LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

La multi ani fulgusorilor care au deja un an dar si mamicilor!!!
Recunosc ca vin destul de rar la forum... nu bb este cauza ci fratele lui mai mare, Mihnea. Mie imi este ff greu cu doi baieti, mai ales ca Mihnea nu este usor de stunit. Are aproape 9 ani si la scoala face numai boacane... cum o fi reusind sa fie in mijlocul tuturor nazbatiilor si conflictelor ce se petrec acolo in clasa???!!! Chiar nu stiu... Acu scrie pe caiet ca a dat cu capul intentionat in alt elev in timp ce se incaltau... si sa ne prezentam la consilierul scoloar... Mare scofala face acest consilier dar ca invatatoarea sa scape de orice grija... si-a facut datoria sa ne redirectioneze... maine poimaine cere exmatricularea... sper sa nu ajunga acolo Pacala asta al meu...
Felicitari celor care au curaj sa faca al doilea copil.. Eu l-am facut pe Matei la 8 ani diferenta tocmai ca sa mai echilibram putin rasfatul lui Mihnea si sa il mai responsabilizam.... Recunosc ca este ff greu daca nu ai nici un ajutor. Noi platim pe cineva pentru 5 ore cu 4 milioane... In acest timp nu sta cu bb neaparat, nu face mancare . Mai calca cate ceva si cu Matei sta daca trebuie sa plec de acasa. Ii este greu sa il hraneasca. Cu toate astea trebuie sa il las in grija ei si sa plec cat mai curand la servici. Ma gandeam sa ii ofer intre 6 si 8 milioane cu toate ca in oras am auzit de preturi mai mici. Voi cat platiti bonelor? Noi stam in Braila si daca ma gandesc ca suma oferita este cam jumatate din cat am eu pe cartea de munca... atunci mi se pare mult.
In curand facem un an si ne mandrim cu asta!!
avem aproape 10 kg ( cam putin?) si sta in picioare dar nu merge singur inca. Are numai vanatai de la urcat si coborat scarile din apartament.

BB 9 luni- Matei Cristian si baietel de 8 ani Mihnea Constantin

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=19981231213.16777024213.1189079607849&page=1" target="_blank">Matei la 8 luni

Matei_dec_2006_laNastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Of , sunt atat de ocupata. Uitasem cum e luna decembrie la job
Voi incerca sa-mi duc planul de a scrie urarile si semnificatiile pana la final, dar o sa va rog sa ma scuzati daca mai intarzii.
Iar mi-ti facut-o cu povestile voasre lacrimogene,deci iar mi s-au umezit ochii " de la monitor" (ca doar sunt la job).

Kikineata, noi cand am luat scaunul de masina am vrut sa aiba isofix si cum nu am gasit decat 2 variante. Noi am luat maxi cosi isofix (care vad ca nu se mai gaseste. oare de ce?)Sunt f multumita de el , iar Ingridutza se simte bine, sper.

Am reusit sa vad si poze de copii frumosi.Nu-mi vine sa cred cat sunt de mari!

Despre noi, maraiala mare, apar dinti, in weekend a aparut nr 3, si, ptr ca vad ca se practica, aseara a cazut si gaza mea din pat, so?
Maine e ziua ei, n-am timp de nimic, noroc ca i-a venit nasei ideea sa sarbatorit in weekend la Moeciu. Va pup!

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

LA MULTI ANI D !
LA MULTI ANI ISABELA!

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI,SA VA TRAIASCA PARINTII SI SA-I BUCURATI IN FIECARE CLIPA!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

va multumesc din suflet pt urari.

am facut vaccinul. asteptam...:((

ziggy la miniblu sau, mai ieftin, la lumea copiilor la ciuperca. firma nu o stiu.

kikineata maxi cosi tobi, fara isofix ca nu merge la noi. nota 10. cu husa de bbc 100%

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

...stiam ca mai am o restanta:
LA MULTI ANI!!!!! ISABELA!!!!
Felicitari mamicilor si taticilor de fulguletzi!!!
Haideti sarbatoritilor, asteptam visinata si pandispan virtual!!!

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sorry, sa vina luly cu artileria grea....la noi au mai ramas cateva saleuri..niste alune..un pandispan cu fructe nu f reusit, vreo 35 de baloane si 2 pompite, pt cine se incumeta...si mai avem neste coifuri, ca tot am uitat sa le scot. acum mi am adus aminte... aveam la alcool in casa....da' cine sa-si aminteasca atunci? si tarie, si mai finute....asa ca hai, eu scot bautura. plus o tona de sucuri de toate felurile, ca doamnele au servit numai apa plata...las' ca o sa fie bune la ziua mea

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna ziua!!!
Am citit, am vizionat poze noi cu petrecerea lui D mic, cu blondutul Tudor, cu frumoasa Antonia, cu Alessia in capitala europeana, cu Rares de danutz, Calin de ziggy si...si...nu mai stiu
Toti sunt absolut superbi!
Am citit cu emotie si povestile nasterilor. Marani, Dianocica foooooarte frumos!! Si, da, Dianocica, am plans cand am scris povestea mea, plang la povestile voastre si plangeam si in sarcina de sarea camesa pe mine , cand citeam "Nasterea unei stele..."
Asiza, eu sper din suflet ca azi va simtiti mai bine. Asteptam vesti despre Denis. Parca azi ati fost si la control, nu?
Acs, cum au iesit analizele fetelor??Dar Victoras a inceput tratamentul??
Ruxandra, vad ca ati petrecut tare bine la botezul Catincai...si mai vad ca tare draga ti-e mititica. Si zici ca-n trei zile n-ai auzit-o plangand???? Asta ma face sa-mi doresc mai sarguincios o fetitza. Tie nu ti-a incoltit ideea??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Si acum despre aniversarea noastra...
Partea cea mai faina a fost pregatirea petrecerii si linistea de dupa terminarea ei...caci petrecerea in sine a fost pentru David un fel de bau-bau.
Dimineata s-a trezit vesel, pe la 7, chiar a mancat, a participat plin de importantza la pregatiri, ornat cu baloane, etc., dar tocmai in jurul pranzului, cand asteptam invitatii a inceput sa fie marait, am banuit ca ii era somn.Bineinteles ca n-a vrut nici in ruptul capului sa doarma, simtea pulsul evenimentelor...Si uite asa cand au venit musafirii David a inceput sa planga, nu dorea decat in brate, daca se apropia cineva de el, intorcea capul si plangea mai cu suflet. Cam asta a facut toata ziulica.
A ramas cu mama mea acasa, a dormit putintel si apoi l-am dus si pe el la restaurant, unde nu a vrut decat la bunicul in brate, ori cu mine si fratele meu. Cum se apropiau socrii mei de el, sau alte persoane urla cat il tinea gura.
David niciodata n-a facut asa ceva, chiar am mai avut invitati si era tare sociabil, niciodata nu a reactionat asa.
Bineinteles ca socrii si alte "neamuri" au inceput sa critice modul in care-mi cresc copilul, ca nu-l tin decat in brate, ca e cocolosit. etc. Oricum, mie nu-mi pasa. Eu l-am inteles pe micutz, nu si-a facut somnicul, a fost bulversat de prezenta atator persoane straine, nu a fost mediul lui. Eu sunt vinovata ca l-am expus la asa nebunie.
Dupa petrecere, acasa, a fost din nou vesel, am ramas doar familia noastra si nasii.
Avem poze de la petrecere

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am fost si noi la revizia de 1 an si are 11,400 kg si 80 cm, in rest a zis ca n.are nimic nici macar muci :))

am vazut toate pozele si am citit toate povestile, impresionante intrr.adevar
acum ma chinui sa caut in history n explorer o poza care mi.a placut asa mult, cu o fetita binenteles:)la ziua lui david, sa vedem:

http://s209.photobucket.com/albums/bb290/diana_mateescu/1%20an/?action=view¤t=DSCF0516.jpg

haioasa foc aia mica in fustita :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Dayanara, felicitari pt. rezultatele "reviziei", ma bucur ca Ivan e sanatos tun!
fetita din poza cred ca e Pisi, adica fetita lui chris80, am remarcat-o si eu, scumpica foc. Chiar voiam sa-i atrag prieteneste atentia Oanei de Dia ca prezenta ei la petrecerea lui D mic ma pune pe ganduri...
Inteleg, Crinutza e o prietena buna, nu ridica suspiciuni, dar carliontata Pisi, hmmm...

David al meu

Mergi la inceput