligata sa stea la pat ca mine, acasa sau la spital, cu copil mic, cu o mama comoda care nici gand n-are sa o ajute si socrii care le reproseaza lipsa de ajutor a parintilor ei; drept pt care al ei sot face TOT-TOT acum); spune-i de mine si de randunoiul meu pe care-l apuca si pe el ca-i murdar cuptorul cu microunde si de-aia se strica seara si acum se da de ceasul mortii cu serviciul de la care vrea sa plece, cu mine in spital, cu facut mancare, spalat si curatenie pe acasa si bietul nu vine decat vesnic zambitor, pentru "puii lui". Fereasca Dumnezeu sa-i doresc florinelului tau sa ajunga intr-o situatie cu adevarat grea, dar poate din alte exemple o pricepe si el cat de important e sa ADORI fiecare moment de fericire si dragoste din viata. Tu n-o supara pe Honey, da? tare
Of, fetelor, e incredibil cate povesti de viata aflu de aici din spital, nu mi-ar ajunge capitole sa va povestesc. Candva voi aprecia mult experienta asta.
Pup si Cory care mi-a lipsit mult si astept sa o revad pe net.
Gata, stau de 15 min in fund, trec la loc la 180 de grade, pupici tuturor, dragelor!

naty 21+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, multumesc pt. raspunsurile legate de miscarile lui bb, nu-mi faceam cine stie ce griji, dar uitasem de la Vlad cum e

Papacioasa, imi pare rau ca va certati pt. niste fleacuri si imi pare rau ca esti tu tare suparata...decat sa stati suparati si fiecare cu ambitiile lui, mai bine va impacati si va bucurati de tot ce ati realizat voi pana acum!
Pe mine m-a binecuvantat Doamne-Doamne cu un sot exceptional, intelegator, ma ajuta in tot, si cu casa si cu copilul, poate ne-am mai ciondanit si noi, dar au fost prostii de moment...
Hai, fruntea sus, Mami!

Cory, ce ma bucur ca sunteti bine si ai dat un semn!

Sovi, super bancurile!

Vineri ma duc si eu la Iosup, abia astept!

Oana 19+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Buna Ziua, la toate mamicile gravidute, prima, a doua sau a treia oara. Si eu am in buritca un ghiocel de aprilie, cam ziua 16 zice medicul, si nu am aflat ce este inca, fata sau baiat, sper sa aflam luna viitoare, saptamana trecuta am fost ecograf si nu s-a vazut, voi ati aflat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna dimineata randunici burtici

VA pup si va urez o zi buna.

Bine ai venit Amina Marina. Eu am aflat de la 14 sapt ca este baietel. Si-a aratat cuculetul imediat

19+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Buna dimineata, dragelor!
Am fost ieri la echo si am primit vesti bune dar si mai putin bune. Bebe este ok, 300%baiat(asa s-a exprimat dr la intrebarea sotului meu), dezvoltat in parametrii normali dar sarcina este fixata fff jos si placenta praevia. In concluzie am avut o cadere nervoasa aseara, cu bocete si tot tacamul deoarece eu si la prima sarcina am avut aceleasi probleme, Alex a fost scoasa cu o luna si jum mai devreme, cu plamanii insuficient dezvoltati si cu sanse mici de supravietuire. Din fericire dupa o luna de stat in maternitate totul s-a terminat cu bine dar acum cand o auzeam pe dr cum imi spunea ca suntem norocosi daca apucam sfarsitul lui februarie cu bebe in burtica(eu avand DPN 4.04) am avut un deja-vu si parca a cazut cerul pe mine.
Deci, tratament cu utrogestan, no-spa si scobutil, odihna fortata la patut si vizite cat mai dese la dr....o fericire...
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa in ciuda vremii de afara.

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 22+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Buna dimineata randunici cu burtici.
Daca tot ma plangeam ca nu il simt pe bebe se pare ca aseara s-a hotarat sa ma contrazica. L-am simtit bine de tot, chiar se simtea si prin butrica cand puneam mana, numai ca atunci cand a pus si tati mana, gata, nu a mai miscat.

Natydesi nu ne-am cunoscut pana acuma, eu iti stiu intreaga poveste si iti urez numai bine si sa fii increzatoare in Dumnezeu ca sigur el are grija de tine si de bebelina ta si o sa fie totul in regula.
Cu privire la urina mea, probabil ca te gandesti la riscul de preeclamsie, ca si eu tot la asta m-am gandit. Am si dureri de cap ingrozitoare...Insa inainte de sarcina tensinea mea era 100 cu 60, 90 cu 50...destul de mica. In sarcina am avut 100 cu 70, dar si 120 cu 80 in momentele in care ma durea capul. NU stiu nici eu ce sa mai cred. Abia sapt viitoare ma duc la medicul ginecolg sa vad ce imi zice, ca medicul de familie a zis sa nu imi fac griji ca e ok.

In rest, pup toate randunicile si va astept la ciripit.

Floriio in 19+ cu RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Cami33imi pare foarte sau sa aud asa ceva. Dar eu stiu ca la 22 saptamani mai sunt sanse ca placenta sa se ridice si ca nu se poate vorbi de placenta praevia. Sper ca asa sa fie. Eu sunt in 19 + si la mine tot foarte jos e placenta, adica la 1.2 cm de orificiul uterin. La tine la cat este?

Eu zic sa fii increzatoare, sa ai grija de tine si de bebe.

Pup!

Floriio in 19+ cu RADU

Mergi la inceput