Marca ARISTON - pareri, va rog!
Raspunsuri - Pagina 2
asi spune:
Ti-am trimis mail.
Astept raspuns cand poti.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ni-na spune:
Am raspuns.Daca consideri ca pot ajuta si alte fete informatiile,copie mesajul aici.Nu cred ca moderatorii vor obiecta pentru ca nu atacam pe nimeni,iar ca si reclama nu-i cazul.
Nicoleta
asi spune:
Nina multumesc.
Ai putea sa imi spui daca frigiderul Ariston MSZ 702 NF HB este disponibil in Romania si la ce pret?
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
tanima_i2002 spune:
quote:
Originally posted by dana d
[br Asa am gandit si eu cand mi-am cumparat masina de spalat, acum dupa un an si ceva sunt profund dezamagita. E cam zapacita la program, o pui sa spele de la programul 2 adica cu spalare mai grea si termina intr-o juma de ora, o pun de la 3 si spala o ora jumate, spal cu apa calda si e ok, spal cu apa rece si o pun sa incalzeasca ea - spala la infinit nu ajunge niciodata la clatire, dupa 3 ore de spalare am oprit-o eu si am mutat-o la clatire si stoarcere altfel nu stiu cate zile mai avea de gand sa fleshcaie rufele alea.
Una peste alta m-a dezamagit complet. Si nici nu spala bine, rufele mele albe sunt pa prosopul ala din reclama- mai mult gri, si pun o gramada de detergent, dublu cat scrie pe punga.
Exact in aceeasi perioada vecina si prietena mea si-a cumparat o Gorenie ceva mai ieftina decat aristoana mea, eu mai desteapta, cumpar Ariston ca sunt mai cu motz. Acum ea are o masina de spalat super care spala si bine si conform programului si abia se aude cand stoarce, a mea scoala tot blocul cand stoarce.
Poate ar trebui sa iei legatura cu o firma care asigura service-ul sau chiar cu firma de la care ai cumparat-o. Este o problema la aceea masina, nu neaparat ca este Ariston, si farfudica daca se numea nu trebuie sa faca asa ceva. Are o buba undeva.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
ni-na spune:
Asa am gandit si eu in legatura cu masina de spalat buclucasa .Si daca pui mult detergent e problema ca are senzori care masoara gradul de curat al apei evacuate.Am evitat sa raspund ca sa nu fiu acuzata ca sunt fan Ariston.Sunt vanzatoare si incerc sa fiu echidistanta.
Miramar spune:
Parerea mea, in calitate de posesoare marca Ariston de : cuptor electric, hota, masina spalat vase, masina spalat rufe cu uscator incorporat- La pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Bunicele, dar nici chiar sa ma da pe spate. La masina de psalat vase de ex. mi s-au rupt niste picioruse la butoane, au venit au facut-o si miau spus ca asa e modelul ala cu un defect de fabricatie. No comments.
Hota e performanta dar se putea si mai bine, masina de spalat rufe, respectiv uscatorul imi sifoneaza rau reufele dar inteleg ca toate astea incorporate asa sunt, asta e daca am vrut 2 in 1
Anyway concluzia mea este ca puteam sa iau produse mai ieftine si sa am aceeasi calitate.
Tdi spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Le-am cumparat ieri (plita + cuptorul) si acuma le monteaza sotul, o sa va tin la curent despre performante.
As mai avea o intrebare: cu ce curat lipiciul de pe inox si sticla? cuptorul nu-l mai aveau pe stoc si l-am cumparat pe cel expus, este in conditii perfecte doar ca avea lipite niste etichete mari si locul a ramas urat dupa ce le-am desfacut.
nemary spune:
Dana, in ce an ti-ai cumparat tu masina de splatt rufe? poti sa-mi spui ce model? ne-am cumparat si noi acum 2 sapt un Ariston si pot spune ca sunt multumita pana acum de ea, cel putin pe partea de zgomot la stoarcere.
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
adra_bell spune:
Eu am un boiler Ariston. E drept ca un boiler nu stie sa faca prea multe, dar il am totusi de 6 ani si nu mi-a facut nicio problema.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
ni-na spune:
adra_bell,la Ariston sunt doua divizii separate----electrocasnicele si termicele.Fondatorul companiei(Merloni parca) a impartit-o intre cei doi mostenitori,si fiecare merge pe drumul ei.....