LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Intorsi, obositi, ghiftuiti si fericiti. Catinca-Andreea e o minune de bb.. asa calma, da zambareata si atenta foc. Eu in 3 zile n-am auzit-o plangand.. doar o leaca de maraiala in momente in care eu as fi plans de-a binelea.

.. cateva tot apucat de citit si am de zis asa:

Roxanicooo cum fu mama draga la cheful lui David? Ajunsera nasii? Dar unchiul? Ce facu voinicul? Ce-a ales, ce-a zis?

Marani asa frumooooos ai scris. Mi-au dat lacrimile.. sa va traiasca minunea si sa va iubiti si in continuare tot asa mult. Ba nu! Mai mult!
Pare rau pt nesuferitul si ingrozitorul de fost sef al tau... ca ti-a stricat bucuria primelor luni si te-a stresat. Ce exprimare.. Rusine sa-i fie!! Bine faci ca nu te mai intorci la ei.

Kikineata.. la fix m-ai prins cu scaunele de masina. Ultimele saptamani am prestat munca de cercetare. Si am ajuns la urmatoarele concluzii =>> tb musai sa schimbam scaunele flacailor. La conu era clar (ar fi avut unul vechi de vreo 9 ani); dar am zis sa nu fac discriminari deci ne apucam de cheltuit.

Eu am incredere in nemtotei de la ADAC asa ca am studiat cu atentie rezultatele lor la testele de siguranta pt scaunele de masina. Am trimis pe mailul comun-yahoo 2 tabele, unul pt scaunele comercializate in anii 2003-2006 si unul pt modelele 2007.

Sunt in germana, dar zic ca se poate intelege esentialul. Cateva cuvinte traduse:
Jahre= ani
Testjahr= anul efectuarii testului
Preis=pret
Sicherheit= siguranta
Bedienung= folosire/utilizare
Reinigung/Verarbeitung= curatare/prelucrare
ADAC-Urteil= verdict ADAC
mangelhaft=nesatisfacator/multe lipsuri
ausreichend=suficient
befriedigend=satisfacator
gut=bine
sehr gut= f bine

Asa. Tinand cont de asta si de ceea ce putem gasi la noi, in Romania, am ales pt www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=10" target="_blank">Grigore si pt www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=14" target="_blank">Matei.

Va mai spun ca la noi preturile sunt cu vreo 30-40% mai mari??? Si momentan nu avem cum aduce din afara asa ca.. ce mai conteaza.... asa macar am scapat cu stresul alesului de cadouri pt aniversarea casatoriei, Craciun, ziua lui, lalala.

Mda.. si in afara de pretul jenant.. la noi, pt categoria 4-12 ani (15-36 kg) se comercializeaza inca modelul Rodi XP, pe care nici nu-l mai gasesti pe site-ul producatorului. Adica modele vechi, produse acu cativa ani!, vandute la preturi uriase..

Si pe Rodi XR (modelul cel nou) mi-l aduc taman de la Cluj, de la cel mai nou magazin al lor.. si la un pret actualizat, normal. Vorbesc de cei de la Miniblu.. daca mai sunt dubii.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

Salutare

nu mai vrea sa doarma in patut,vrea cu noi in pat

o fii neam cu Daniel...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Sunt interesata de un curs bun de limba engleza. Stie cineva?
Sau dintre fetele din Bucuresti, cunoscatoare de limba engleza, daca este cineva care sa aiba timp si materiale bune pentru a da meditatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Dbunny, iaca ce ziceai tu pe 21.04.2006:

" Fetelor aseara in sfarsit am facut ecografia !
Suntem maricei avem deja 2,5 cm, si daca va uitati bine pe cele 3 sesiuni fotografice BB s-a miscat, vazushi cum mishca ...precis dadea din funduletz ca mami. Inimioara ii bate foarte bine, precis ii o strengarita."

Ce dulce ai fost! Si ce strengarita ai facut!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

David si Isa
Mamici sa va traiasca copilasii, sa creasca mari si sanatosi!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Dbunny, iaca ce ziceai tu pe 21.04.2006:

" Fetelor aseara in sfarsit am facut ecografia !
Suntem maricei avem deja 2,5 cm, si daca va uitati bine pe cele 3 sesiuni fotografice BB s-a miscat, vazushi cum mishca ...precis dadea din funduletz ca mami. Inimioara ii bate foarte bine, precis ii o strengarita."

Ce dulce ai fost! Si ce strengarita ai facut!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

strengarita...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

LA MULTI ANIIIIII!!!!!!! ISA SI DAVID,sa cresteti mari si sa fiti sanatosi,sa aveti o viata plina de bucurii!!!
felicitari mamicilor,sa va traiasca puisorii!!!
Si k sa vedeti ce face forumul asta din noi.....domne ,aseara m-am stresat toata noaptea fiinca visam k sunt in vizita la D ,nu stiu cum am ajuns acolo,si nu aveam cadou ptr ziua lui.offf!!!asta ptr k vizionasem primul an de viata......superb!

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI, DAVID!
FELICITARI DIANOCICA PT PRIMUL AN DE MAMICA!
Va doresc multa sanatate, David sa va aduca numai bucurii si sa fiti fericiti!

LA MULTI ANI!

Am citit povestea nasterii cu mare drag... iar pozele pt exemplificare au venit la fix. Am vazut si pozele de la petrecere. Mare distractie, mare! Bravo!
Urmeaza si azi o petrecere?!

Pupici sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by a_deju

erika...am asteptat cu sufletul la gura sa vaz ce-ti zice globu' de cristal despre andrei/andreea, sa stiu si io ce sa ma fac cand oi fi mare.. :))) si-am tot asteptaaaat.... got it?? :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Si acum , cu mare intarziere dar cu scuzele de rigoare, iata ce zice globu'despre ANDREEA Purtatoarea acestui nume este extrovertita si vesela, insa are o fire sentimentala si zapacita. Ii place sa se distreze, dar nu reuseste sa fie pe deplin fericita. E o persoana bine-dispusa in mod natural si, dotata cu un simt al umorului extraordinar, incearca sa-i inveseleasca pe cei din jur. Ii plac surprizele si va raspunde imediat invitatiilor spontane care promit distractie - mai ales cand o salveaza de plictiseala. Nu-i plac monotonia si rutina, ceea ce inseamna adesea ca nu termina lucrurile pe care le incepe.

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

La multi ani Maria Isabela!
La multi ani David Alexandru!

MARIA Desi acest prenume induce dorinta de a lucra in armonie cu ceilalti, determina, totodata, un sentiment de superioritate si o fire bagacioasa. Isi doreste sa ii inteleaga si sa ii ajute pe ceilalti, dar, in acelasi timp, se poate implica prea mult in problemele lor facandu-si, astfel, prea multe griji. Isi doreste sa isi intemeieze o familie si propriul camin si are capacitatea de a instaura intelegerea si armonia in familie, fiind flexibila, iertatoare si plina de tact. Iubeste copiii si nu ezita sa aiba grija de orice copil are nevoie de ea. Evita certurile si animozitatile ori de cate ori este posibil, preferand sa evite un subiect, decat sa aiba o discutie care ar rani sentimentele cuiva.
Isabela nume de origina franceza, inseamna “dumnezeu e in jurul meu”.

David - In ebraica inseamna prieten, iubit., “ de iubit” David a fost regale Istraelului in sec 10 in vechiul testament sunt o seama de povestiri, incluzand-o si pe cea cu lupta cu Goliat.

ALEXANDRU - de la "Alexandros", nume grecesc care inseamna "protector al barbatilor / al oamenilor". Devenit celebru datorita regelui macedonean Alexandru cel Mare, numele este mult mai vechi si are origine greaca. Este format din combinarea a doua cuvinte, traducandu-se prin care apara pe oameni.Posesorul acestui prenume este un barbat independent, cu multa incredere in fortele proprii si uneori chiar orgolios. Cu toate ca are o minte iute si este abil in rationamente intelectuale, se descurca foarte bine in munca fizica, pentru ca stie in mod instinctiv care ii sunt limitele si cum sa isi dozeze eforturile. Are idei si pareri foarte clare despre aproape orice, iar acestea sunt, in general, bazate pe o buna informare. Odata format, caracterul lui Alexandru se va modifica de-a lungul timpului foarte putin si, oricum, nu in profunzime

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput