Mamici de mai-iunie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Alysh spune:
"Neata burticoase frumoase!!!
Diana, felicitari pt fetitza!! Bravo, incep sa se echilibreze lucrurile pe-aici!
Desiree, da, eu zic ca se poate. Eu awm simtit primii fluturasi in burtica de la 14 saptamani.
Ieri am avut o zi super obositoare la job......apoi am fost cu tati la concert.......sa vedem daca-i place lui bebe muzica simfonica si i-a placut, a dormit tot timpul. Oricum se pare ca i-a placut mult mai mult decat experienta cu bradul de Craciun din PIata Uniri. Chiar, am uitat sa va povestesc: dupa sperietaura mea de atunci, bebele s-a zbatut foarte tare, nu l-am simtit niciodata asa. Nu credeam ca exista o asa mare comunicare intre mama si bebe din burtica!
Alina 17+ posibil
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
ralu_t spune:
salutare fetele
am o mare problema, de ceva vreme incoace mi se usuca f f tare pielea pe burtica desi o ung cu constiinciozitate in fiecare zi cu uleiuri speciale de gravi. si nu cred sa fie datorita cresterii fiindca se usca cu mult inainte sa se vada ceva. ce sa fac? parca as fi o soparla...ma gandeam sa merg la dermato dar vroiam sa stiu inainte daca s-a mai lovit cineva de problema asta.
eu ma bucur cand vad listute de bebei, am avut una de la sora mea de cand am aflat ca-s gravi la 4 saptamani, e adevarat ca e timp, insa cred ca pe fiecare ne apuca un drag nebun sa cumparam diverse lucrusoare de bebe, si mai bine stim sa luam cu folos nu numai cu patima
inecp sa apara fetitzele felicitari mamici, mi-era teama ca raman singuri flacaii nostrii, si printre prieteni numai baietei au fost pana acum. cred ca e vremea fetelor sa fie mofturoase si sa aiaba de unde alege
si eu am avut senzatia ca-l simt pe bebe la 14 saptamani si 2 zile, l-am intrebat pe dr. daca e posibil sau e prea mic si mi-a zis ca e f posibil. problema e ca de atunci in coace n-am mai simtit nimic.tati zice c-o sa-l simt destul pe viitor insa as vrea sa am si eu un raspuns la toate mangaierile mele
a venit toamna...cu un bebe albastru!!!
15+
drumul lui bebe
Lilly79 spune:
Neatza burtici.
Am fost la eco, totul pare ok, dar bebele meu a fost tare lenes astazi. Nu a miscat prea mult.
Si...nu am aflat daca e baietel sau fata. D-ra zicea ca doar din sapt 24 se va putea vedea (are un eco mai slab).
Mi-a dat trimitere si pt TT. A zis sa ma duc peste 10 zile, 2 sapt. Voi cand ziceti ca e cel mai bine?
Credeam ca astazi voi fi in culmea fericirii, dar se pare ca alunec in depresie: din cauza jobului, pt ca nu stiu ce e bebe, etc.
Sper sa-mi revin repede.
O zi faina.
Lilly 15+ Bebe
cleo78 spune:
ralu_t, dupa dush cum e pielea? mai bine sau mai uscata? SI apa e destul de dura...mai ales acum cand suntem mai delikate..
De ce intreb, pe mine ma deshidrateaza si sapunurile- si le-am scos din uz-fol gel de dush, care e mai putin agresiv, si cat mai putin. Si dupa dush, poti incerca si ulei de masline extravirgin (eu iau pt salate...si poti incerca, daca ai in casa; asta pana sa dai banii pe alte creme & sa ajungi la medic; marele avantaj: ca nu e prea chimic+ agresiv, asha ca in ce mai rau caz nu are niciun efect)
A, si tu te dai cu creme dupa fiecare baie?
18+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra
cleo78 spune:
niasa lilly79. Hai moralul sus... suntem aproape de jumatatea drumului.
Daca la eco e bine...asta conteaza. Si nu a fo energic..ca era cam dimineatsa. Tu esti energica dimineatsa? ei..vezi...nu toti sunt asha.
Iar sexul..sincer nu e asha important. sanatos sa fie. Plus, ca la ce dimensiune are bb .. 10-15 cm ...putsa tre sa fie mica mica mica mica, ce poti sa vezi acolo????mai mult ghiceshti!
Uite, te pupam (si io si bb meu care a luat vezica drept saltea de tsopait).
gabitzam spune:
Am citit undeva ca manuta lu' bebe mic al meu e cat o boaba de mazare. Si avea si degetele!!! Incredibil!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Am citit undeva ca manuta lu' bebe mic al meu e cat o boaba de mazare. Si avea si degetele!!! Incredibil!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
dada, bb e cat un pomelo....
Auzi, asha boaba de mazare, de ce ne arata cu pumnu???
madaluta spune:
Din cate vad eu, iar am nimerit la o odisee de baietei...Credeam k anul acesta vor predomina fetitzele, k anul trecut numai de baieti am avut parte in familie, intre prieteni si pe forum...
si cu "dublurile"..aceeasi poveste...
Sunt convinsa k si eu am in burtik o dublura a lui darius si nu o pereche, desi la echo de la 14 sapt mi s-a zis 80% fetitza...Sunt cinvinsa k e baiat...si sincer sunt cam dezamagita. Aveti dreptate k cel mai important lucru e sa fie sanatos, dar totuis ar fi perfect sa ti se implineasca si dorinta si sa ai ceea ce iti doresti.
Madalina 17+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA
Lilly79 spune:
merci cleo78 de incurajari
bebe are doar 9.4 cm, si ai mare dreptate in privinta dimensiunii putzulicii Cat ar putea sa aiba? 1mm? mai putin?
Si decat sa-mi zica acuma ca-i baiat si peste 2 luni sa-mi zica ca a gresit, mai bine nu-mi zice nimic.
Lilly 15+ Bebe
cleo78 spune:
lilly79, putsulica de 1mm.... asta da depresiv!!!!!