Mamici de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb poate ai avut ovulatia mai tarziu si sarcina e prea mica si de aceea testele reactioneaza mai greu. Poate ar trebui sa faci o analiza la sange sa vezi exact daca nu mai ai rabdare. Nu vreau sa te dezamagesc dar ti-am zis ca pe la 4sapt nu prea are ce sa-ti spuna la eco. Doar betahcg iti poate da ceva info.
Mult succes si tinem pumnii stransi.

Anna 7+
AMR 33
vinebarza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Fetelor ajutor mie rau de nu mai pot , asa ceva nu am avut niciodata , nu pot vorbi nu pot merge ca imi vine sa vomit , dar nu mi se pare normal . Am mai vomitat cand eram insarcinata cu Mandy insa vomitam si imi trecea acum vomit si imi este rau continuu , de fapt sunt ca si cum as fii foarte bolnava , nu am febra nu ma doare burta , insa nu am dormit toata noaptea de rau ce imi e .
Oare ce o fii cu mine ?

Alina 10+ si Mandy Stephanie 2,11 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,poate ar fi bine sa mergi la un dr daca starile de rau continua...poate ai mancat ceva care nu ti a priit?oricum,nu compara sarcinile,pt ca nu sunt la fel...multa sanatate si sper sa ti revii repede!
11+

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna fetelor,
[b][red]Am si eu o intrebare la voi...nu stiu ce sa fac...daca sa fac sau nu toate analizele referitoare la rubeola,toxoplasma si alte chestii...Tin sa va precizez ca medicul meu nu mi le-a recomandat....a zis ca daca vreau sa arunc banii pe ferestra sa le fac...[/red]
Voi le-at facut?
Am o colega insarcinata care mi-a spus ca nu le-a facut si ca e o tampenie sa le fac,ca e posibil mai tare sa ma stresez dn cauza lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bobitamica eu zic sa le faci parerea mea, eu mereu am preferat sa stiu ca am facut tot ce trebuia toate analizele. Si pe timpul sarcinii mie mi se par ca toate sunt f importante nici nu stii cum ai vreo ceva si tu habar nu ai si decat mai tarziu sa regreti macar stai impacata ca le-ai facut. Parerea mea. Eu ma simt mai bine sa stiu ca le-am facut eu am facut si triplul test si toate hiv, sifilis, toxo, rubeola/rujeola, hep b toate macar sa stiu ca sunt facute si daca se vedea ceva macar putea fi depistat la timp si tratat.
Biribu imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavioare. Multa sanatate! Si noi inca ne mai chinuim cu un pic de raceala. Vai nu mai vine primavara aia odata.
Alina Maria si eu zic daca poti sa mergi la medic daca nu la urgente macar sa vada ce e ca vb lui Monalac poate e vreo altceva de iti e rau asa deodata si in halul asta. Multa sanatate!
Maryb si eu zic ca si fetele sa nu te mai stresezi ca mai rau faci sarcina e inca mica si ai sa mergi la medic si ai sa vezi exact ce si cum. Stai calma si mai ai putina rabdare, stiu ca e greu dar incearca sa nu iti mai faci tot felul de ganduri negre ca nu ajuta. De ex la mine greturile sarcina trecuta abia dupa vreo 6 sapt au aparut nu de la inceput, prima luna am fost ok si nu aveam nimic.
Fetelor care nu sunteti pe listutza va rog sa imi spuneti ca sa updatam listutza.
Noi suntem binisor inca mai tusim astia mici mai stranutam asta este speram pana ajungel in ro sa ne mai treaca eu tot cu gatul ma mai sacaie din cand in cand am sa merg sapt asta la med de fam sa vedem ce facem.
Sunt de acuma in febra pregatirilor pt plecat in ro atatea trebuie luate atatea trebuie impachetate ca deja ma stresez. In seara asta facem pachetul sa trimitem acasa patul fetei pampersi ce e mai mare si mai greu sa nu carabanim cu noi. Uff atatea lucruri trebuie si trei sferturi is pt fata.
Cu greturile cam la fel am zile cand dim mi-e mai binisor dar seara este dezastru ma iau niste greturi de mor. Eu tot sper ca pana pe 16 dec sa imi mai revin sa nu fiu ca o leguma cand mergem in ro si sa petrec sarbatorile in baie. Ca la cate mirosuri de papa si din astea o sa fie.
Burtica deja se vede binisor. Uff aucis tre sa gasesc bluze cu burtica, ca cele normale nu mai fac fatza in cateva sapt. Am noroc ca blugi am de sarcina trecuta si nu tre sa mai agit.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Alina Maria...eu zic sa mergi la medic daca iti va fi tot asa rau si astazi...e mai bine sa fii prevazatoare
AnnaBaby...ai cam acelasi numar de saptamani ca si mine...eu maine as intra in 7 saptamani,si nici eu nu prea am simptome...doar mi-e somn,dar si inainte ma plangeam de somn...asa ca...
bine,nu e cazul sa fiu paranoica...ma gandeam la ce scrisese Tuchi123 ca ea nu avea simptome de sarcina,dar sper din tot sufletul sa fie bine bebeul ei si sa se linisteasca...
Cum spuneam mai sus nu stiu ce sa fc cu analizele astea....

Mergi la inceput

Mada...iti multumesc mult pentru sfat...si eu sunt genul de persoana care de regula spun...mai bine sa imi para rau ca am facut decat ca nu am facut....dar sunt fete carora le ies proaste analizele si se streseaza si mai tare,cand de fapt ele nu au nimic.Am intalnit un caz ...
Joi merg la medicul meu de familie si o pot ruga pe ea sa imi dea trimitere sa fac aceste analize,chiar daca ginecologul nu este de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

bobitamica astea se fac sa vada daca esti imunizata ca daca nu si te infectezi in timpul sarcinii e rau pentru bebe. ACum e alegerea ta. Pe de alta parte, daca nu ai bani de aruncat nu fa toxo ca e enorm de scumpa si rezultatele aiurea in ro. Imi spunea un doctor din Craiova ca nu a vazut nici una neimunizata, ceea ce zice multe de fiabilitatea analizelor de acolo. Eu zic sa te consideri neimunizata si sa respecti cateva reguli mici de igiena, deoarece infectia in timpul sarcinii e extrem de grava (malformatii sau moartea fatului). Uite citeste aici mai multe despre asta http://www.desprecopii.com/info.asp?id=843.

Despre rubeola, daca ai facut cand erai mica sigur esti imunizata. Daca nu, fereste-te de copiii bolnavi. LA noi se face analiza la casatorie, ca sa te imunizeze cu un vaccin daca nu esti, facuta cand deja esti insarcinata este cam vax albina, ca nu te mai poti vaccina.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=356

_
Vicky 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelorr fara simptome nu va alarmati: eu am 11 s+ 4z si nu am vomitat niciodata,nu greata,nu dureri de burtica ...nimik...doar somn muuult si pofta mare de mancare ,aaa si niste sani cat pepenii si dureroshi...asha ca multumiti la DD ca nu va e rau,ca sigur nu ati vrea sa fiti in pielea celor care vomita,bb e bine si creste la fel ca ceilalti bb-ei

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

quote:
Originally posted by danangie
quote:
Originally posted by crisarh
Salut Si eu pot sa zic ca au mai trecut din greturi de vre-o 2 saptamani, mi-a fost frica sa anunt pana acum sa nu cumva sa revina, nu au revenit si sunt mai suportabile. Dar de o saptamana ma confrunt cu durerile de cap Am avut acu o saptamana duminica si luni, saptamana care a trecut marti pe la 18.00 m-a luat durerea pana miercuri nicxi nu am mers la serviciu, am luat un paracetamol sa treaca ca erau groaznice. Vineri pe la 16.00 m-au luat iar,si m-au tinut pana duminica seara chiar si azi ma tinr dar suportabil. Am luat sambata seara un paracetamol ca nu mai puteam de durere, iar duminica seara am mai luat unul, la fel nu mai suportam durerea. Duminica chiar am plans de nervi ca nu stiam ce sa mai fac. Mi-am dat cu ulei de ienupar si de pomana. Azi ma duc la control la ochi poate o fi de acolo, daca nu e de la ochi nu stiu ce sa mai fac A mai avut cineva dureri puternice de cap trei zile la rand? Aaaa si vineri am fost la reflexo terapie si ma simteam foarte bine doar de durerea de cap nu am reusit sa scap.Ce trebuie sa fac? 11+DPN 26iun-iul 2008
Vai aceasta problema o am si eu. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Problema e ca mie nu imi trece de la paracetamol. Pana acum luam mereu 500 mg de paracetamol. Cand am relatat doctoritei mele mi-a zis sa iau 1 gr odata. PAna acum nu am luat. Vreau sa ma curat putin ca prea exagerasem cu paracetamolul. Si de 3 zile am inceput sa iau vitamine. De atunci nu ma mai doare capul. Nu stiu daca e de la vitamine.....sau mi-a trecut asa.....dar sufar enorm. Sper sa nu se intoarca durerile.
mult asteptat
Eu abia am terminat vitaminele si de pomana, inainte luam algocalmin si imi trecea, vad ca imi trece de la paracetamol, dar luat seara inainte de a adormi, altfel nu trece. Aseara am fost la control la ochi, as avea nevoie de ochelari dar nu e urgent si pt ca nu a putut sa-mi puna picaturi si sa vada ce dioptri sunt necesare, a zis ca mai bine sa nu port ochelarii mai ales ca organismul de gravi va fi intr-o continua modificare. Doctora a zis ca durerea de cap e migrena si ca nu ar fi de la ochi, desi dupa ora 16.00 deja ma deranjeaza ochii in fata calculatorului. Mi-a zis sa fac pauza la 40min si sa stau cu ochii inchisi sa se mai odihneasca. Acum ramane sa-i spun doctorului ginecolog si sa ma indrume spre ceva.Bafta la fara dureri11+DPN 26iun-iul 2008

Mergi la inceput