LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. si normal, vedetele zilei de azi:

Isa

d

Dianocica, Luly felicitari! Este o zi atat de minunata ca si copilasii pe care i-ati adus pe lume. Multa, multa sanatate si noroc.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

La multi ani! Bubamara, Isabel, Stephanie si Alin
Sa va traiasca puiuii frumosi, sanatosi si sa aiba mult noroc in viata!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

D La multi ani!!!

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Isabela

David

si minunatei Avdanaarhire

Dianocica, sa iti traiasca pustiul! Am vazut o multime de jucarii in poze, m-am imbolnavit, am vazut niste masinute cu roti albe, am si eu un avion si una cu o cupa in fata. Lui Calin ii plac foarte mult, eu le-am luat din Sibiu, am cautat si prin Bucuresti, dar nu am gasit. Spune-mi, te rog, de unde le-ai luat, daca stii firma, ca mai vreau si eu pentru Calin. Este inebunit dupa ele.

Asiza, multa sanatate lui Denis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

La multi Ani D mic ( care acum e mare ) !!!!

Felicitari Dianocica pentru primul anisor de mamicutza.

Sa fie sanatos si fericit.

La multi Ani Isa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

LA MULTI ANI micilor mari Isa si David!

LA MULTI ANI si puilor de minunate care au implinit un anisor in ultimele zile!

multa sanatate si noroc, felicitari mamicilor pentru frumosi de copilasi!

am citit tot, am retinut ca s-a intors Asizul cu Denis acasa si ca se lupta iar cu tuse si muci,va tinem pumnii sa nu fie nimic grav!

pe donia au parasit-o finii..

am citit povestea nasterii bubamarei si a lui dmic...emotionat. sincer.

Mergi la inceput

Avdanaarhire

Isabela de luly

Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

intrat in posesia lu' mami de decemebrie. are cd fain cu muzici craciunesti (22 melodii, din care vreo 4 negative, in caz ca ne loveste brusc talentul..). plus una bucata catalog quelle special "eu si bebelusul meu"..pur si simplu bestial.. habar nu aveam ca au atatea chestii faine de copii, in special de bebei.. daca s-ar misca la fel de cu talent si la partea cu livrarea, ar fi o chestie... oricum, merita bagat un ochi, sau macar recomandat la actuale burtici, mamici in devenire.

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Donia cum de n-ai spalat vase? le-a spalat fina, sau ati papat la restaurante ? Mi-a fost dor de postarile tale

Teutz ce-ti face grasunica?

Vazut poze de david si petrecere&Co .....dianocica cate grade aveti in casa de toti bebeii erau la manecutza scurta? Cetit si povestea aseara...

desire ...si noi tapitam si scaun si masuta si bucatarie, si nas si par si urechi de Daniel... bina ca mananca...

Daniel a papat ieri o bucatoaca de chec... la niste prieteni acasa... asa pufos si bun era...si unde vedea ceva de papa lua la gurita...si asta dupa ce-a bagat un bibe de 200 de lapte cu cereale si fructe...oare am ajuns la faza...ce-i din vecini e foarte gustos?

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Salutare

cred ca ne iese un canin nu mai vrea sa doarma in patut,vrea cu noi in pat abia la 2 a adormit

Dianocica-super D in primul an de viata
si pozele de la petrecere
au avut multa treaba inspectorii

Adinazot-super pozele

A_deju-multumim de pont ce mai face motanul?

Aniversare 1 An
luna 13

Mergi la inceput