Mamici de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by aimee79

Salutare fetelor!

Asa ca ieri am taiat-o la bucuresti si am recoltat din nou la Medlife...am ajuns azi noapte pe la 1 in Craiova, dar sper...si sunt convinsa ca bebe meu nu are nimic. Rezultatele au zis ca vin in 10 zile. cam pe 14 dec venim sa le luam.
Apropos..ce parere aveti de Medlife? mai e cineva care a facut TT acolo?

pupici
Alexandra18+

Aimee, eu am facut la Medlife DT. Nemultumita am fost pt ca analiza nu era gata in 8 zile cind m-am dus acolo. Mi-a interpretat-o pe loc, la insistentele mele....In ce priveste interpretarea: risc de 1/634 de SD. Sa ne comunici si noua rezultatul tau, din pura curiozitate daca se merge pina la 1/10000, sau nivelul de no risk e mai jos.
Daca tot ati ajuns la Bucuresti mai bine dati o fuga pt eco la Dr Albu, nu la dr respectiv care arunca cu vorbe. Sau asteptati rezultatul si actionati apoi in consecinta.
Pupici si succes

David (10 nov 2004) si
Simona 18+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna dimineata mamici de mai-iunie!Sunt un pic cam noua pe aici ..noua in sensul ca abia acum mi-am gasit timp sa scriu.....insa de citit va tot citesc mesajele de cand am aflat si eu de bebica al meu.In prima faza citeam si cautam subiectele cu a doua liniuta la testul de sarcina...(care era ceva mai stearsa decat cealalta ).Eu sunt in saptamana 11,si am descoperit foarte multe lucruri cu ajutorul vostru...eram mult in afara subiectului.Va multumesc pe aceasta cale ..nu cunosc foarte bine regulile acestui forum si sper ca atunci cand va fi cazul sa ma mai ajutati voi.Va doresc sanatate multa voua si puilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele eu v-am zis ca am un miscacios in burtica...e aseara am reusit sa-i demonstez si lu` tati ca ce simt eu nu sunt gaze...In partea de sus a aparut o forma rotunda si burta mea arata ca un om de zapada ...A fost super haios bebe...parca venise sa ne intrebe daca noi avem electricitate ca la el e cam intuneric!

Fetele am vazut ca vorbeati de bebelusii astia embrioni...daca ati stii cate stiu ei deja ati ramane uimite...Milupa o sa scoata in revista bebe un DVD cu documentare...Ar fi fain sa le vedeti!
De asemenea va recomand www.librarie.net/carti/18819/Bebelusul-este-o-persoana-povestea-minunata-a-nou-nascutului-Bernard-Martino" target="_blank">cartea aceasta. V-am mai spus eu de ea...mie mi s-a parut minunata!

Eu o sa nasc la Spitalul Odobescu, in Timisoara cu Dr Daniela Chiriac...Ii multumesc mult fetei care mi-a pus caruciorul pe lista.

Va pup! O zi buna! Eu o sa merg la medicul de familie ca am o alergie...pe care de obicei o tratam cu Nilfan, dar acum nu stiu ce sa iau.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna burtici.
Cele care-ati facut TT in ce saptamana l-ati facut?
Eu as vrea sa primesc rezultatele inainte de Craciun, asa ca, daca ma voi duce sapt viitoare joi sau vineri va fi prea devreme? (voi avea 16 sapt si 5-6 zile).Si ecografia care se va face atunci, ce anume trebuie sa masoare?
Sper ca nu va suparati ca va pun atatea intrebari, dar is sigura ca daca ma duc la laboratorul unde se colecteaza sange, cele de la ghiseu care incaseaza banii nu au habar.
Daca nu mi-ar fi dat d-ra trimitere, nu as fi facut analiza asta.Dar ea baga acolo o poveste ca mai bine sa fim siguri ca e bine copilul, si doar in caz de ceva continuam si cu alte investigatii, etc...Si din pacate nu-s eu omul care sa-mi sustin o idee, asa ca am zis ca ma duc si-mi fac

Lilly 15+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

buna fetelor...

Imi cer scuze ca intru asa rar dar...nu am net inca si de la servici...foarte rar am timp.
Am intrat sa va zic ca am luat rezultatul la triplutest si mam speriat teribil: "POZITIV - Risc crescut de trisomie 18"

Va rog daca stiti amanunte....sa imi spuneti ca sunt asa de suparata....si pana ajung la dr mai e!

Diana 17+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata,

Dordia, chiar am intrebat de tine intr-un mesaj anterior. N-am cum sa te ajut ca n-am facut nici DT nici TT, dar celelalte fete sigur te vor ajuta. Stiu insa, ca pt multe dintre fete, aceste teste dau rezultate fals pozitive, de aceea eu n-am vrut sa le fac, ca m-as fi stresat prea tare. Te pup si bafta!

Onyx, eu pot spune ca dorm f bine. Ma trezesc de cateva ori noaptea sa merg la baie, dar adorm relativ repede si am norocul ca la servici imi dau voie sa ajung la 10, deci dorm pana pe la 8,30. Inainte eram o insomniaca si acum is tare bucuroasa ca pot sa dorm bine. Deocamdata......am inteles ca spore sfasitul sarcinii apar adevarate insomnii.

Fetelor, in seara asta vine Mos Nicolae.

Alina 17+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Alra,bafta in continuare
Dordia,tin pumnii...ce sa zic?faci amniocenteza?Bafta multa
Leeloo..de ce sa ma supar?Fiecare cu parerea lui,nu?de aceea suntem aici,sa impartasim idei.
Pupici si sanatate tuturor

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Alysh, ms mult!

Andreap nu am de gand sa fac amniocenteza. Nu aveam de gand sa fac nici triplutest dar....l-am facut si acuma ma stresez din cauza unui rezultat. Problema e ca am facut echo pt pliu nucal si acolo mi-a zis ca totul e ok, copilul e normal, bine dezvoltat etc. Pe 18 ma duc la Dr. Herghelegiu la 4D asa ca....nu cred sa fac amniocenteza.

Diana 17+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare fetelor,

Noi bine sanatosi ne pregatim de o noua petrecere sambata, apoi una vinerea viitoare la servici a carei organizatoare sunt si apoi evident sarbatorile.

Alra da' sa nu cumva sa dispari ca mai are nevoie lumea de informatii si cum nu sunt multe belgience pe aici in tine imi puneam toata speranta!!! Imi pare bine ca esti Ok si asa sa fii si in continuare

Simonix bun venit in Belgia!!! Numarul meu de telefon este 0498-463446 poti sa ma suni oricand doresti sa stai de vorba cu cineva!!! Evident numarul valabil si pentru Alina si toate celelalte. Am putea chiar sa punem de o intalnire. Daca cumva nu aveti planuri pentru ajunul Craciunului va invit si la colindat+cina.

o zi buna,

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Dordia, si mie mi-a iestit tot cu risc TT. Pana la urma, trebuie sa tii cont de tot ce iei pentru sarcina (daca este cazul), in ce ma priveste eu iau Pregnyl care contin hcg (deci variabila asta, la mine d-asta a iesit modificata). Pe mine nu m-ar fi linistit daca as fi facut un alt TT si ar fi iesit bun. Pe de alta parte sunt anomalii genetice care nu pot fi observate nici la cel mai performant ecograf. Cea care are valoare de diagnostic (nu ca TT care nu are valoare de diagnostic) este amniocenteza. Nu te ingrijora, au fost foarte multe cazuri in care TT a fost fals pozitiv. Eu am facut amnio, a fost ok pana acum, astept rezultatul cu maaaaari emotii.

Ralu, eu folosesc tot ulei de masline pentru pielea de pe burtica, si la mine este uscata, dar isi revine daca folosesc cam o data pe zi ulei de masline.

Atentie fetelor, cu mangaiatul burticilor! Imi spunea un dr. gineco ca mangaiatul intens al burtii determina contractii. Deci, asa, de drag, finut, ar merge, dar altfel.... aveti grija.

Ce mai stiti de Silvia Pop? Se internase... mai aveti vreun semn de la ea? Simonica, Laura, surioara ta, ce mai face? Nici ea nu a mai dat de multisor un semn de viata...

Fetelor, vroiam sa va intreb: ce atitudine au sotii vostri de cand ati ramas insarcinate? Al meu are senzatia ca daca ma atinge nitel, mai ales in zona burtii, ma doare. Nu mai stiu ce sa-i fac sa-l conving ca nu e asa si ma enerveaza la culme chestia asta....

Mergi la inceput