Mamici de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Chiar daca au mai aparut fetitze-printzese, noi ramanem tot cu ochii pe bebelusa lui Ylari!
Azi mi-am luat cel de-al doilea CD de la revista Superbebe, il fac meloman de mic...doar ca tema de aceasta data este "Sunt Furios!" Mi-e si teama sa-l vad pe bebe furios, dar sper sa nu trecem prin starile astea si sa fim cumintei si ascultatori.

Adidana 18+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ma fetelor, nu va complexati bebei cu comentarii d-astea cu 1mm lasa ca se face cucul mare....
lili, da eco morfologica ai facut la un eco neperformant? ca de obicei medicii ginecologi mai au apartura slaba, dar cei specializati in eco au destul de performanta.
cleodupa dus imediat pe pielea uda ma dau cu un ulei special de gravidutze de la chicco, l-am luat din farmacie. e foarte gras, nu inteleg de ce nu hraneste deloc pielea. N-are miros si nimic chimic in el. Iar gelul de dus e nivea cu hidratare bla bla...

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
15+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ralu, mie mi s-au uscat foarte tare mameloanele. Bine eu am avut 2 probleme: mi-am ranit sfarculetele de la atata mancarime, m-am scarpinat cu unghiile pana am facut rana. Rana + uscaciune: am folosit crema de galbenele si vad ca mi-au trecut ranile, dar uscaciunea mai persista.
Apoi m-am umplut de bubitze pe burta si maini. M-am speriat si mi-am sunat dr: a spus ca e ori urticarie ori eruptie specifica sarcinii, ea tinzand sa creada ca e cea din urma. A zis ca apare frecvent si mi-a dat o solutie, in cazul in care va apare, sa stiti si voi, se numeste CALAMINE. E printre putinele admise in sarcina. Si a fost super eficienta.

Alina 17+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ralu, e foarte posibil ca la pielicica ta nu grasimea sa-i lipseasca si sa nu fie de folos uleiurile de baie sau de masline sau de orice fel. Incearca si cu ceva hidratant, poate la piele ii lipseste apa, hidratarea. Teoria asta am primit-o si eu de cand cu dermatita lui Andrei. Si tot atunci am aflat ca hidratarea se face cel mai bine daca te dai cu crema sau lotiune hidratanta cand pielea este inca nitel umeda dupa baie, adica nu te sterge chiar bine-bine cu prosopul inainte sa te dai cu crema.

Eu la Andrei am folosit crema din gamele Avene, Atoderm si Eucerin, luate de la farmacie. Eventual du-te si te uita intr-o farmacie unde sunt expuse mai multe creme, care este hidratanta, pentru piele sensibila eventual.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

ralu_t singura eco facuta la un ecograf performant a fost pe la 12s si cateva zile. Acolo m-am dus din proprie initiativa, pt ca vroiam poze si filmulete
La dra la care ma duc, ecograful cred ca-i mai batran decat mine.
Inca nu sunt sigura-sigura daca o sa raman la ea pana la sfarsit(nu-mi convine clinica la care nasc pacientele ei). Nu stiu ce sa fac Sa-mi caut alt doctor?
Pt eco 4d o sa ma duc dupa sapt 20 (asa am citit pe-aici pe forum), tot la un eco performant.

Lilly 15+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare fetelor!

scuze ca revin la TT, dar trbuie sa va povestesc ce am patit din nou.
Cum va spuneam vineri sera am luat rezultatul la TT care era fara interpretare..... ecografia 4D am facut-o miercurea trecuta si totul era OK. La TT valoarea AFP era un pic mai mare dupa valorile date de clinica respectiva ca fiind normale. Luni dimineata in drum spre job "Tati" stresat a oprit la cabinetul dr. MIXICH ( doctori de care sa va feriti !!!!mare genetician...bla bla...care imi gasise si rubella in luna a 2....) sa il roage sa interpreteze testul...
Evident ca el foarte binevoitor...a zis ca nu ca el baga mana in foc doar pt rezultatele lui.......si prin urmare sa recoltez din nou sange la el la cabinet...sa refac ecografia cu doctora la care ma trimite el....pentru ca.....dupa ce s-a uitat din avion pe rezultatele cu care venisem noi.....puiul meu are Sindromul Down...

noroc ca eu erm in masina si nu am fost de fata...
am plecat la serviciu mai mult plangand de stres, nervi...si orice alte sentimente...si emotii prin care treceam
Dupa 1 ora de stres...m-a sunat tati sa imi spuna sa ma invoiesc sa merem la bucuresti.
Asa ca ieri am taiat-o la bucuresti si am recoltat din nou la Medlife...am ajuns azi noapte pe la 1 in Craiova, dar sper...si sunt convinsa ca bebe meu nu are nimic. Rezultatele au zis ca vin in 10 zile. cam pe 14 dec venim sa le luam.
Apropos..ce parere aveti de Medlife? mai e cineva care a facut TT acolo?

