LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Imi pare rau ca trimit mesajele fragmentate, dar jegosul asta de calculator nu-mi ia mesajele mai lungi, imi da eroare!
Monique, bravo! Felicitari pentru kg dat jos!
Dianocica, de-abia mi se uscasera lacrimile dupa ce citisem povestea lui Marani si m-ai facut si tu sa dau apa la soricei cu frumoasa poveste a nasterii lui d!
Monica, faina scrisoarea!
Donia, bine ai revenit! Felicitari lui Cristinel pentru ca a invatat sa se dea singurel jos din pat!

Gata, ma duc si eu la culcare, ca acusi vine dimineata! Noapte buna tuturor si o saptamana usoara la serviciu mamicilor muncitoare!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Cu intarziere urez sarbatoritilor din ultimele zile LA MULTI ANI: Georgia, Bianca, Stephanie, Isabel, Alin, Stefania si Bubamara; sa cresteti mari si sa va bucurati familia care va iubeste mult, mult
De asemenea pupam cu drag Dmic si astept multa visinata...
Eu tot pe fuga, cu o mare durere de cap si spondiloza, abia ma misc, vomez la greu si la noapte ma asteapta marea calatorie spre capitala.... musai acum a trebuie sa ma imbolnavesc.....
Din capitolul trecut mi-am admirat nora si pe blondulul Tudor de Shoshika.
Sper sa apuc sa recuperez si acest capitol.

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani tuturor fulguletilor care au implinit anul weekendul acesta:

Bianca de Madana!
Georgia de Cristina1974!
Stephanie si Isabel de Mamaana!
Stefania de Ama.lia!
Alin de Mormelvio!
Ana-Maria de Marani!

si celor care astazi fac anul:

Isabela de luly!
David de Dianocica!

Sa aveti parte numai de bucurii! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ISABELA

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Isa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

d
Isabela

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

LA MULTI ANI ISA!
LA MULTI ANI d !
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi sa aveti noroc in viata si sa va faceti parintii fericiti!
Dianocica, frumoasa povestea nasterii, stiam ca ai stat mult in travaliu indus pana ti-au montat epidurala, imi amintesc de sfaturile pe care mi le dadeai, orice numai sa nu ajung la inducere!
Tot acolo am ajuns si eu...alta poveste, alta zi pentru asta!
Astazi il sarbatorim pe flacaul tau, sa dea DD sa fiti la fel de fericiti toata viata asa cum ati fost fericiti cand s-a nascut el!
Parca Madaluta era cu olita! Am inceput si noi operatiunea 'imprietenire cu olita'. Adika pus olita in mijlocul patului si asezat cupilu' pe ea pentru cateva minute (care de fapt sunt cateva secunde) pentru obisnuire.
Citeam aseara in Capraru ca se recomanda ca sa fie asezat copilul pe olita la orele la care de obicei face ca sa inceapa sa asocieze gestul cu nevoia. Poate la majorat o face si asocierea...acum e joaca!!!
Tre sa fug la munca...pacat ca de aici nu pot sa vad nici o poza!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Marani, tare emotionant!

Dianocica, frumoase si povestea lui D si pozele de la petrecere!

Dandusa, stai linistita, ca nu dor deloc (ma refere la dintii permanenti). Maria are deja 2, e domnisoara :).

Kikineata, cel mai tare scaun de masina e cel in care sta bebe linistit :). Glumesc, evident. Nu stiu care-i cel mai tare, dar voiam sa-ti zic ca pe Victor l-am mutat din scaun gen scoica, in scaun de baietel "mare" (mostenit de la surorile lui). Si e foarte incantat, caci reuseste si el sa vada cate ceva, plus ca nu mai sta culcat pe spate.

Sambata am "reusit" sa prindem doar tancurile si lansatoarele de rachete de la parada militara, pe viu ma refer, ca la TV am vazut restul. Dar ne-a promis Stef ca la anu' o sa fim devreme pe baricade. Fetele au fost foarte incantate, iar Victorila foarte mirat :).
Apoi, dupa ce am plasat cei trei bursuci la parinti, am fost in Cora sa cumparam cadourile de sarbatori pentru puiuti. Nebunie! Nu-mi venea sa mai plec de acolo. Mii de jucarii :). Am dat o gramada de bani, dar vine Mosu' si acasa, si la parinti la servicii si la gradinita. Asa incat avea multe de luat. Din pacate nu prea s-au potrivit cumparaturile cu ceea ce cerusera fetele, dar cum nici ele nu erau prea convinse ca vor un anumit lucru... sper sa fie in regula. Am intrat in febra sarbatorilor. Am vazut la TV si bradul din Piata Unirii si le-am promis fetelor ca o sa mergem sa-l vedem "in direct". Ce sa mai zic: sunt foarte emotionata la gandul ca bursucii mei vor fi incantati. Putina zapada ne-ar mai trebui, nu? Siiiiii... Sa inceapa sarbatorile!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

... scuze de intarziere

La multi ani Bianca!
La multi ani Georgia Helia!

Bianca - Purtatoarea prenumelui Bianca isi doreste sa ii inteleaga pe ceilalti, este emotiva si temperamentala. Sensibila si inteligenta, isi poate exprima creativitatea in arta, muzica sau teatru si ii plac locurile selecte. Sociabila, isi arata afectiunea, bunatatea si grija fata de ceilalti intr-o asemenea masura incat ii este greu sa nu se lase afectata de problemele lor, lasandu-se condusa mai mult de emotii, decat de logica si ratiune. Este receptiva la dragostea si incurajarile din partea celorlalti, iar firea sa romantica si visatoare o pot determina sa se implice in idile.

Georgia tinde spre posturi de conducere. Si pe buna dreptate, caci e capabila sa organizeze, planifice si sa-si indeplineasca cu succes sarcinile. E respectuoasa si atenta sa nu lezeze sentimentele celorlalti, pastreaza o atitudine demna, dar totodata prietenoasa. Isi doreste stabilitatea si confortul unui camin propriu , o locuinta frumoasa, cu mobila de calitate, si un standard decent de viata. Si are si inteligenta si flerul in afaceri care sa-i ofere acest standard. Vrea sa detina control total asupra banilor, atat in afaceri, cat si in familie. O pasioneaza arta si muzica. Tinde sa fie prea pragmatica, ocupandu-se mai intai de toate de nevoile cotidiene ale familiei si ale caminului si neglijand sa aloce timp si pentru mici atentii care i-ar crea in casa un climat de dragoste si intelegere.
Helia, nume de origine greaca inseamna “soare”.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multi ani d mic (deja cu un an mai mare ) si isa !!! sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, iubiti si iubareti!!! felicitari pt primul an (si primul an, reloaded, pt luly ) mamicilor!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput