Mamici de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by cadina

Fetelor, vroiam sa va intreb: ce atitudine au sotii vostri de cand ati ramas insarcinate? Al meu are senzatia ca daca ma atinge nitel, mai ales in zona burtii, ma doare. Nu mai stiu ce sa-i fac sa-l conving ca nu e asa si ma enerveaza la culme chestia asta....

Al meu m-ar alerga prin casa... dar nu are nicio sansa ca libidoul meu e in vacanta ...

Dordia - nu stiu ce sa-ti spun de respectivul rezultat pentru ca nu stiu cum se vede la eco trisomia 18 - dar stiu ca au fost atit de multe rezultate false la testul asta incit nu poti sa pui mare baza doar in rezultatul de la el. Spui ca scrie risc crescut, dar dupa valoare de acolo recomanda amnio sau nu? Imi amintesc ca exista un anumit prag de risc de la care te trimite direct la amnio!

Vad ca nu mi-a raspuns nimeni cu maternitatea privata CMU de la Elias - o sa intreb eu sa vad ce imi spun...

Gabriela 15+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leeloo2004 ms mult de raspuns. Nu mi s-a recomandat amnio dar nici nu am ajuns la dr mea. Sper sa fie ok si sa fie rezultatul fals pozitiv.

Diana 17+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Pai, sa va spun drept, al meu sot zicea ca stia inaintea mea ca eram insarcinata, eu nu prea credeam, daca am incercat timp de 3 ani sa raman si n-am ramas, cand mi-a intarziat am crezut ca oi fi racit sau ceva de genul asta, nicidecum ca as fi fost insarcinata. Am asteptat cam o saptamana pana sa-mi fac testul si cand i-am spus ca sunt insarcinata, mi-a zis “stiu, pai, de cand trebuia sa-ti vina!”
Am ramas invers cand am auzit, in fine, inca nu-l simte cand pune mana pe burtica, dar sper ca in curand…
Cand am fost la ecografie ramasese cu gura deschisa!

19+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Buna dimineata,

Dordia, chiar am intrebat de tine intr-un mesaj anterior. N-am cum sa te ajut ca n-am facut nici DT nici TT, dar celelalte fete sigur te vor ajuta. Stiu insa, ca pt multe dintre fete, aceste teste dau rezultate fals pozitive, de aceea eu n-am vrut sa le fac, ca m-as fi stresat prea tare. Te pup si bafta!

Onyx, eu pot spune ca dorm f bine. Ma trezesc de cateva ori noaptea sa merg la baie, dar adorm relativ repede si am norocul ca la servici imi dau voie sa ajung la 10, deci dorm pana pe la 8,30. Inainte eram o insomniaca si acum is tare bucuroasa ca pot sa dorm bine. Deocamdata......am inteles ca spore sfasitul sarcinii apar adevarate insomnii.

Fetelor, in seara asta vine Mos Nicolae.

Alina 17+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Buna Dordia, imi pare rau ptr rezultat... Ce "scor" ti-au dat? Vezi si tu in urma cu cateva pagini, ne-a scris Simonix care de asemenea dupa rezultatul de la TT intrase un pic in panica si zilele astea s-a linistit ca a facut o eco desteapta foc, a linistit-o nenea doctorul (sunt mai multi markeri nu numai pliul nucal - in cazul in care ar fi iesit prost acest rezultat) Ea avea 1/71 parca, nu mai retin exact... Du-te si mai scaneaza-l pe bebe, iti tin pumnii, lasa ca o sa fie bine, ai sa vezi tu. Te pup dulce dulce de tot!!! Si pe burtik

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna fetelor...

Multumesc mult pentru raspunsurile din capitolul trecut in legatura cu problema mea cu nepotelul bolnav de rubeola. De saptamana trecuta nu m-am mai dus la el si luni am si recoltat sange pentru anti-rubella. Dar numai saptamana viitoare voi avea rezultatul...
Ylari, tu ti-ai facut programare pentru TT la IOMC? La cate zile te-au programat? Eu am sunat azi si nu raspundea nimeni la programari...Am 14, 6 zile si mi-e teama sa nu ma programeze tarziu si sa treaca termenul...

Merci frumos...

Lumi 14+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am fost la laboratorul Synevo, si cica TT se face intre sapt 14 si 19 si...mi-au dat o fisa unde trebuie completata data exacta a sarcinii de catre medicul care face ecografia.
Rezultatul se da intre 7 si 10 zile (sper ca s-au referit la zile calendaristice ), dar nu mi-au zis nimic ca trebuie sa ma programeze pt TT. Cum adica sa ma programeze? Ca doar imi va lua niste sange cand ma voi duce intr-o dimineata la ei.
Pentru ecografia aia va trebui sa ma duc la alt doctor, ca la doctorita mea am fost ieri (ea nu stia ca am nevoie de asa ceva? )
Mi se pare mult prea complicat. Oare sa fac TT?

Lilly 15+ Bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Luminel

Buna fetelor...

Multumesc mult pentru raspunsurile din capitolul trecut in legatura cu problema mea cu nepotelul bolnav de rubeola. De saptamana trecuta nu m-am mai dus la el si luni am si recoltat sange pentru anti-rubella. Dar numai saptamana viitoare voi avea rezultatul...
Ylari, tu ti-ai facut programare pentru TT la IOMC? La cate zile te-au programat? Eu am sunat azi si nu raspundea nimeni la programari...Am 14, 6 zile si mi-e teama sa nu ma programeze tarziu si sa treaca termenul...

Merci frumos...

Lumi 14+ posibil

Iubitzica, Luminel, mie mi-a dat doctoritza trimitere la IOMC, am sunat sa ma interesez daca trebuie sa mananc, bla, bla, intamplarea facea ca doctora de acolo care interpreta rezultatele trebuia sa intre in concediu si se intorcea dupa cateva saptamani bune, dar nu era mare bai, ca eu aveam numai vreo 11 saptamani cand am inceput sa ma interesez ce si cum. Mi-au zis ca pot veni dupa 19.11, asa ca in ziua aia m-am prezentat acolo, nu am avut nici un drac de programare. Stai sa iti dau nr sa vezi, poate tu ai altul 021.242.27.10. Iti raspunde o tanti dragutza, ii zici ca vrei sa vii ptr triplu test si sa iti faca legatura acolo ca sa te interesezi de niste informatii. O sa iti faca dupaia legatura la o tanti care nu mai e asa dragutza (daca iti raspunde asistenta) si vezi acolo ce si cum. Eu am avut ceva emotii cand m-am dus sa imi iau rezultatul, ca nu imi dadusera niciun numar de inregistrare, nimic... Dar m-au gasit repede. Te sfatuiesc sa fii acolo la 8.30, ca sa nu ai surprize. Cand mi-au recoltat mie, eram vreo 12 gravide si pe mine am avut noroc ca m-au luat ca trecuse de 10.30 (la cat se termina recoltarile). Bafta! Daca te mai pot ajuta cu ceva... cu cea mai mare placere!

Pupici

YLARI

Mergi la inceput

Fetelor... Sunt tare trista... Ati citit topicul "Un vis ucis in maternitate" de la discutii generale? Groaznic... Am plans aseara. Mie imi e o frica de nastere, nu stiu ce am sa ma fac...

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

ylari l-am citit.
Si-am facut prostia aseara sa citesc pe internet tot felul de cazuri din Cluj, si pareri ale pacientelor care-au nascut in clinicile din Cluj.
Imi vine sa stau acasa pana nasc, si dupaia sa chem salvarea, dar cred ca m-ar lua sotul cu pat cu tot pe sus si m-ar duce la spital, asa ca...tot la clinica o sa nasc si eu, si-o sa ma rog sa fie totul bine.

Lilly 15+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va dat seama ca noi suntem cu atat mai sensibile la povesti din acestea despre nasteri...Dar nici sa stam cu frica asta in san nu este bine. Ce sa zic? Eu voi fi la a doua cezariana, mai bine nu ma gandesc de acum cum va fi...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput