Mamici de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare fetelor
dordia imi pare rau de rezultat. eu stiu ca primul pas ar fi refacerea TT, nu amnio, pt ca sunt sanse mari ca prima analiza sa fie gresita(exista atatea cazuri de analize gresite, oricare ar fi ele!!!) si de asemenea o eco performanta. eu una abia dupa acesti doi pasi as face amnio. acelasi lucru il recomanda si medicul meu ca l-am intrebat.
ca info, nu ca reclama, la genetic lab dau rezultatul in 3 zile(lucratoare) si nu se face programare dar e scump 1.500 fata de alte locuri.
yalri eu te inteleg bine, ma gandesc din ce in ce mai mult sa nasc la medlife unde sa stiu ca macar isi dau tot interesul si nici nu ma lasa nimeni singura nici 30 de ore in travaliu pana se indupleca sa-mi faca cezariana. imi place foarte mult de medicul meu actual, dar avand in vedere ca el nu vine la nastere decat 5 min in final si prea multe se pot intampla pana atunci, cred ca voi naste la particular. o sa merg sa-mi urmareasca sarcina dr. de pana acum, dar de nascut, nu ma duc frate la stat, n-am curaj.
cadinuta stiu ca ai emotii dar eu sunt convinsa ca va fi bine
lily nu stiu cum as fi gandit daca TT iesea prost, daca mi-ar fi parut rau sau nu, dar asa, mai ales cunoscandu-ma cat sunt de fricoasa, decat sa stau cu spaima toata sarcina, macar stiu ca pot sa-mi spun ca am facut tot ce tinea de mine. inainte sa-l fac nu concepeam sa nu-l fac, acum-la fel. ti-am zis, daca iesea pozitiv si fals pe deasupra, exista o sansa sa fi gandit altfel.iti urez sa iei decizia cea mai buna. oricum macar eco performanta trebuie s-o faci, acolo se vad eventuale malformatii. si fara eco si fara TT mi se pare prea mare riscul.

a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
15+
drumul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:
Originally posted by Luminel

Buna fetelor...

Multumesc mult pentru raspunsurile din capitolul trecut in legatura cu problema mea cu nepotelul bolnav de rubeola. De saptamana trecuta nu m-am mai dus la el si luni am si recoltat sange pentru anti-rubella. Dar numai saptamana viitoare voi avea rezultatul...
Ylari, tu ti-ai facut programare pentru TT la IOMC? La cate zile te-au programat? Eu am sunat azi si nu raspundea nimeni la programari...Am 14, 6 zile si mi-e teama sa nu ma programeze tarziu si sa treaca termenul...

Merci frumos...

Lumi 14+ posibil

Iubitzica, Luminel, mie mi-a dat doctoritza trimitere la IOMC, am sunat sa ma interesez daca trebuie sa mananc, bla, bla, intamplarea facea ca doctora de acolo care interpreta rezultatele trebuia sa intre in concediu si se intorcea dupa cateva saptamani bune, dar nu era mare bai, ca eu aveam numai vreo 11 saptamani cand am inceput sa ma interesez ce si cum. Mi-au zis ca pot veni dupa 19.11, asa ca in ziua aia m-am prezentat acolo, nu am avut nici un drac de programare. Stai sa iti dau nr sa vezi, poate tu ai altul 021.242.27.10. Iti raspunde o tanti dragutza, ii zici ca vrei sa vii ptr triplu test si sa iti faca legatura acolo ca sa te interesezi de niste informatii. O sa iti faca dupaia legatura la o tanti care nu mai e asa dragutza (daca iti raspunde asistenta) si vezi acolo ce si cum. Eu am avut ceva emotii cand m-am dus sa imi iau rezultatul, ca nu imi dadusera niciun numar de inregistrare, nimic... Dar m-au gasit repede. Te sfatuiesc sa fii acolo la 8.30, ca sa nu ai surprize. Cand mi-au recoltat mie, eram vreo 12 gravide si pe mine am avut noroc ca m-au luat ca trecuse de 10.30 (la cat se termina recoltarile). Bafta! Daca te mai pot ajuta cu ceva... cu cea mai mare placere!

Pupici

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Saru'mana mult, Ylari am sunat la numarul acela si intr-adevar nu-mi trebuie programare, pot sa ma duc oricand dimineata pana la 10:30...eu sunam la un alt numar 2422713 si acolo-mi ziceau ca-mi fac legatura la programari pt. TT...de-asta intrasem in panica...

Lumi 14+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Eu sunt destul de multumita de doctorita mea. Pana acum am citit numai de bine de ea pe net... E cam tinerica, dar stiti ceva, nici nu-mi pasa, pot sa nasc cu oricine, numai sa nu sufar, nici eu nici copilul. Acum, om trai si om vedea............ N-are rost, si asa ma gandesc foarte mult, prea mult la asta. Si eu mai sunt taiata o data (am avut chist endometriozic spart, cu rupere de trompa, hemoragie interna si tot tacamul....) Asa ca nu stiu cum voi naste. Tind sa inclin mai mult spre nasterea vaginala, eventual cu epidurala... dar nu stiu, chiar nu stiu prea multe despre asta, am auzit ca nu mai poti impinge si daca ti-o face prea devreme nu e bine deloc. Pe de alta parte... cezariana e mai "comoda" dar cand stiu ca mi-a luat 3 saptamani la operatie ca sa pot merge din nou, pai ce ma fac eu cu bebe atunci????
In fine... si daca ar fi numai starile noastre proaste, dar daca se mai adauga si una dintr-aia care tipa la tine, sa nu stai cu spatele la ea cand vorbeste cu tine... sa te mute de colo-colo. Cat despre urcatul bietei fete pe scari cu hemoragie si tot tacamul... asa este, mi s-a intamplat si mie mai de mult, faceam o urografie si de regula se administreaza Romergan ca sa poti sta linistita timp de o ora (radiografierea rinichilor se face din 15 in 15 minute). Ei bine si cand am terminat de facut "pozele" rinichilor m-au trimis la salon. Heeellloooooo, sunt adormitaaaaaaa!!!!!! Cu cine sa te intelegi? M-am dus la lift, nu era liftiera si ca sa nu adorm pe acolo, am luat-o pe scari. Cand mai aveam putin pana la salon, m-am prabusit. M-am trezit cu o asistenta, imi punea o perfuzie. Aveam tensiunea 8. Fetelor, si eram bine-sanatoasa, va dati seama fata aia cat s-a chinuit, cat au rastignit-o indivizii aia de acolo??????? De ar visa-o in fiecare noapte, toti care au chinuit-o!!!!!! Hai ca iar plang....

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ylari, cred ca la cezariana mai intervine si factorul psihic si dupa doua zile esti in picioare. Strangi din dinti, te doare, dar mori daca nu te dai jos sa-l vezi pe bebe. Eu am doua zi dupa operatie m-am dus pe picioare de la post operator la salon, am urcat chiar un etaj pe scari. Iar dupa ce ajungi acasa aproape ca nu te mai gandesti la tine, pe primul loc este puiul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:

Eu sunt destul de multumita de doctorita mea. Pana acum am citit numai de bine de ea pe net... E cam tinerica, dar stiti ceva, nici nu-mi pasa, pot sa nasc cu oricine, numai sa nu sufar, nici eu nici copilul. Acum, om trai si om vedea............ N-are rost, si asa ma gandesc foarte mult, prea mult la asta. Si eu mai sunt taiata o data (am avut chist endometriozic spart, cu rupere de trompa, hemoragie interna si tot tacamul....) Asa ca nu stiu cum voi naste. Tind sa inclin mai mult spre nasterea vaginala, eventual cu epidurala... dar nu stiu, chiar nu stiu prea multe despre asta, am auzit ca nu mai poti impinge si daca ti-o face prea devreme nu e bine deloc. Pe de alta parte... cezariana e mai "comoda" dar cand stiu ca mi-a luat 3 saptamani la operatie ca sa pot merge din nou, pai ce ma fac eu cu bebe atunci????
In fine... si daca ar fi numai starile noastre proaste, dar daca se mai adauga si una dintr-aia care tipa la tine, sa nu stai cu spatele la ea cand vorbeste cu tine... sa te mute de colo-colo. Cat despre urcatul bietei fete pe scari cu hemoragie si tot tacamul... asa este, mi s-a intamplat si mie mai de mult, faceam o urografie si de regula se administreaza Romergan ca sa poti sta linistita timp de o ora (radiografierea rinichilor se face din 15 in 15 minute). Ei bine si cand am terminat de facut "pozele" rinichilor m-au trimis la salon. Heeellloooooo, sunt adormitaaaaaaa!!!!!! Cu cine sa te intelegi? M-am dus la lift, nu era liftiera si ca sa nu adorm pe acolo, am luat-o pe scari. Cand mai aveam putin pana la salon, m-am prabusit. M-am trezit cu o asistenta, imi punea o perfuzie. Aveam tensiunea 8. Fetelor, si eram bine-sanatoasa, va dati seama fata aia cat s-a chinuit, cat au rastignit-o indivizii aia de acolo??????? De ar visa-o in fiecare noapte, toti care au chinuit-o!!!!!! Hai ca iar plang....

YLARI

Ylari la ce doctora esti? si la ce spital vei naste?

Lumi 14+ posibil

Mergi la inceput

gabitzam, merci de incurajari... Sper sa fie asa, sa imi dea Dumnezeu putere, nu sunt smiorcaita de felul meu, m-am gandit ca atunci poate mi-am revenit greu din cauza ca avusesem si hemoragia, poate durerile alea permanente (am fost o idioata ca nu m-am dus la doctor din timp) m-au slabit si... de-aia mi-am revenit greu.

Luminel, dna doctor Parpalici, Spit fost Titan, Sf. Imparati Constantin si Elena. Acum isi refac si sala de nasteri, am intelesa ca in res e complet renovat, in ianuarie merg sa vizitez si va dau raportul imediat!!!! :)

YLARI

Mergi la inceput

quote:

gabitzam, merci de incurajari... Sper sa fie asa, sa imi dea Dumnezeu putere, nu sunt smiorcaita de felul meu, m-am gandit ca atunci poate mi-am revenit greu din cauza ca avusesem si hemoragia, poate durerile alea permanente (am fost o idioata ca nu m-am dus la doctor din timp) m-au slabit si... de-aia mi-am revenit greu.

Luminel, dna doctor Parpalici, Spit fost Titan, Sf. Imparati Constantin si Elena. Acum isi refac si sala de nasteri, am intelesa ca in res e complet renovat, in ianuarie merg sa vizitez si va dau raportul imediat!!!! :)

YLARI

banuiam eu...si eu tot la d-na doctor Parpalici sunt...si tot la spitalul Ilfov voi naste...super! ma gandeam ca poate ne si intalnim in spital dar am vazut ca tu ai DPN-ul cu 3 sapt mai devreme decat mine...

Lumi 14+ posibil

Mergi la inceput

Foarte tareee!!! Poate ne intalnim la o ecografie!!!! Hi, hi, hi!!!! Tu ce parere ai? Mie imi place. Nu am fost niciodata pana acum la ea inafara clinicii Hipocrat, deci in mediul spitalicesc de stat nu stiu cum se comporta. Dar am citit numai de bine pana acum!!!! Sa inteleg ca stai prin zona?

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

mai fetelor, am si eu doua probleme:
maine merg la TT si nu stiu cum sa merg, mancata sau nemancata?aia de acolo mi-a spus sa nu mananc dar cred ca nu are nimic cu TT mancarea?
acum hai sa radeti de mine:azi noapte la ora 3.21 ma trezesc cu o foame de imi chioraiau matele de foame.vi s-a intamplat pana acum?n-am mancat ca mi-e frica sa nu ma obisnuiesc asa dar pana la 7 a trecut f greu timpul.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am citit si eu articolul...ti se face parul cret cand citesti din astea..offf,in anul 2007 sa lasi o femeie sa moara cu zile...
Cand am nascut eu prima data,m-am dus asa de ..inconstienta la spital.Eram vesela,parca mergeam la disco.Dar aveam atata incredere in medicul meu.Ca si dt.voastra,Ylari si Lumi,dt. meu e tanar.Acum 3 ani era rezident...dar nu m-am gandit niciodata ca o sa ma lase sa ma chinui sau sa patesc ceva.
Acum,citind postarea Alrei,mi-e asa teama..eu nu mai stiu nimic de BB de 1 luna.Maine merg la o eco,oriunde,numai sa-l vad pe ecran.Sunt nebuna..stiu,da' parca decand cu sinuzita asta nici macar nu m-am mai gandit la BBlus...abia puteam sa respir eu,sa am grija de Mariuca..si ma simt asa vinovata acum.Sper sa fie bine totul.
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput