LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
a_deju spune:
cu scuze si cu mare intarziere, LA MULTI ANI fericiti si plini de toate cele bune pt fulguletii care au implinit anul in week-end!! sa traiti, sa infloriti! felicitari si mamicilor!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, ISA
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
dandusa spune:
David
Isabela
LA MULTIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIII!!!
SA TRAITIIIIIII,SANATOSIIIIIIII SI FERICITIIIIII
MAMICI FERICITE,FELICITARI PENTRU ACEST MINUNAT ANISOR
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
eri_ka spune:
... si continuam,scuze de intarziere
La multi ani Stephanie si Isabel !
La ulti ani Stefania!
la multi ani Ana Maria!
La multi ani Alin!
Stephanie / Stefania Desi interesata de cele mai complexe aspecte ale vietii, purtatoarea acestui prenume are o fire emotiva si imprastiata si un comportament dual. Cand se afla in compania unor necunoscuti, e tacuta si chiar timida, introvertita si cu totul dezinteresata sa participe la conversatie. Intre prieteni, insa, se simte in largul sau, este extrovertita, binedispusa, spirituala si simpatica. Din cauza acestor trasaturi contrastante, oamenilor le este dificil sa o inteleaga si, de aceea, conflictele nu vor lipsi din viata personala. Este profunda, filosofica si rafinata, dar sensibilitatea sa exacerbata o face uneori sa-si planga de mila si chiar are momente de depresie din orice fleac - real sau inchipuit. Este fericita atunci cand isi exprima creativitatea si abilitatile artistice si cand iese din rutina.
Isabel nume de origina franceza, inseamna “dumnezeu e in jurul meu”.
Anamaria – combinatie intre ana si maria , utilizat mai mult in tarile vorbitoare de lb engleza. "gratia favorita" si “ copil dorit”.
ALIN Originea numelui este incerta si nu se cunoaste daca la noi a intrat pe filiera franceza ori germana. In aceasta din urma ipoteza Alin ar fi format din radicalul al care inseamna tot, intreg. Persoana care poarta numele Alin este capabila de trairi intense si extrem de personale. Atunci cand isi doreste ceva, o face cu toata puterea, iar aceasta putere a sentimentelor ii da capacitatea de a obtine ceea ce nazuieste. Este destul de consecvent in natura idealurilor sale si, in general, se concentreaza asupra aceluiasi tip de scop pentru o perioada mai indelungata
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
Monicabb spune:
David, la multi ani! Sa-ti fie bine toata viata si sa te bucuri!
Dianocica, sa-ti traiasca baietelul! Sa fiti sanatosi cu totii!
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
a_deju spune:
erika...am asteptat cu sufletul la gura sa vaz ce-ti zice globu' de cristal despre andrei/andreea, sa stiu si io ce sa ma fac cand oi fi mare.. :))) si-am tot asteptaaaat.... got it?? :))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Monicabb spune:
quote:
Originally posted by desiree
deci nu vrei sa stii cum arata parchetul tapitat cu piure de legume...si bluza de pe el..are si in nas..si in urechi..si in par...mama ei de lingurita ca nu prea nimereste gaura aia de gura..el se chinuie si se chinuie....hmm, 3 lingurite..la asta nu m-am gandit...igienic, neigienic eu ii dau de multe ori sa pape din mana mea..si ii spun "da-i si lu' mama sa pape"..el baga mana in piure si imi da degetele sa i le ling ( rog cei slabi de inima sa nu citeasca)..si uite asa mai nimereste si gura lui cateodata.. e grele, zau..din lingurita de la mine nu mai vrea deloc...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
Chestia e ca e bine ca vrea sa participe la masa si trebuie sa-i incurajam sa faca asta. BabyWeekly dadeau ideea sa punem o bucata de hartie pe langa scaun pe unde aterizeaza mancarea ca sa fie mai usor de curatat. Mie mi-a fost lene sa fac asta dar poate te ajuta pe tine.
Monicabb spune:
La multi ani Isabela! Sa cresti mare si frumoasa! Iti doresc multe multe bucurii!
La multi ani luly! Sa-ti traiasca fetele!
Uitandu-ma in lista vad ce trebuie sa-i uram la multi ani pentru maine si Dianei!
Pfai ce petrecere!
ruxandra_sb spune:
Ana Maria, cunoscuta mai bine ca si frumoasa bubamara
Stephanie si Isabel
Georgia
Alin
Marani, Mamaana, Cristina1974, Mormelvio sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
kikineata spune:
La Multi Ani David! Diana sa fiti sanatosi, fericiti si o familie implinita!
Yupppiii a venit Ruxandra! Cum fu in peregrinari sau esti pe la un net cafe???
Multumesc minunatelor care mi-au zis cum sta treaba cu scaunul de masina!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor