Mamici de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
MIKYCRIS spune:
ALINA MARIA,mare adevar graiesti fato!si eu ma gandeam la fel!dar dr astia te baga in ceata de parca sunt vorbiti-vezi ca iti trimit gravide ca sa le jupoi de bani si sa le tii pe jar ca sa mai vina sa mai faca-!poate am exagerat putin dar asta cam asa este din cate am citit eu pe forum.tu ce faci ALINA?cum te simti?ce face burtica?
9+
MIKYCRIS
Louana_me spune:
Tuchi123 si Crisis, acelasi cuvinte de regret le am si eu pentru voi, si toate ne-am dori sa nu treceti pe aici. Iar cu anul de facultate, stiu, ca si la mine era cumplit sa pierzi laboratoarele, si cred ca nu mai ai cum sa recuperezi cu alta grupa, ca au trecut de mult temele respective, dar poate daca vb cu profii si le spui gasesti ceva clementa sa nu pierzi chiar tot...
Mikycris, eu nu sunt din Bucuresti, asa ca probabil nu are importanta numele medicului, important e doar ca e un medic ff bun si cu experienta, si ca mi-a castigat increderea. Iar pentru morfologia fetala din trim II mi-a zis ca ma trimite la Bucuresti. De-abea astept sa vad la cine, pt ca pe forum se vehiculeaza la greu numele dr Iosup, dar sunt si bune si rele spuse despre dumnealui. Mai vedem noi....
Totul este greu pana devine usor....
MIKYCRIS spune:
LUANA ME,am inteles,scuze nu ma uitasem la oras atunci cand am intrebat.tu in cate sapt de sarcina esti?
9+
MIKYCRIS
kla78 spune:
quote:
Originally posted by Alina Maria
Buna dimineata gagici , mai mai iar incepeti cu mine nu mi s-a raspuns , offff parca numai de asta nu ne arde nou acum , fiecare are problemele ei si e cu gandul la ele , din intamplare sau mai stiu eu ce retin o fata mai bine decat pe alta , asta nu inseamna ca o facem expres , in fine nu imi mai bat gura degeaba cine vrea sa fie aici bine cine nu nu , trebuie sa ne acceptam asa cum suntem si fiecare cu ritmul si timpul ei .
cred ca n-ai inteles mesajul meu,n-am spus ca vai de mine ce ma deranjeaza ca mi sa ocolit mesajul,in primul rand ma bucur ca bb meu e bine ca dupa 7 ani de tratamente cred ca merit sa fie bine,si n-am scos ochii nimanui,deci nu trebuie sa fi asa sarcastica!!!si normal intra numai cine vrea.
MONAeu n-am nici toxo,nici listeria etc,eu totusi sper sa trec cu bine primul trimestru !
BUBULEANAdaca dupa 9 sapt sansele scad atunci as putea sa ma bucur,dar cum toate sunt numai statistici si teorii trebuie sa mai astept cateva sapt apoi m-as putea bucura.
TUSCHI imi pare rau dar trebuie sa fi puternica si sa continui sa lupti,eu am facut 5 inseminari si 3 fecundari ,la primul fiv am avut extrauterina si acum la al 3-lea am reusit,hai capul sus ca sigur vei reusii!
10+5
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
pai tocmai asta ziceam si eu ca nu trebuie sa se bucure cineva pt mine e de ajuns sa ma bucur eu si sotul meu,vad ca esti cam rautacioasa n-am spus ca am ceva cu cele care au ramas gravide din prima luna dar ai inteles iar ce ai vrut tu.
ca sa nu intru in polemici cu nimeni ca nu e genul meu am sa va las sa va continuati odiseea si n-am sa va mai deranjez!
sarcinic usoare in continuare!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
MIKYCRIS spune:
KLA 78,felicitari pt sarcina!
ma bucur pt tine si nu te mai stresa degeaba,lasa!
ai grija de tine si de bb te rog eu frumos!
cum stai cu greturile?
te pup
9+
MIKYCRIS
ankalaura spune:
Alina, nu te supara, dar degeaba incepi cu scuze, cum ca nu ai vrut sa fii sarcastica, atata timp cat exact asa continui. Eu asta am simtit in mesajul tau.
Intr-adevar, cine vrea vine, citeste, ramane sau pleaca, dar nu mi se pare normal sa postezi astfel.
Nu ti-a cerut nimeni sa sari in sus, asa ca eu as fi mai moderata in locul tau.
Kla - eu mi-as dori sa ramai la odisee, mai ales daca nu esti genul care intra in polemici . Felicitari pentru sarcina si de la mine!
Louana_me spune:
Kla, cu toatele ne dorim sa ramai, pentru ca orice mamica noua, mai ales una asa de "incercata" ca tine, are de unde insufla optimism si altora .
Mikycris, sunt in 9+, ca si tine, desi eu cred ca de-adevaratelea e 8+ pt ca am ovulat mai tarziu, dar..cum medicul nu te intreaba cand stii tu ca ai conceput copilul, ci cand a fost UM, ramane 9+.
Totul este greu pana devine usor....