LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 9
dandusa spune:
azi am petrecut...si nu oriunde...,la d acasa...,da?!?,ce-am facut acolo...,super inspectie...,nu numai noi...,toata lumea...,pai cum sa nu faci...,la cite jucarii frumoase am vazut...?
studiat tot...,asezat la locul lor...,mincat pandispan minunat...,servit din multe bunatati pregatite special...,facut poze...,dar asteptam pe mama lui d sa aleaga si sa va prezinte...
am cunsocut-o si pe pisi de Chris si pe tati de pisi...,bai nene...,pisi este minunata...,fff cuminte...,fff prietenoasa...,fff frumoasa...,are niste ochi...,ca si d...,un albastru special...,unic as spune...,iar mama lui pisi este ff frumoasa...,ff prietenoasa...,ma bucur ca le-am cunoscut
am plecat de la party...,am mers pe jos...special sa-si faca fetele somnul de frumusete...,o nebunie de vreme...,aveam chef sa merg asa...zile in sir...,nu m-as fi plictisit...,a fost superb afara...,apoi am ajus acasa...,mincat,baita,culcat...,am baricadat cu perne...,sa dea domnul sa nu mai cada...chiar si pe perna...,speram sa doarma bine cu trezire fix la ora 8...,doar
o mare intrebare,intrebatoare pentru mamicile care stiu...,dintii permanenti,cind vor iesi...,vor fi la fel de durerosi ca astia de lapte?spuneti-mi ca nu...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
dianocica spune:
povestea nasterii lui d
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Donia spune:
I'm back! Finii au plecat acum cateva ore si deja mi se pare goala casa, a fost frumos cu ei aici, mare rasfat ca nu am spalat vase decat o data in 2 saptamani, marele dezavantaj ca m-am ingrasat 2 kile!!!
Deci monique, tu cu minus, eu cu plus... ce sa mai zic, doar ca de maine... De maine incep o noau viata, ma las de mancat, ma apuc de sport, accept orice fel de galerie, suturi in posterior, ce vreti voi si stiti ca functioneaza.
asiza, sper ca v-ati facut oameni seriosi si faceti doar boli usoare de acum! Tinem pumnii sa treaca repede chestia asta care coloreaza mucii.
marani, frumoasa povestea ansterii, parca am fost acolo... mi-a placut cum te ascundeai dupa revista dar tot te-au gasit contractiile, slava Domnului, ca altfel erai si acum nenascuta!
Imi amintesc cum povesteai ca a murit si socrul cam tot atunci...
dandusa, pare rau de Crinuta cu cazatura... sper ca a uitat deja.
Daca nu mai intri pe aici dupa ce vine Claudiu acasa... nu stiu ce iti fac, platesc pe cineva sa te aduca de cosite pe forum. Ai grija!
crykett, sper din inima ca varsatura de dimineata a fost doar o intamplare si ca acum sunteti bine!
dianocica, ce inspectori? Ce reclamatii? Ce stie toata lumea si eu nu? Accept si PM daca nu vrei sa aglomerezi forumul.
madaluta, de ce vrei tu sa grabesti natura? Pai poti sa-i ceri unui cires sa rodeasca in plina iarna? Inca nu exista control al sfincterelor, uite ca Darius incearca sa-ti spuna ceva, asculta-l! Lasa olita in casa pe post de mobilier si lasa-l pe el sa se apropie de ea cu timpul, iar dupa 1,5 ani mai incearca familiarizarea cu ea, insa nu forta nimic, de abia la 2 ani copilul e pregatit fizic sa comande golirea vezicii sau abtinerea.
bamboletta si eu tot la 3 noaptea... m-am culcat (dar din alte motive), zombi scrie pe mine... bad maselute, sa lase papusile sa doarma!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
La multi ani Ana Maria!
La multi ani Stephanie!
La multi ani Isabel!
La multi ani Alin!
Felicitari pentru primul vostru an de viata si felicitari fericitelor mamici marani, mamaana si mormelvio!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
crykett spune:
Dianocica -foarte frumoasa povestea nasteri lui d.Sa fie sanatos si sa va traiasca . DAVID
DINDUSA -nu o sa ii mai doara cind ii ies dinti permanenticristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004
crykett spune:
Doina -da e mai bine ANTONIO ,n-a mai varsat i-am dat merocopramit pic.si saruri hidratante,nu a vrut sa pape decit un pic dar l-am lasat in pace sa isi revina .Ma bucur ca ai scapat de spalatul vaselor(eu il urasc)
cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004
luciaro spune:
Stephanie&Isabel
Bubamara
Alin
Uf, noroc cu Dandusa, ca m-am prins despre ce inspectie vorbea Dianocica, ca eu repede ma dusesem sa termin de citit capitolul precedent. Maaaaaaaaai, Donia, rea idee ai avut (glumeeeeesc), pai noi aici trebuie sa ne bucuram in perioada asta, si voi nu vedeti cum bocim? La fiecare mi se pare ca asa n-am plans inainte... dar Dianocica vrea sa ne termine, frate!
Dandusa, nici eu nu cred ca dintii definitivi sunt asa durerosi la aparitie. Eu zic ca ne-am fi amintit de pe la 6-7 ani, nu? Ne inscriem si noi pe lista de idiot parents: ieri dimineata "s-a aruncat de la etaj", adica a cazut peste speteaza canapelei, daca intelege cineva ce vreau sa spun. Am vrut sa il apuc de un picior, dar nu am reusit decat sa-i deschei o capsa de la pijama... nu s-a lasat cu urme...
Madaluta, e clar ca Darius nu e pregatit pt asa ceva. Noi mai stam din an in paste, cand isi aduce aminte mami sa il puna, adica am reusit sa il imprietenesc cu ea (adica cel mai bine sta pe ea daca asez olita pe patul mare din dormitor, el cu o jucarie in mana si sa se vada in oglinda de la sifonier), dar problema mea e alta: cum sa ii explic care este utilitatea obiectului???
Donia, welcome back, mi-(ne)era dor de postarile tale.
Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a XII-a
Poze Serban
Monicabb spune:
Marani, Dianocica, foarte frumoase povestirile voastre! La fiecare povestire mi se pune un nod in gat. Ce minunate zile au fost acum un an...
Mai jos va pun o scrisoare trimisa de Dragos unui baietel mai mic. Mama a scris-o si eu m-am amuzat tare. Am zis ca poate va place si voua.:
"Draga Andrei,
Mi-au placut pozele tale, esti inca mic, habar n-ai ce te asteapta, se vede ca deja esti cam nedumerit, dar o sa vezi, totul o sa fie bine.
Stiu ca si tu ca si mine ai parinti si bunici care ne iubesc rau de tot, aproape ca ne sufoca, dar fara dragostea lor ar fi greu.
De-abia astept sa mai cresti, la vara ai sa fii destul de mare, sa ne jucam impreuna la Azuga, apoi peste vreo doi ani sa invatam cu schiurile o sa fie super, iti spun eu.
Cand esti mic e cam neplacut, ca nu prea ne intelege nimeni, mai plangem noi, dar astia mari nu nimeresc intotdeauna ce ne doare, dar pana la urma se rezolva. Sa vezi peste vreo 5-6 luni, cand o sa-ti creasca si tie dintisori, eu n-am decat sase deocamdata, dar daca ma supara cineva , ma rezolv, musc. Am ambitii mari, dar nu prea am loc sa ma desfasor, aici n-ai voie, aici nu, nu pune-n gura si tot asa ma exaspereaza astia mari, ai sa vezi si tu, dar crestem noi si-or sa vada ei ce probleme vor avea, acum e un fleac.
O sa-ti trimit si eu cateva poze, poate ne vedem, asteptam sa fie vremea mai frumoasa.
Fii viteaz
Te salut ,
Dragos"
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by mormelvio
Avem poze puse la semnatura daca vreti sa ne vedeti cat am crescut.
Mihaela mami lui ALIN
poze
varsta lui Alin
ce mare si frumos a crescut
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006