LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Stephanie si Isabel de Mamaana
Ana-Maria de Marani
Alin de Mormelvio
Stefania de Ama.lia

sa traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!!!

Incerc sa pun www.youtube.com/user/adinazot" target="_blank">Filmulet

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

La multi ani Ana Maria!

La multi ani Stephanie si Isabel!

Sa fiti sanatoase si norocoase!

Ana si Mira la multi ani!

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

noi avem scaun de masina de la mini blue. e ok.

asiza poate fi si de la otita. sa-i treaca repede mucii.

pt bebeii cascadori.

adina e simpatica dansatoarea

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

donia ce mai faci? mi-e dor de tine si postarile tale.
dupa lupte seculare, alergat pe banda, am reusit sa mai slabesc 1 kg. am 64. amr 4.
pt. maine mi-am facut curaj, si ma duc la aerobic.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by m_monique

donia ce mai faci? mi-e dor de tine si postarile tale.
dupa lupte seculare, alergat pe banda, am reusit sa mai slabesc 1 kg. am 64. amr 4.
pt. maine mi-ai facut curaj, si ma duc la aerobic.

Andrei (16.12.2006)

Ma, ce-mi place de tine!!! ...Asa, nu te lasa...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

asiza merci de galerie. nu ma las. mi-am propus ca de ziua zmeului, si de petrecerea de craciun de la birou, sa arat bine.
deja mi-am luat o bluza sexoasa, si nu-mi pot permite sa am sunci pe burta.
aerobicul e seara, asa ca va sta sotul cu zmeul si-l va hrani. o ora nu patesc nimic amandoi daca ii las singuri.
si ca sa ma tin de treaba imi fac si abonament, ca asa ma vad constransa sa ma duc.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ne inscriem si noi pe lista celor cu cazaturi...am luat-o azi pe prima ,asa mai sanatoasa...s-a lovit in gingie de marginea patului si i-a dat putin sangele..da eu am zis k mor..mi s-a facut rau..m-a luat cu lesin, cu voma..noroc k era soacara-mea cu noi...

Ne mai inscriem pe o listuta..daca e cumva deschisa:a celor care urasc olita...Tot incercam noi sa il punem... da stiti ce inseamna k nici macar nu vrea sa flexeze genunchii sa stea o fractiune de secunda???deloc, mai, da deloc nu vrea.Nici imbracat, nici dezbracat, nici in joaca...sub nici o forma. Nu insit prea mult si nici des k sa nu-i creez o fobie, dar totusi, ma gandesc k de-acum ar fi timpul macar sa se aseze pe ea daca nu sa si faca ceva...
stiu k ma veti sfatui sa mai astept k mai e timp...dar parca totusi..poate aveti ceva metode...k amanarea nu mi se pare o alternativa...

Madalina 16+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 11 luni
VIENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

isabel & stephanie si bubumara

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Multumiri tuturor pentru urarile de bine si mesajele extraordinare.
Azi am sarbatorit un anisor cu mult fast si multa bucurie.
Suntem energic, alergam, nu mai avem astampar, si pe zi ce trece e mai obraznic.
Nu am reusit sa mai intru de foarte multa vreme, desi am internet, tot timpul ramas dupa serviciu imi e ocupat de Alin, si rareori apuc sa mai intru macar pe messenger.
Avem poze puse la semnatura daca vreti sa ne vedeti cat am crescut.

Uram si noi La MULTI Ani tuturor fulguletilor, sa cresteti mari si sa aduceti bucurii in sufletul parintilor vostri!

Mihaela mami lui ALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

au plecat inspectorii. se pare ca totul a fost ok, n-am avut plangeri. eu sunt bleaga, citesc de la odisee si am niste emotii pana in gat...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput