LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
dianocica spune:
donia, inspectie de puradei trepadusi. sa nu fie praf, vezi ca am gasit o scama, uite o frimitura...vezi ca ai o bila sub masa..ti s-a desfacut firul. a? nu era desfacut? mie asa mi s-a parut...harsh...
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
desiree spune:
Stephanie si Isabel
si Ana MAria de Marani
..sa va traiasca printesele, mamici minunate!
si pentru mainemicule d
citit povesti superbe..
mai fetelor nu e de gluma cu cazutul din pat..Octavian mi-a cazut la greu din pat in perioada in care abia invata sa mearga in 4 labe..efectiv de trezea din somn noaptea lua pozitia catelush si pleca..mi-a cazut de vreo 2 ori drept pe gat..de a ajuns cu capul indoit catre umeri...infricosatoare pozitia...de atunci am luat atitudine grea..daca doarme singur in patul mare intotdeauna pun pe o parte si pe alta a patului (sus) perne, pernute, pilote..ceva sa faca denivelare..el se rasuceste foarte mult noaptea ..se plimba in tot patul..e periculos sa cada prin somn..nu are nici un control..noaptea ne are pe noi pe o parte si pe alta..dar ziua cand il las in pat... numai inconjurat de perne si stau cu urechile ciulite non-stop...si ce este cel mai important..l-am invatat sa se dea jos din pat inca de atunci..de cand nu mergea in picioare...inapoi, ca racul...nu se mai arunca cu capul inainte...si asa cand e treaz il las linistita in patul mare, nu imi mai fac griji, stie sa se dea jos si nu uita niciodata !
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
adinazot spune:
draga D de DIANOCICA
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
povestea nasterii lui d
diana sidavid 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
frumoasa povestea
![](inlove.gif)
![](floare.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
Aniversare 1 An
luna 13
![](copilas.gif)
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Mai jos va pun o scrisoare trimisa de Dragos unui baietel mai mic. Mama a scris-o si eu m-am amuzat tare. Am zis ca poate va place si voua.:
"Draga Andrei,
Mi-au placut pozele tale, esti inca mic, habar n-ai ce te asteapta, se vede ca deja esti cam nedumerit, dar o sa vezi, totul o sa fie bine.
Stiu ca si tu ca si mine ai parinti si bunici care ne iubesc rau de tot, aproape ca ne sufoca, dar fara dragostea lor ar fi greu.
De-abia astept sa mai cresti, la vara ai sa fii destul de mare, sa ne jucam impreuna la Azuga, apoi peste vreo doi ani sa invatam cu schiurile o sa fie super, iti spun eu.
Cand esti mic e cam neplacut, ca nu prea ne intelege nimeni, mai plangem noi, dar astia mari nu nimeresc intotdeauna ce ne doare, dar pana la urma se rezolva. Sa vezi peste vreo 5-6 luni, cand o sa-ti creasca si tie dintisori, eu n-am decat sase deocamdata, dar daca ma supara cineva , ma rezolv, musc. Am ambitii mari, dar nu prea am loc sa ma desfasor, aici n-ai voie, aici nu, nu pune-n gura si tot asa ma exaspereaza astia mari, ai sa vezi si tu, dar crestem noi si-or sa vada ei ce probleme vor avea, acum e un fleac.
O sa-ti trimit si eu cateva poze, poate ne vedem, asteptam sa fie vremea mai frumoasa.
Fii viteaz
Te salut ,
Dragos"
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
![](cool.gif)
Bamboletta
![](mamica.gif)
![](indragostita.gif)
Aniversare 1 An
luna 13
![](copilas.gif)
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
Monicabb spune:
Hai ca mi-am amintit Desiree. Noi mancam de obicei cu trei lingurite. Doua in manutele lui si una la mine. Mai le nimereste in gurita lui, mai baga mana cu totul, ce vrei, copii mari. Eu incerc sa nu ma gandesc nici o secunda la mizerie. Daca nu are acces la farfurie intoarce capul si nu vrea nici o lingurita. Azi a fost cel mai tare. Total neigienic ce am facut dar am murit de drag. Eu ii dadeam cu lingurita sa pape si el imi dadea mie cu manuta. Cred ca am mancat jumate jumate, s-a terminat mancarica foarte repede. Era totul o bucurie.
Mai era ceva ce face Octavian si face si Dragos dar nu mai stiu ce. Hm. Tot ceva mai de demult. Mi-oi aminti eu vreodata.
Donia spune:
Priceput cu inspectia... pune covorul la inspectat, sa vad daca nu mi l-au stricat trepadusii.
Cand ma gandesc ca deja e decembrie... mintenas ne sarabtorim si noi, parca incep sa ma emotionez.
Mare realizare mare! Cristinel a coborat azi singur din pat!!! Si nu m-as lauda atat, dar patul e doar cu o palma mai mic decat el, deci are de sarit ceva. Se aseaza in pozitie, pe burta, se impinge in spate, isi lasa picioarele in jos si apoi pentru un timp e in aer, dupa care se aude BUF!... aterizarea lina pe parchet. In doua picioare, regulamentar. Destept copil, nu?
Va multumesc pe aceasta cale, celor care ati povestit ca ati invatat copiii sa faca asta, ca asa mi-am dat si eu seama ca a venit vremea sa invatam, i-am aratat de vreo 3 ori, iar acum el a desavarsit manevra.
Il mai las un pic is apoi exersam coborarea in Tsukahara, ceva, ca doar e neam de mari gimnasti, oricat s-ar da mare cu pasaportul canadian cu tot.
A, si a coborat si scarile cu spatele... cucerim noi culmi.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
desiree spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Hai ca mi-am amintit Desiree. Noi mancam de obicei cu trei lingurite. Doua in manutele lui si una la mine. Mai le nimereste in gurita lui, mai baga mana cu totul, ce vrei, copii mari. Eu incerc sa nu ma gandesc nici o secunda la mizerie. Daca nu are acces la farfurie intoarce capul si nu vrea nici o lingurita. Azi a fost cel mai tare. Total neigienic ce am facut dar am murit de drag. Eu ii dadeam cu lingurita sa pape si el imi dadea mie cu manuta. Cred ca am mancat jumate jumate, s-a terminat mancarica foarte repede. Era totul o bucurie.
Mai era ceva ce face Octavian si face si Dragos dar nu mai stiu ce. Hm. Tot ceva mai de demult. Mi-oi aminti eu vreodata.
deci nu vrei sa stii cum arata parchetul tapitat cu piure de legume...si bluza de pe el..are si in nas..si in urechi..si in par...mama ei de lingurita ca nu prea nimereste gaura aia de gura..el se chinuie si se chinuie....hmm, 3 lingurite..la asta nu m-am gandit...igienic, neigienic eu ii dau de multe ori sa pape din mana mea..si ii spun "da-i si lu' mama sa pape"..el baga mana in piure si imi da degetele sa i le ling ( rog cei slabi de inima sa nu citeasca
![](icon_smile_big.gif)
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
desiree spune:
Donia, i-ai aratat de 3 ori? invata repede, nu? e ca o joaca pentru ei..e distractiv..pai io ma speriasem de cate busituri a luat si am zis sa il invat..o zi doua..trei...mai gresea el cateodata la inceput..dar dupa o saptamana doua a devenit obicei..aia cu Tsukahara, coboratul scarilor....mai asteptam nitel ca abia ne-am perfectionat cu mersul ...in fatza...
deci care v-ati mai intalnit cu situatia in care sa le spuneti NU E VOIE si ei sa rada in hohote...la priza are un magnet..ceva de speriat...are si stechere bagate.. oricat as fi de ferma, autoritara, serioasa cand ii explic si ii spun DE CE nu e voie..el se uita ca la teatrul de papusi la mine si incepe sa rada in hohote ..apoi pune degetul acolo langa priza si se uita la mine...asteapta sa ii zic..strig: MAMI, NU E VOIE....si da pe spate de ras! deci..eu ce fac in aceasta situatie? in lipsa altor idei...momentan...am renuntat la NU E VOIE..si ma duc efectiv si stau in dreptul prizei sa nu ajunga la ea..si ii arat alte jucarii...uneori tine, alteori nu...
varsta Octavian;
adinazot spune:
Poze de la plimbarea din seara asta.
Noapte buna!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"