LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
kikineata spune:
Asiza, Dandusa, va ajuta cu ceva dc va zic ca si Gargarita a cazut aseara din pat pt. prima data...a mai cazut dar de pe masuta sau asa direct pe parchet. Statea in fund, eram amandoi cu ea, am vrut sa-i punem o jucarie in pat si ea draga de ea a vrut sa faca loc la jucarie si in fractiune de secunda a cazut cu capul pe spate. Nu plange mult ca-i arat repe masinile de pe strada care fac brum-brum si uita. S-a comportat normal.
Vorbeati de cadouri...Sara a primit jucarii de la mami si tati, multe dar i le-am dat pe rand....i-am luat printre altele un carucior de papusi cu care se plimba prin casa era innebunita...si...o papusa bebelus cu suzeta, biberon care face zgomot cand o hranesti o strangi de mana, de picior, sau o apesi pe burtica. Doamne ...ce gelozie...tipa si o dadea deoparte, o sa am de lucru, am ascuns-o o perioada apoi i-am dat-o iar. Hmmm s epare ca momentan nu vrea alt bebelus!!
INTREBARE...Cine stie sa-mi spuna cel mai tare din parcare scaun de masina??? Care cum sunteti multumite de ele, ce e nou-revolutionar pe piata?? Bine ca ieri a dormit in scoica in masina 2 ore juma de nu stiam ce sa mai facem, dar ecazul sa schimb scoica chiar dc ea e slabuta.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
[ url = " http://picasaweb.google.com/kikineata " ]Gargarita[ / url ]
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kikineata spune:
Multumiri Dia pt. ajutor!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by crykett
La 7 dim ANTONIO a vomitat,abia am reusit sa il linistesc si sa il culc la loc,nu are nici un alt simtom,doar un pic blegut,aveti idee de la ce o fii?Nu a mincat nimic nou sau alterat,a varsat doar laptele baut aseara si apoi apa care i-am dat-o.
Si Dani tot asa a vomitat vineri...din cauza tusei, a mucilor din gat.
Marani frumos frumos frumos. de ce la prima nastere intarzie asa de mult lapticul ?
![](bang.gif)
Dayanara am facut supica clasica: 3 morcovei, 1 pastarnac, 1 ceapa verde mica, si 2 felii dovleac; la fiert cu un picior de pui fara os si fara piele. Am mancarica pe 2 zile, si a baut cam 40 ml de supa in bibe...
semola o pun dupa oki...cam 2 linguri la o cana de supa...mai vezi si tu cat o vrei de consistenta...
Asizada-i multe lichide sa bea, si fa-i spalaturi nazale, dar nu cu spray si batista bebe, ci cu seringa si ser fiziologic. E mai efectiv. Si fa-i de 3-4 ori pe zi. La Dani i-au facut la urgente si i-au scos ceva mucoci...Il pui pe burta cu capul sucit intr-o parte...in nara de sus ii injectezi 5 ml de ser..stiu ca pare mult, dar e efectiv, si Dani n-a plans asa cum plange cand ii manevrez eu mucii. Fiind cu capul in jos, mucii ies natural...nu-i ajunge in gat serul..
Cazaturile..offf..aseara Dani a cazut de pe canapea cu Tac'su langa el, si eu la 1 metru...stupid family...a plans, a papat lapticul si s-a culcat.
kikineata... scaun de masina avem de la Chicco, de la 9 la 36 de kg...Dani are 11Kg si trebuie sa-i pun o perinita sub fund, ca-i vine prea sus centura...deci...nu-mi place
![](icon_smile_dead.gif)
pupici...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Neata
Sunt zombinu am dormit toata noaptea
in noaptea asta nu sa mai culcat la 3 s-a trezit la 3
si nu a dormit pana pe la 5
nici cand era bebelus nu facea asa,cred ca e vreo maseluta ceva
Pana la urma am luat cadou o masinuta cu telecomada se juca sotul si nasul cu ea
aveau si bradul facut Antonia nu a sarit pe el doar a tras de vreo doua globuri in rest era ocupata sa fuga peste tot,deci e semn bun daca a ramas intreg
pot sa-mi fac si eu bradul
Cristina1974- ma bucur sa aud vesti despre voi
Donia-ne e dor de voi
Danutz-am vazut pozele cu "Maria-sa"
Ziggy-un scump Calin
Dandusa-wow deja aveti 3 maselute,felicitari
ne asteapta vremuri grele
Luciaro-multa sanatate
nici antonia nu mai sta la periat,dar vom mai incerca
Mamaana-f frumoase pozele
Marani-emotionanta povestea nasterii
Dandusa-si noi am avut o perioada in care cadea zilnic de mai multe ori acum a trecut,pupam chinezoaica
si pe mami
M_monique-zici ca zmeul e cuminte la cumparaturi? la noi e jale plecam de acolo impuscati nici nu mai stim pt ce ne-am dus
Asiza-imi pare tare rau,multa sanatate
Kikineata-vad ca ai reusit cu pozele
scaun de masinaa avem de la "inglesina"dar nu e cine stie ce,Dia cred ca are unul fain
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antoniawww.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Stephanie si Isabel de Mamaana
Ana-Maria de Marani
Alin de Mormelvio
Stefania de Ama.lia
Feliciari minunatelor
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 13
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker5.png" target="_blank">varsta Antoniawww.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
asiza spune:
Offf, Dandusa si voi cu cazaturile?!...Denis nu doarme cu mine in pat, dar s-a trezit la ora 8.00 si am zis sa-l iau cu mine in pat, ca de obicei, sa mai pot lenevi o juma' de ora...dar am atipit si el a picat in cap...lasa, bine ca n-au patiti nimic...si tu, fa bine si pune pernele alea de jur-imprejurul patului ca sa eviti astfel de cazaturi...Pup Crinuta pe frunte
Marani, chiar am lacrimat la povestea nasterii micutei tale minunate!
Dbunny, mersi pentru sfaturi...o sa incerc si cum spui tu...oricum ii pun ser incalzit mereu in nascuc, asa cum ne-a sfatuit medicul orl-ist si il aspir des...dar pe mine ma ingrijoreaza ca sunt galbeni...oare pot fi asa de la otita? Sa iasa prin nas? (ca mai mult pe nara dreapta avem, iar otita tot la dreapta era) sa nu radeti de mine daca tocmai am spus o prostie
Luciaro, da, stiu ca conditiile din spitalele din Cluj sunt mult mai bune decat in alte orase, dar stii cum e...spitalu' tot spital , impactul psihologic e la fel...Sanatate multa si voua!
Am vazut TOATE pozele pe care le-ati pus ieri......ma duc sa vad si pozele cu Mos Craciun de la Mamaana...
Stephanie si Isabel
Ana-Maria
Alin
Stefania!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Musai s-o pup si pe Kikineata cu gargarita ei cu tot!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
deeaA spune:
Ziua buna,minunatelor!
STEPHANIE si ISABELA de MAMAANA!
ANA MARIA de MARANI!
ALIN de MORMELVIO!
STEFANIA de AMALIA!
DANDUSA pt.a treia maseluta,la noi se zareste abea prima!Iar despre cazaturi cred ca te intrec la idiot mom,David a cazut cu mine de mana si s-a invinetit instantaneu
SHOSHIKA bine-ai facut ca nu ai mers la brad,eu am facut prostia vietii mele,a urlat saracul copil,am crezut ca nu mai ajung intreaga acasa.
MARANI emotionanta povestea nasterii bebelinei
LUCIARO sanatate,cat despre periuta nici macar nu se joaca cu ea dar sa i-o mai bag si in gurita,face o fata asa caraghioasa cand simte perii aia de la periuta
ASIZA sanatate multa lui DENIS !
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
deeaA spune:
Proba de pus poze
http://i232.photobucket.com/albums/ee27/deeaA_album/IMG_0254.jpg
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006
deeaA spune:
Mda,ce sa zic,sunt tare desteapta,am pus link direct la doar o poza stupid.Mai incerc
deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006