pupici
Alexandra18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
ce harnicute sunteti!
eu am avut sambata probleme mari cu bunicul, a facut din senin un AVC aschemic(atac vascular cerebral), am chemat salvarea care a venit dupa 20min, am mers la spital unde ne-a trimis la targu-mures cu salvarea la tomograf.acolo am asteptat la spitalul judetean de la 15.30-20 pe holul spitalului pana am facut galagie si i-a facut bunicului tomografia.urasc spitalele si mai ales lipsa de interes a unor medici.acum e bine, e internat la noi in spital si deseara merg sa vorbesc cu dr sa vedem ce imi zice.ce ma bucur ca nu a ramas paralizat, ca era vai de mine.
acum la lucruri mai vesele.noi suntem bine, crestem.
despre caderea parului sa stiti ca pana am intrat in sapt12 mi-a cazut f mult dar acum incepe sa se regenereze si ma bucur.
cineva spunea de pielea aspra de pe burtica, eu zic ca apa joaca un rol f important.incearca cu crema de galbenele Melkfett sau cu ulei de masline care e f bun.
aseara am vorbit cu parintii mei si mi-au dat 2vesti bune:imi cumpara ei patut si carucior.caruciorul e 3in1, deci m-au satifacut.preturile:patutul cu saltea si perdelute 100euro si caruciorul 150.sunt cu mult mai ieftine decat la noi, deci o piatra de pe inima mi-am luat.
eu zic ca e bine sa ne facem de acum lista cu ce ne trebuie, eu sunt la primul BB si o spun sincer ca daca nu ati fi voi as fi o plutista.acum cele care sunt la al2 BB pot spune si ce nu trebuie dar care apar pe lista.
termometrul cred ca e bine pana la 6luni sa fie acela pt fundulet, acum asta e parerea mea.
am si eu o intrebare:e bine sa-i facem baie lui BB in baie si nu la el in camera?la noi in baie e putin mai frig si ma gandeam sa nu fie vreo problema.
va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

lili eu te sfatuiesc sa mergi la un eco performant cu o zi inainte de TT, pt ca altfel nu se interpreteaza corect. se calculeaza dupa dimensiunile fatului, multe dimensiuni care dau o medie de varsta. si ar trebui eco performant fiindca mie mi-au masurat si vezica urinara a lui bb, si inimioara si tot. iar putza s-a vazut de la 13s in toata splendoarea.asta nu inseamna neaparat sa schimbi medicul fiindca n-are aparatura buna. sunt altii specializati in ecografii la care poti merge pentru masuratori si poze, etc.
gabitza si eu m-am gandit ca e deshidratare. dar nu inteleg, beau tone de apa numa ca nu se duce unde trebe.
alina si eu am facut rani intr-o faza, tocmai fiindca pielea era uscata si se cojise, aveam mancarimi care s-au transformat rapid in rani. tot cu galbenele m-am dres si eu. ca sa nu mai zic de alergii, dar asta cand eram in 8-10 saptamani. apareau de dimineata si dispareau pana seara dar ma scarpinam ca un caine maidanez. o sa bag capul in farmacie sa intreb de crema hidratanta care sa nu-l lezeze pe bb. eu n-am avut in viata mea probleme cu pielea, nu m-am dat cu nici o crema(doar la plaja) si era frumoasa si elastica. acum cand am inceput sa am si io grija de ea...surpriza, cred ca nu-i prieste. si am facut si cosuri, pe care in pubertate eu nu le-am avut
ps. fetelor, voi nu simtit ca n-o sa mai aveti rabdare pana in mai/iunie sa-l vedeti pe bebe si sa-l tineti in brate, pupati, etc??
cred ca am cea mai mangaiata burta dintre burti

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
15+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

ralu_t pe mine ma apuca f des chestia cu "vreau sa-l tin in brate, sa-l pup si iarasi sa-l pup"...dar mi-am dat seama ca si perioada cat e in burtica e frumoasa si m-am hotarat sa traiesc in prezent.

o iau incet, pe rand. acum am un soi de relatie cu el, din iunie o sa fie altfel. de ce sa pierd farmecul starii actuale, tot gandindu-
ma la cea de dupa iunie?

deja nici cu sexul nu ma mai agit...ce o fi sa fie, dar sanatos sa fie! ca doar al nostru este si o sa-l iubim mai mult decat credeam vreodata ca putem iubi

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ralu si eu sunt nerabdatoare sa vina luna mai, dar i-am spus clar lui bebe sa nu-l prind inainte de luna mai, ca vede el bataitza

Cu mangaiatul burticii eu chiar am o problema......psihica adica: fetelor nu suport sa ma mangaie cineva pe burta, in afara de sotul meu si cei foarte apropiati, mama, soacra mea.
Mor de nervi cand incep strainii sa-mi mangaie burta, imi vine sa-i plesnesc peste manutze. Mi se zbarleste carnea pe mine. Nasul nostru de cununie cum ma vede ma ia la mangaiat de burtica. Imi vine sa si si si si . Stiu, am o problema la caputz, ma scuzati!

Alina 17+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput