LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Cu putina intarziere, dar din suflet urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor din zilele de 1 si 2 decembrie!
Bianca de Madana
Georgia de Cristina
Stephanie si Isabel de Mamaana
Stefania de Ama.lia
Alin de Mormelvio
Ana-Maria de Marani
Felicitari mamicilor (si taticilor, bineinteles) pentru minunile pe care le-au adus pe lume! Sa va traiasca frumusetile de copilasi si sa fie sanatosi!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

La Multi Ani D! sa cresti mare, frumos, sanatos, iubaret si fericit!
felicitari mami dianocica pt primul an de mamicie!
de la Oana pt D un zambet si multi pusici

Mergi la inceput

La multi ani si pentru Isabela de Luly, sarbatorita a zilei de azi!
Luly, felicitari mamico! Sa-ti traiasca frumoasele printese, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!

Azi am fost la petrecere, ne-am distrat super si am cunoscut-o pe pisi a lui Chris, care este o scumpete de fetita cu o gurita dulce rau de tot si ochi superbi!
Dianocica, mi-au dat lacrimile cand am vazut primul an al lui David. Doamne, cat era de mititel la tine in brate la maternitate si ce flacau e acum!

De-abia astept povestile nasterilor!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

...credeam ca sunt dependenta de cola....dar, m-am inselat: de cola m-am lasat de vreo 4-5 zile....dar, SUNT DEPENDENTA DE DC!!! SUNT DEPENDENTA DE VOI!!! ...ca altfel, cine ar mai fi stat de vreo ora si jum.sa va tot citeasca, timp in care tot restul familiei doarme?!?!?

LA MULTI ANI FULGULETZILOR CARE AU INTRAT IN CLUBUL NO.1!!!!! Felicitari parintilor pentru performantele atinse de-a-lungul unui an incununat cu succese luna de luna!!!!!!

....A MAI RAMAS UN AN PANA LA RE-INTOARCEREA LA JOB-URI!!!

marani, dianocica frumoase istorisiri, frumoaseeeeeee...

off, fetelor...intr-adevar pacatoase mai sunt cazaturile .....PUPICI PE FRUNTILE TUTUROR CASCADORILOR!!!

...OOOPS, m-am blocat....revin.....

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

...tii minte dianocica??? majoretele care acum un an iti faceau galerie......acum, este timpul pentru intreg forumul, pentru o mamica fericita si curajoasa si.....pentru un baietel mare, sanatos si frumos!!!!
LA MULTI ANI!!!

La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

...GATA....pot sa spun ca ARUNC SCUTECUL?!?!?!?!?....chiar dak l-am aruncat acu'vreo patru ore........
..fug, incet dar sigur, sa mai visez....la mai bine pentru toata lumea.....la.......

La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Panaa, prind eu scutecul si-l arunc mai departe! N-am somn si barzaunesc pe aici!
Marani, ma bucur ca soacra ta e mai bine si ii puteti face petrecerea printesei. Si mie mi-ar placea, daca as sta la casa, sa am si vreo doi-trei caini, pe langa pisicile mele! dulce frumusetea de Bubamara! N-ai talent de povestitor???? Baaaaiii, m-ai facut sa plang si sa rad in acelasi timp! Ai povestit totul super de super! Sotul tau a fost mortal cand i-ai aratat testul de sarcina! Ce sef dobitoc si ce doctorita nenorocita si rea!

Mergi la inceput

Danutz, s-a facut! Cand vor fi copiii suficient de mari ne inscriem si noi la dans! Am o colega de serviciu a carei fetita a luat o vreme cursuri de dans, dar a renuntat pentru ca partenerul ei (pe care l-a gasit foarte greu, ca veneau mai multe fete la curs decat baieti) a preferat sa se inscrie la karate si sa se lase de dans. Sa-ti traiasca voinicul, ca tare scump e!!!! Mi-au placut mult pozele! Nu-mi vine sa cred cat a crescut, cat au crescut toti piticii nostri, de fapt, ca zilele trecute ma uitam in albumul cu pozele de la nastere ale fulguletilor si ma minunam de cat erau de mititei!
Dbunny, multa sanatate lui Daniel! Supa nu-i dau Alexiei, doar piure.

Mergi la inceput

Dayanara, Ivan a vazut ca periuta de dinti seamana cumva cu peria de par si a zis baiatul ca merge sa-si faca freza si cu aia, nu?
Ziggy, ai o dulceata de baiat! E tare haios aici
Luciaro, insanatosire grabnica! Bine ca Serban este ok! Eu o spal pe Alexia pe dinti seara, dupa baita, inainte de masa, ca dupa ce mananca e somnoroasa si nu mai sta de nici o culoare. Eu n-am facut cine stie ce efort ca sa se imprieteneasca cu periuta de dinti, ca ei i-a placut de la inceput. I-am mai dat-o din cand in cand sa se joace cu ea.

Mergi la inceput

Mamaana super pozele cu Mos Craciun! N-au plans fetele cand l-au vazut? Eu as vrea sa-l imbrac pe tata in mos, dar mi-e teama ca o sa se sperie Alexia de el!
Asiza, of, muci galbeni si tuse?! Mama lor de muci! Sanatate multa lui Denis!
Crykett, multa sanatate lui Antonio!
Kikineata, deci Sara Maria era geloasa pe papusa bebelus, aa? Iubita de ea!
Adina, admirat scumpetea de fetita! Maaaama, ce mai umbla… da ture intruna prin casa!
Mai, Mormelvio, mai, ce minunatie de Alin ai tinut tu atat timp departe de noi! Ai ditamai baiatul, nene! Sa fie sanatos, ca frumos e, iar de restul va ocupati voi, parintii!

Mergi la inceput