LMA ! Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ieri am foat la cumparaturi la auchan. ne-am dus dupa detergent si scutece si am plecat cu un cos plin. zeul e super incantat cand il ducem la cumparaturi.
am vazut o papusa mare mos craciun la care andrei se hlizea incantat. i-am luat niste hainute, ca jucarii i-am luat data trecuta, ca doar a fost cuminte si vine si la el mos nicolae.
lui ii va aduce mos nicolae un volan.

dupa cumparaturi, am fost intr-o vizita. au aflat si prietenii ce harnic e andrei, cum face ordine in sertare, si acum ne cheama sa-i ajutam la curatenie.

mergeti la bayexpo? ca noi iar concuram la mers de-a busilea joi la ora 11.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

DANUTZ- Frumusel foc maria sa Rares,sa va bucurati de el

ZIGGY-sa va traiasca
MAMAAN-Cum au reactionat fetele cind l-au vazut pe mosu?ca si eu vreau sa vina mosu la noi acasa dar ma tem de reactia lor(sa nu se sperie sau sa inceapa sa urle)
DINDUSA- sa treaca
DOINA-

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

La 7 dim ANTONIO a vomitat,abia am reusit sa il linistesc si sa il culc la loc,nu are nici un alt simtom,doar un pic blegut,aveti idee de la ce o fii?Nu a mincat nimic nou sau alterat,a varsat doar laptele baut aseara si apoi apa care i-am dat-o.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Monique, si noi suntem joi la baby expo, in finala 3 la 10.50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Monique, de cand l-am inscris in concurs, Calin a inceput sa mearga bine in picioare, nu a mai mers de mult in patru labe. Ce facem la concurs, nu stiu cum sa il fac sa merga in patru labe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neata!

Sa va dau noutati:

1. Denis are muci galbeni din abundenta si tuseste productiv
2. Azi dimineata a picat in cap din pat, dar cred ca n-are nimic...eu eram acolo, normal, doar ca am atipit o secunda langa el...noroc ca n-a picat asa, furtunos, ci incet incet cu mantele si capul inainte pana s-a dezechilibrat...a plans cateva secunde, apoi si-a revenit...

In fine, precum vedeti, doar vesti bune again...va pup...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Monique, de cand l-am inscris in concurs, Calin a inceput sa mearga bine in picioare, nu a mai mers de mult in patru labe. Ce facem la concurs, nu stiu cum sa il fac sa merga in patru labe?

poze
calin

Calin (5.12.2006)

vad ca suntem in finala 10. oricum nu se restepta aceasta lista.
andrei fuge in picioare. se ridica si singur, sprijinindu-se de podea.
dar nu va fi nici o problema la concurs.
la concursul din septembrie fiecare copil mergea cum putea: unii in picioare, altii de-a busilea, iar altii erau la categoria rama.
oricum distractia e totul.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Isabel si Stephanie
Alin
Stefania
Bubamara

dandusa, asiza, pupam copilutii picati in cap din pat, sunt sigura ca n-au patit nimic... dar aveti dreptate, maaare ateny\tie tb sa avem toate... e unul din motivele pt care mi-e frica si evit sa dorm cu ea in pat, ca eu dorm ca lemnul in ultima vreme si ea se trezeste si pleaca :) ...
asiza, of, muci? sper sa scape denis repede de ei
marani,
cryket, laptele de seara l-a vomitat dimineata? nu cred ca e ok, trebuia sa fie digerat in atata amar de vreme ... da-i si tu mancare usoara azi, sa nu-i soliciti stomacul ... sper sa nu fie vreo viroza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La Multi Ani Ana Maria de Marani!

La Multi Ani Isabel si Stephanie de Mamaana!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

[ url = " http://picasaweb.google.com/kikineata " ]Gargarita[ / url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Iete na! Am incercat sa fac si eu link la poze ca oamenii si se pare ca nu mi-a iesit! Ce spatii tre sa scot de-acolo sa fie bine?

Marani, fff frumos povestesti nasterea si cu f mult patos, felicitari mamica de Bubamara!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

[ url = " http://picasaweb.google.com/kikineata " ]Gargarita[ / url ]

Mergi la inceput