Mamici de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Burtica mea incepe sa fie mangaiata si nu-mi displace. Parca nu m-ar mangaia pe mine, ci chiar pe bebelone si tare-s mandra cu lumea il indrageste deja.
Dar ma gandesc cu groaza ca nu o sa accept usor sa il pupe lumea. Mai ales in primele 2 luni, cred ca o sa par absurda, dar am sa cer tutror sa evite acest lucru.

Adidana 18+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumesc ptr. raspunsuri, alysh si ralu_t!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna seara la toate burticile,

Ce mai faceti? Azi n-am putut intra pe forum. Am fost de dimineata la medic sa-mi faca citologia, si eu credeam ca fiind insarcinata nu o sa mi-o faca, dar de unde, mi-a zis medicul ca nu conteaza daca sunt insarcinata sau nu, se face fara probleme. Asa ca iar astept rezultatele cateva luni sa vedem ce si cum. Sper sa iasa bine si de data asta.
Cum va mai simtiti? Mi-e mi-e un som de pic, nu prea am dormit aseara, si in general in ultimul timp dorm cam rau. Voi cum stati cu somnul?

19+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

alina sa stii ca eu te inteleg foarte bine cu neplacerea de-ati fi atinsa burta. si nu mi se pare deloc anormal, din contra, e un gest care presupune(pentru mine) o mare intimitate si vulnerabilitate si nu poate fi facut in orice conditii de oricine. eu nu-l las decat pe tati, nici macar pe mama sau pe prietenele mele, le-am spus ca nu-mi place si toata lumea respecta asta. si ca sa nu crezi ca suntem singurele nebune, sa stii ca am citit la un mom. dat un articol in care scria ca viitoarea mama s-ar putea sa nu fie incantata de mangaierile prietenilor...deci se poate si ca noi. cand ma referisem la mangaiatul burtii, ma refeream exclusiv la mangaierile mele

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
15+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Vai, fetelor, sa vedeti ce am patit: luna trecuta mi-a prescris doctora sa iau un complex de vitamine. Nu se dau cu reteta, m-au costat 15 euro, dar in fine, am fost la farmacie si le-am cumparat si am inceput sa le iau. Sunt cutii de 30 de capsule si am luat cam 24. Aseara ma uitam asa intr-o doara pe cutie si ce credeti ca am vazut: erau expirate!!! Asta seara ma duc la farmacie sa-i fac scandal aluia de acolo, cum se poate asa ceva?? Si eu ca o tampita nu m-am uitat pe termenul de garantie!! Erau expirate din iulie 2007, deci le-am luat cam la 4 luni dupa ce au expirat. Nu m-am simtit rau de la ele, nu mi-au iesit pete sau bube sau alte reactii, dar ma tot gandesc cu teama, oare l-or fi afectat pe bb intr-un fel? Voi ce credeti??

19+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Daca ar fi fost ceva, ai fi facut tu o alergie la pastile...si stai linistita, bebe e puternic si nu se sperie din atata lucru! Serios, daca ai fi patit ceva, ar fi fost cazul sa te ingrjorezi. Ficatul tau a avut grija sa prelucreze vitaminele si nu ai facut nici o alergie de la ele.
Mai rau a fost de mine, ca am cumparat niste fistic, la kg, nu ambalat si am gasit viermi in el. Asta se intampla vineri, iar pana luni, cand am revenit acasa, numai la razbunare m-am gandit. Si daca ati auzit ce mi-a mers gurita la dobitoacele alea... au avut noroc ca nu am anuntat ANPC-ul.

Fetelor, fiti optimiste, ca e spre binele vostru!

Adidana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Vai, fetelor, sa vedeti ce am patit: luna trecuta mi-a prescris doctora sa iau un complex de vitamine. Nu se dau cu reteta, m-au costat 15 euro, dar in fine, am fost la farmacie si le-am cumparat si am inceput sa le iau. Sunt cutii de 30 de capsule si am luat cam 24. Aseara ma uitam asa intr-o doara pe cutie si ce credeti ca am vazut: erau expirate!!! Asta seara ma duc la farmacie sa-i fac scandal aluia de acolo, cum se poate asa ceva?? Si eu ca o tampita nu m-am uitat pe termenul de garantie!! Erau expirate din iulie 2007, deci le-am luat cam la 4 luni dupa ce au expirat. Nu m-am simtit rau de la ele, nu mi-au iesit pete sau bube sau alte reactii, dar ma tot gandesc cu teama, oare l-or fi afectat pe bb intr-un fel? Voi ce credeti??

19+

Pupik de la Onyx si Vlad

Eu fac software pentru industria mancarii si mancarii de animale. Termenele de garantie pe pastile, piureuri de fructe de copii mici si alte chestii sterile sunt pentru garantarea continutului de vitamine. Dupa expirare singura problema e ca nu iti mai pot garanta cantitatea de vitamina X caci se deterioreaza in timp. In mod normal ei pun o cantitate mai mare care scade pana la termenul de expirare si apoi nu face decat sa scada. In general vitaminele pastile au termene lungi (ani), deci faptul ca au expirat de 4 luni nu inseamna nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Revin cu o veste mai putin buna, dar nu am vrut sa dispar ca magarul in ceata caci mi-a placut sa stau la taclale aici pe forum.
Ieri am fost la prima ecografie si embrionul s-a oprit din evolutie acum 3 saptamani (in jur de 7 saptamani) - si nu are puls. Cel mai probabil din cauza unor anomalii cromozomiale.
Am incasat-o cam nasol ieri insa azi sunt foarte bine psihic. Singura problema acum este cum scap de ce e inauntru cu cat mai putina durere. Doctora a propus sa mai asteptam 2 saptamani cand imi face inca o eco (pentru 0.0001% sansa sa fie inca ok, cu toate ca nu are cum caci eu imi stiu bine ciclul si sarcina are clar varsta pe care o zic eu) si in cazul in care nu am pierdut sarcina natural pana atunci urmeaza sa imi faca chiuretaj - brrr, v-am mai zis opinia mea relativ la orice interventie medicala, parca as fi sectanta

Lucrul pe care i-am rugat si pe cei de la servici si care va rog si pe voi este sa nu ma consolati si sa nu imi plangeti de mila. Eu ma simt ok cu capul si prea multa consolare imi arata ca situatia e mai neagra decat e de fapt. Eu raman usor insarcinata, am deja o fetita super, nu am probleme.

Va urez mult succes, nu va stresati mai mult decat e necesar si sa fiti cat mai calme cu putinta cand veti avea bebeii - nu e stiintific dovedit, da' ajuta

Alina

Mergi la inceput

Alina, acelasi lucru l-am spus fetelor mai devreme...fara stres prea mult, ca e spre binele lor. Doamne-Doamne le aranjeaza cum vrea el si noi trebuie sa ne conformam. Sa mai treci pe aici, cand o fi sa fim mamici fara burtici si in dotare cu bebici, ca sa ne incurajezi si atunci!
Sanatate!!!

Adidana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Adidana13

Chiar daca au mai aparut fetitze-printzese, noi ramanem tot cu ochii pe bebelusa lui Ylari!
Azi mi-am luat cel de-al doilea CD de la revista Superbebe, il fac meloman de mic...doar ca tema de aceasta data este "Sunt Furios!" Mi-e si teama sa-l vad pe bebe furios, dar sper sa nu trecem prin starile astea si sa fim cumintei si ascultatori.

Adidana 18+

Sarut mana, sarut mana ptr fidelitate!!! Dar lasa, sa mai creasca concurenta, asteptam fetitze noi prin peisaj. Plus ca eu sunt un pic mai trista, ca vorbea soacramea cu o nepoata de-a ei, ii spunea ca bebe meu e fetitza si nepoata a intrebat daca o sa mai facem bebei dupa acesta (stiti, asa cu subinteles) si soacramea a zis "ei, si daca n-or mai face, asta e, o sa le piara numele..." Urat... nu stiu ce a vrut exact sa zica, dar mie, care mi-a fost indiferent, doar imi doresc un bebe sanatos, aproape ca mi-am dorit atunci sa ii fi crescut putza intre timp. Lasa ca vedem la urmatoarea echo... Nu ma intelegeti gresit, dar parca m-a durut pe mine cand am auzit-o...

In rest... uuuuf, ce greu este... azi in metrou am zis ca lesin. Si se uita mai nene la tine ca nu ti-e bine si nu iti da nimeni locul. Aproape ca m-am prabusit peste o tanti care cred ca de aia s-a ridicat, sa nu o strivesc eu cu burta :) La munca... balamuc... inchidere de luna. Sunt asa de obosita...

Aoleeeeu, am uitat sa va zic, in sfarsit duminica am simtit si eu pe bebe. Clar clar. Hmmmmm, ce senzatie.... ciudata....

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput