Mamici de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetele.
Ce cauta subiectul nostru pe pagina a 2-a?

Cred ca l-am simtit pe bebe . Se poate asa devreme?
Stateam relaxata pe scaun, si-am simtit ca si cum mi s-ar zbate un muschi la burta (undeva sub buric in partea dreapta).Apoi am pus mana pe burta si mi s-a parut ca am simtit si cu mana.
Oare sa fi fost bebe? Inseamna ca astazi e mai energic decat marti la eco (poate atunci dormea).

In legatura cu TT, o sa-l fac. Ma voi duce sapt viitoare la doctorita mea s-o rog sa semneze si sa treaca varsta sarcinii, si-apoi ma duc la recoltare sange. Nu vad ce sens are sa mai fac o ecografie daca marti s-a vazut cat e de mare bebelul (cica a fost ultima data cand mai incape intreg pe ecran; de-acuma il vom vedea doar pe bucatele).

O zi faina (astazi sunt si eu happy pt ca s-ar putea sa-l fi simtit pe bebe)

Lilly 15+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Vai ce uituca sunt. De fericire ca poate l-am simtit pe bebe nu am mai scris si altceva

La Multi Ani! de Sf Nicolae.
Eu stiam ca mosul asta aduce numai dulciuri sau/si nuiele, asa ca noi doar dulciuri ne-am oferit (fiind amandoi de fata la cumparaturi ).
Simonacip iti tin pumnii sa fie totul bine, si sa fie doar balonare.

Lilly 15+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Simona, pana ajungi la dr ia no-spa, chiar si 2 o data. Mie asa mi-a recomnadat dr. Eu cand am avut acele dureri/ crampe mi-a dat no-spa injectabil si au fost foarte eficiente. Bafta multa, ma sa fie totul bine pana la urma.

Mihaser, chiar am scris intr-un mesaj anterior ca sunt plina de bube. Eram de fapt ca acum au mai trecut. Am avut pe burta si pe maini. Dr mi-a spus ca ori e de la mancare, in special ciocolata ca ma indop toata ziua sau este pur si simplu o eruptie specifica sarcinii. Mi-a recomandat solutia "Calamine" care vad ca a dat rezultate bune. Insa pe una din maini inca mai am bubitze si noaptea ma mananca ingrozitor, sper sa scap si de astea ca nu mai suport.

Alina 18+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Buna fetele.

Stateam relaxata pe scaun, si-am simtit ca si cum mi s-ar zbate un muschi la burta (undeva sub buric in partea dreapta).Apoi am pus mana pe burta si mi s-a parut ca am simtit si cu mana.
Oare sa fi fost bebe? Inseamna ca astazi e mai energic decat marti la eco (poate atunci dormea).

Lilly 15+ Bebe

Lilly, eu zic ca se poate...si eu am simtit aseara o miscare "suspecta" si n-aveam inca 15 sapt. abia azi le implinesc...am mai citit pe aici ca este posibil sa-l simti asa de devreme...

In alta ordine de idei, LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua numelui sau ziua de nastere.
Sanatate si lor si bebeilor!

Lumi 15 posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

quote:
Originally posted by Lilly79

Buna fetele.

Lilly 15+ Bebe

Lilly, eu zic ca se poate...si eu am simtit aseara o miscare "suspecta" si n-aveam inca 15 sapt. abia azi le implinesc...am mai citit pe aici ca este posibil sa-l simti asa de devreme...

In alta ordine de idei, LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua numelui sau ziua de nastere.
Sanatate si lor si bebeilor!

Lumi 15 posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de mos nicolae!
eu mi-am inceput azi ziua fara sa gandesc, adica plec sa-mi ia sange pt TT si imi uit banii acasa, aveam doar 10ron in portofel, bine ca am vazut cand am platit taxiul si mi-am amintit ca in zona este un bancomat, cred ca de la emotii mi se trage, am platit putin doar 77ron si rezultatul peste 14zile sau poate mai repede, depinde de noroc zicea dr.
sa va povestesc ce ne asteapta peste vreo cativa ani:
copilasii de la scoala au primit azi pachetele, o colega primeste pt fiecare copil din germania pachetele cu dulciuri super faine si bogate, le-am pus de ieri in banca.totul a fost ok, clasa incuiata, teatru ca mi-am uitat cheile acasa.bucurie cand si-au gasit pachetele prin saculetul cu flautul dar dupa 10minute urmeaza intrebarile:
cum a intrat mosul in clasa daca geamurile au fost inchise, usa incuiata?
cum arata mosul?
unde sta?
de unde are atatia bani de cadouri?
doamne cate minciuni a trebuit sa le spun.le-am spus ca mosul s-a nascut cu multi ani in urma si din cauza varstei e ffff mic, ca un spiridus, s-a strecurat pe gaura cheii, la fel si acasa.
m-au crezut saracutii de ei mai ales ca le-am spus ca e f mic.
simona intreba ce poate sa faca cu copilasul ei ca nu se intelege, sincer eu ma gandesc cu goraza la ce ma asteapta.vorba unei colege: e usor sa educi pe alti copii dar mai greu pe ai tai!bine zice ea.mie mi-e frica sa nu dau in extreme:ori sa fiu prea buna ori prea severa.dar sper din suflet sa fiu o mama buna!
va pup pe toate si mosul sa mai vina si maine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Fetelooooor, sunt in al noualea cer!!!! Imi tremura inca mainele pe tastatura....
Ingrosam randul baietilor, cu folos. Avem un baietoi sanatoooos!!!! A iesit rezultatul de la amnio si nu avem nici o problema!!!

Uf... groaznic si cu TT asta si erorile lui, dar bine ca o sa avem sarbatori linistite. Cred ca d-asta misca asa fii-miu cand ii spuneam fetita lui mama: imi dadea cate un sut sa-mi atraga atentia ca el e fotbalist, nu dansatoare, da...?

Aveti grija de voi, ma apuc sa dau telefoane la familion sa anunt vestea cea mare.
Sper ca tati nu va fi dezamagit ca fetita are puta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna ziua si de la noi si sarbatoritilor Sfantului Nicolae!

Noi suntem bine...ff adormiti la ora asta a zilei...perioada critica dureaza pana pe la ora 17-17.30.

Oricum suntem asa de cuminti ca Mosu' a fost foarte darnic (si cu mami si cu tati)!
Dar stiu sigur ca cel mai frumos Mos il vom avea la anu' cu mogaldeatza noastra mica!

Cam atat...va doresc o zi usoara si frumoasa in continuare!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Felicitari cadina...uite ce veste buna v-a adus Mosu'!
Sa mai ziceti voi ca nu credeti ca exista!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

Salut,

sunt si eu o actuala mamica de fetita de 5 ani si aproape 10 luni si viitoare mamica de bebe de mai 2008 (la ultima echo ni s-a spus DPN 9 mai 2008). Deci: data nasterii: 19.04.1972 / UM: 07.08.2007 / DPN 09.05.2008

Sarcina usoara si nastere la fel tuturor viitoarelor mamici !

...si la multi ani de Sf. Nicolae !

...poate intr-un mesaj viitor o sa va povestesc prin ce-am trecut pana acum, ca am citit ca vorbiti de Bi-T si TT si ...etc. :)

...ah, si se pare (dar nu se vede inca bine) ca e fetita !

Dana M. 17+ si Raluca (5 ani si 10 luni)

Dana M. si Raluca (5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput