LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
luciaro spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Mai era ceva ce face Octavian si face si Dragos dar nu mai stiu ce. Hm. Tot ceva mai de demult. Mi-oi aminti eu vreodata.
Poate mancatul marului intreg?
tot vroiam sa spun ca, inspirata de Desiree, mi-am luat si eu inima-n dinti si i-am dat copilului felii de mar, nu mar blenduit ca pana acum. Si papa, dom'le, mesteca, nu se ineaca! Desi cred ca mai avem pana mancam marul intreg din manuta proprie, am avansat putin...sar'na, Desiree!
Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a
Poze Serban
dianocica spune:
primul an de d
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
desiree spune:
bineeee, Serbanel !
Monica, lasa ca iti aduci tu aminte!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
dianocica spune:
La multi ani, ingeras! te iubesc.
fetelor, azi e una din cele mai fericite zile pt mine. va doresc tuturor sa simtiti asa ceva cat de des posibil.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
poze petrecere
diana si david 03.12.06
roxanica2006 spune:
LA MULTI ANI FULGULETILOR DE 1 DEC : BIANCA,GEORGIA !!!
LA MULTI ANI FULGULETILOR DE 2 DEC : STEPHANIE SI ISABEL, STEFANIA, ALIN, ANA-MARIA !!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Teutz spune:
LA MULTI ANI DAVID! Sa fii sanatos, norocos, sa ai o viata plina de bucurii si sa le umpli sufletele parintilor de fericire!
Dianocica, sa-ti traiasca puiutul scump si felicitari pentru primul an de mamicuta!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
roxanica2006 spune:
LA MULTI ANI, DAVID !!!!
Dianocico si sexosule, felicitari pentru minunea vostra!!!
LA MULTI ANI, ISABELA !!!!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dianocica spune:
si voi ati plans? can ati scris povestea? cand v ati amintit? tot...primmul scancet, prima oara in brate, primul zambet, prima oara cand a ras in hohote, cand a apucat o jucarie, cans s a uitat la carusel, cand a stat in fundulet, cand a luat o jucarie intr o mana, una in alta, si a uitat sa se mai tina...prima...prima..prima... ce frmos trebuie sa fie sa descoperi lumea. viata...
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
La multi ani, isa!
diana si david 03.12.06