Mamici de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
Alina Maria spune:
vai de mine nu stiu ce am imi sare repede tandura si sunt mai tot timpul nervoasa , trebuie sa fie hormonii ca eu nu sunt asa .. kla nu pleca din cauza mea , chiar nu stiu ce mi-a venit sa scriu asa .
Ankalaura nu am vrut nici a doua oara sa fiu sarcastica , ma ia gura pe dinainte si nu este ceea ce eu vreau .
Daca va rog sa uitati tot , se poate ?
Alina 10+ si Mandy Stephanie 2,11 ani
MIKYCRIS spune:
LOUANA ME,eu am numarat babeste zilele din calendar incepand din prima zi a cm si maine sunt 70 zile,adica 10 saptamani,nu?
tu?
9+
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
haideti fetelor sa fim cu toate intelegatoare caci suntem gravi si trecem toate prin asa ceva.uitati,de ex eu am fost asa cu cateva subiecte in urma si daca voi nu erati intelegatoare eu nu mai postam aici si nu ma mai simteam sprijinita ca acum!va multumesc din suflet si haideti sa ne sprijinim una pe alta caci numai noi ne intelegem starea pe care o avem din cand in cand pe timpul sarcinii!
pt cele mai frumoase gravi de la mamici de iulie-august! si
9+
MIKYCRIS
Louana_me spune:
Hai ca esti comica Mikycris, le-am numarat si eu si marti implinesc 70, asa cum stiam deja ca miercuri intru intr-a 11 saptamana, adik se implinesc 10. Dar, pentru ca am ovulat o saptamana mai tarziu decat e in legile dupa care se numara saptamanile astea de sarcina, oficial pentru cresterea lui bebe se implinesc 9 si intru in 10. Sper ca ai inteles ca pentru mine e f clar.
Alina, am uitat..gata
Totul este greu pana devine usor....
MIKYCRIS spune:
LOUANA ME,fara suparare dar eu am spus cate sapt de sarcina nu cat are bb pt ca asta nici eu nu o stiu la mine mai ales ca nu am avut cm regulat.uite,spre ex dr mea spune ca eu nasc intre 20-25 iunie!
oricum eu nu prea cred ce spune ea pt ca ar fi mult prea devreme.
9+
MIKYCRIS
Louana_me spune:
Mikycris, Nu e absolut nici o suparare, chiar deloc, citind ce-am scris imi dau seama ca se putea intelege ca eram putin sarcastica, dar departe de mine stilul asta de scris sau de gandit. Eu ma tot gandesc cum sa il analizez pe bebe in functie de marimile de la eco de aia ma gandesc cat are el de fapt. Si eu am CM foarte neregulat, dar cred ca presupunerile mele in legatura cu bebele meu sunt viabile. Scuze daca te-am suparat in vreun fel. N-am intentionat.
Totul este greu pana devine usor....
MIKYCRIS spune:
LOUANA ME,stai linistita,azi sunt f calma desi recunosc am crezut ca nu stiu sa explic ce gandesc.apropo de griji,dr spunea marti cand am fost la eco transvaginala ca bb meu are 19 mm si sarcina era de 9 sapt dar ca e bine cum arata bb.pai ce sa mai zic!
asta ma face sa mi bag mintile in cap si cu testele lor cu tot.
sunt bagata de tot in ceata!
9+
MIKYCRIS
danangie spune:
Buna seara,
MONALAC pe mine sanii ma dor usor....adica mai mult sfarcurile. Cat despre eco, am fost, nu a reusit sa vada ce este. Avea 5,2 cm. Avea osul nazal de 1 mm, femurul 4,2 mm. Avea creierul ok, stomacul ok, inima ok, valvulele ok, cordonul ombilical ok (il avea in jurul manutii :) ); se misca de mama focului, facea niste salturi parca era pe saltea de aia elastica. Pliul nucal 1,4 mm. Deci, din ecografie e totul ok, nu este risc de sindrom Down. Acum astept rezultatul analizei de sange de bitest. Cam atat. Te pup
mult asteptat
danangie spune:
quote:
Originally posted by ankalaura
Salut noilor venite!
Tuchi - s-a confirmat, inteleg? Eu iti doresc tot binele din lume, si nu te lasa batuta! Asteapta urmatoarea ocazie si profita de ea. In nici un caz nu te mai gandi ca esti.... asa cum ai spus ca esti; eu nu pot sa repet, pentru ca nu este adevarat.
Cu analizele - am vazut ca la cati medici te-ai duce, tot atatea pareri vei obtine. In cate tari, atatea obiceiuri. Alina - acum, fiecare procedeaza cum considera si cum o sfatuieste medicul. Daca mie imi recomanda sa fac analizele alea, nu pot sa ma gandesc ca ar fi mai bine sa fac altceva cu banii . Prefer sa fac si analizele, sa imi fac si micile bucurii.
Din pacate, chiar aici, pe forum, sunt destule mamici care se lupta cu SD, cu ideile preconcepute, cu birocratia, fereasca Dumnezeu! O colaga a mea a fost diagnosticata pozitiv cu CMV prin luna a 5-a... A stat cu spaima in suflet. A avut noroc sa fie totul bine. V-am mai spus mai demult, o prietena a mea care mai are un copilas minunat, la al doilea, fara sa aiba probleme aparente in sarcina, totusi, s-a intamplat ceva. Are 10 luni si retard neuropsihic. Motor, se recupereaza. Dar psihic... Ma infior numai cand ma gandesc. Si cum sa nu faci analizele pe care ti le recomanda medicul? Sigur, nu sa pici acuma in extrema cealalta, incat sa te tot "analizezi" la 2 saptamani. Dar testele importante mi se pare normal sa le faci.
Fetele, voi va ganditi la recoltare de celule Stem?
Sunt de acord cu tine. Si da si eu ma gandesc la celulele astea. Tu ce stii? Am vazut ca se pot conserva la o banca si Elvetia. Tu vorbesti de celulele staminale din cordonul ombilical nu?
mult asteptat
Irda spune:
Salutare!
Am reusit si eu sa recuperez cu cititul din urma!
Fetelor....ce-i cu atatea pierderi de sarcina?!!!!
Violeta, Aalina, tuchi, cris....of Doamne!!! Multa putere fetelor sa puteti depasi momentele astea dureroase si mai dati pe la noi...cu vesti bune....cand o sa fiti pregatite!
Va pup pe toate....aveti grija de voi!
Cu "cearta" asta.....mai fetele...se vede ca suntem "hormonite" de sarcina......si mie imi sare tzandara de nu ma vad si ma busheshte plansul cand imi e lumea mai draga!
Ata ete.....suntem insarcinate si-si fac hormonii de cap cu neuronii nostri!
Hai...impacare-impacare fara nici o suparare!
Si de acum inainte...dupa cum zicea si Sibylle (bun venit si sarcina usoara).....ceea ce e important pentru noi scriem cu rosu daca vrem neaparat feed-back.....uneori eu de exemplu sunt asa de obosita ca recunosc ca imi mai sar okii de pe cate un rand!
Danutza.....felicitari pentru bebelul sanatos si saltaretz.....e maricelPup fata!
Mona.....la capitolul sani ...inca ma dor de nu pot sa-i ating, dar poate pentru ca eu iau si tratament de sustinere.....pe cumanata-mea au "tinut-o" cateva saptamani la inceputul sarcinii si apoi nimic, dar nici nu au crescut cine stie ce...ea ea in 32 de sapt! Depinde se pare de la femeie la femeie! Stai linistita ca bebe e bine...luptatorul mic!
Multi pupici
Irda Bebe
" target="_blank">Eco bebe 2
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria