Marca ARISTON - pareri, va rog!

Marca ARISTON - pareri, va rog! | Autor: Tdi

Link direct la acest mesaj

Vreau sa cumpar un cuptor (electric) si o plita (gaz metan), model de incorporat in mobilier, ambele Ariston. "Ochiometric" arata bine iar preturile sunt decente. Ma intereseaza pareri...e o marca buna?sunteti multumiti/e? merita sa investesc in ele?
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Vand foarte bine incorporabilele Ariston,si de un an nu s-a intors nici un produs la service.........Din volumul vanzarilor,cam 60%sunt marca mentionata.In rest,depinde de ce vrei sa faca(ca si functii).Daca vrei amanunte,intreaba-ma,le cunosc toate care sunt in Romania,banuiesc ca nu sunt prea multe coduri care nu se importa.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Multumesc mult, Nicoleta!
iti scriu codurile aici, sper sa nu fie vreo problema...
cuptor: FZ611IX
plita: PH640MSIX
momentan sunt ambele in oferta la 379, respectiv 199 euro.
cuptorul il folosesc pentru prajituri, pizza, paine si mai rar gatit, cred ca modelul ales se potriveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Daca Ariston nu este marca, atunci care mai este marca? Eu am masina de spalat si sunt mai mult decat multumita de ea. Daca mi-as fi permis toata aparatura eletrocasnica as fi luat-o Arsiston. Au designe placut, sunt bune, dar intra aici si costul firmei, ptr ca sunt destul de scumpicele in comparatie cu altele, dar merita.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput

Ce cuptor fain,mai ales ca este si cu inox antipata(tratat special sa nu se vada amprentele)care chiar isi face treaba.Pretul recomandat la noi este de 460 euro.
Plita este completa cu aprindere la o singura mana,siguranta,ochi cu trei inele de ardere, si la noi pretul recomandat este de 299 euro.Foarte practic imi pare gratarul,alcatuit din trei parti,deoarece se spala foarte usor.
Sa le stapanesti cu placere.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Multumesc Ni-na! pana la urma la astea ne-am hotarat (si cu contributia ta!), abia astept!!!
Tanima, mersi pentru opinie. adevarul e ca n-am mai avut marca asta, traim in patria lu' electrolux si sotzul a lucrat ani de zile la ei deci iti inchipui ce electrocasnice avem! noroc ca-s deja vechi si pe rand le inlocuiesc dupa gusturile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

nu va suparati ca dau buzna aici...

Nicoleta am pt tine cateva intrebari...vreau sa iau si eu plita+ cuptor+ hota (as vrea sa fie cuptorul pe gaz)
si combina frigorifica sau Side by side.... inca nu m-am hotarat, unde am nevoie de f mult loc in frigider- asa vrea sotul, dar si in congelator- inghet multe legume pt iarna

si as mai vrea o masina de spalat cu uscator inclus

toate trebuiesc sa fie Silver

ma poti ajuta?

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Daca Ariston nu este marca, atunci care mai este marca? Eu am masina de spalat si sunt mai mult decat multumita de ea. Daca mi-as fi permis toata aparatura eletrocasnica as fi luat-o Arsiston. Au designe placut, sunt bune, dar intra aici si costul firmei, ptr ca sunt destul de scumpicele in comparatie cu altele, dar merita.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Asa am gandit si eu cand mi-am cumparat masina de spalat, acum dupa un an si ceva sunt profund dezamagita. E cam zapacita la program, o pui sa spele de la programul 2 adica cu spalare mai grea si termina intr-o juma de ora, o pun de la 3 si spala o ora jumate, spal cu apa calda si e ok, spal cu apa rece si o pun sa incalzeasca ea - spala la infinit nu ajunge niciodata la clatire, dupa 3 ore de spalare am oprit-o eu si am mutat-o la clatire si stoarcere altfel nu stiu cate zile mai avea de gand sa fleshcaie rufele alea.
Una peste alta m-a dezamagit complet. Si nici nu spala bine, rufele mele albe sunt pa prosopul ala din reclama- mai mult gri, si pun o gramada de detergent, dublu cat scrie pe punga.
Exact in aceeasi perioada vecina si prietena mea si-a cumparat o Gorenie ceva mai ieftina decat aristoana mea, eu mai desteapta, cumpar Ariston ca sunt mai cu motz. Acum ea are o masina de spalat super care spala si bine si conform programului si abia se aude cand stoarce, a mea scoala tot blocul cand stoarce.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

O sa-ti dau coduri si preturi:
Masina spalat rufe cu uscator incorporabila:
Ariston CDE129 HA-675euro
Indesit WILD 126 SILVER-430 euro
Side by side nu stiu sa existe silver,doar inox,insa cel mai interesant mi se pare cel de la Gorenje,deoarece are capacitate mare,dar ,ca si plus,faptul ca sunt doua corpuri,unite printr-un element de legatura,doua frigidere separate,unite printr-un panou frontal.Imagineaza-ti avantajele:intra usor pe usa,il deplasezi mai usor la curatenie.
Despre combinele frigorifice silver gasesti informatii pe net,daca iti place ceva,scrie-mi si iti spun si ce cred eu ......
Ajung acum pe terenul meu:
-pt hota spune-mi daca vrei incorporabila sau autonoma si suprafata bucatariei(lungime,latime,inaltime)
-plita electrica sau pe gaz?
-de ce cuptor pe pe gaz?

O sa iti spun tot ce stiu,insa vreau mai multe detalii.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

nina as vrea sa te intreb despre niste produse ariston si nu iti e activ pm-ul.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Trimite un mail ca m-am chinuit sa activez PM si nu mi-a iesit.
Nicoleta

Mergi la inceput