Mamici de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

BUNA BURTICI!

imi cer scuze ca am lipsit dar motivat, am avut fetita bolnava cu bronsita, distractie, antibiotic, nedormita saraca si ea si eu nopti in sir, ce sa mai, simt ca am ajuns la limita, si acum peste toate am facut si eu o viroza urita cu febra iau paracetamol la 6 ore ca sa scada febra ca nu e buna deloc pt bb.
ma deprima si vestile astea rele de pe aici, mai fete, imi pare tare rau de cele care au pierdut sarcina nu pot decit sa va spun ca trebuie sa aveti incredere si sunt convinsa ca veti reusi
dana ma bucur mult ca totul e bine, ai trecut de perioada critica si te poti relaxa
camy pus du-te la medic si ia antibiotic pt infectie urinara, nu trece cu altceva, nu te juca ca poate urca spre rinichi!sunt o gramada de antibiotice permise si sigure in sarcina! bujo - la fel!

map vreau sa precizez o chestie sa nu se supere totusi fetele care au dat gramada de bani pe dublu si triplu test - rezultatele nu sunt egale cu zero, atita timp cit sunt corect interpretate. aceste teste nu sunt de diagnostic ci de screening, adica iti indica o probabilitate mai mica sau mai mare de a avea probleme. ca orice test de sceening exista si rezultate fals pozitive si fals negative, e normal sa existe o marja de eroare. in principal se fac e adevarat dupa 35 de ani cind riscul defectelor cromozomiale creste.
cred ca cel mai important e ca daca testul intradevar indica risc crescut de SD poti sa faci amniocenteza pt diagnostic definitiv corect. nu stiu altele, eu am ales sa le fac si la prima sarcina si acuma. amnio nu am facut cu primul bb ca testul a fost ok, dar as fi facut daca nu era.
madina71 bine ai sosit! si eu am bb de 10 luni! chistul respectiv nu era cumva corpul galben?? mai ales daca nu a vazut si corpul galben inseamna ca aia e si stai tu linistita ca dr respectiv e un destept!
drAnca, danutzicab, Ileanna bine ati venit si voi!
ankalaura sa-ti zic apropo de sutiene ca eu am cumparat pe amazon si singurele care s-au potrivit au fost medela - daca te intereseaza au si o schema cu masuratori parca.
pupici
10+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

....am fost ieri dimineata...am dus urina, acum astept rezultatul joi...acolo vor vedea la ce sunt bacteriile rezistente si la ce nu....si in functie de asta sigur voi primi tratament...

...oricum...ma-ti mai linistit...chiar credeam ca daca iau antibiotice pateste ceva puiucul..

..va pup...acum trebuie sa ma pregatesc sa plec la servici....o sa mai intru si de acolo...:)

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Neatza mamici cu burtici,

Fetelor voi cum stati cu visele, vreau sa spun ca eu am realmente cosmaruri, azi-noapte am visat ca am facut accident cu masina si culmea, cand m-am dus la dct, la buc (da azi intr-o sapt ma duc la Radoi)m-a intrebat dct de ce am venit, ca eu nu sunt gravida, ca el nu vede nimic :((
m-am pus pe un plans in somn si normal ca m-am trezit cu capsa pusa, am plecat super devreme la servici ca sa conduc incet:)

stiu ca e normal sa visezi mai mult decat de obicei in aceasta perioada, dar parca ma ucid visele astea....

va pupic!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata fete dragi,

am si eu o problema, va rog sa ma ajutati...m-a mancat undeva si am mai facut un test azi, tot sure check si mi-a iesit a doua liniuta tot pala (azi a-6-a zi de intarziere). Cand s-a uscat testul a ramas la fel ca si intensitate a liniutelor. Cred ca daca s-ar fi estompat liniutele testul ar fi aratat cam la fel cu cel facut in a-3-a zi de intarziere. Asta este ceea ce ma preocupa pe mine, oare sarcina merge bine ??? de ce nu s-a pozitivat clar acest test ? nici intepaturi in burta nu mai simt, poate una pe zi, sanii ma dor cand si cand dar foarte putin. Ieri mi-a fost rau cam toata ziua si asta m-a facut sa cred ca totul merge bine, dar testul de azi m-a dat peste cap....nu mai stiu ce sa cred. Maine am prima eco, cea de confirmare, insa doar atat pot afla maine. Abia peste vreo 2 saptamani (cam la 7 saptamani) as putea sa vad daca ii bate inimioara lui bebe. Va rog sa-mi spuneti daca vi s-a intamplat asa ceva, sa aveti 2 teste aprope la fel la interval de 2-3 zile. Am si plans dimineata si i-am spus si sotului ca sunt ingrijorata din cauza acestui test.....oooofffff.....cred ca l-am speriat si pe el acum....

va multumesc anticipat.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

maryb...offff...incearca sa nu te mai stresezi ca nu-i face bine la bb!!! plizzzz!!!! mai e un pic pana maine si vezi ce zice dr! dar eu sunt sigura ca bb e ok si sarcina decurge normal!!! (eventual fa un bhcg azi si mai faci unul joi....desi daca maine mergi la dr...) te !!!!!!
...scuze ca m-am bagat ca....musca-n oala!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb stai linistita. Si mie m-i s-a intamplat la fel, am facut vreo 4 teste si toate erau cam la fel la intensitatea culorii. Apoi am fost la dr. si culmea n-a vazut nimic ca era mult prea devreme. Adevarul e ca nu implinisem inca 4 saptamani, aveam 3s+6z. Asa ca m-a chemat peste vreo doua saptamani cand s-a vazut f bine.
In ceea ce priveste simptomele, la fel eu zic sa nu-ti faci griji, nici eu nu prea le am. Nu mi-a fost rau deloc, sanii m-au durut tare dar acum s-au mai linistit, burtica la fel ma mai supara din cand in cand dar nu am luat no spa ca nu m-i s-a parut insuportabil. Azi in schimb sunt cam ametita. Nu prea pot sa ma ridic de la birou, simt ca ma prabusesc.
Concluzia este sa nu-ti mai faci ganduri negre si sa ai rabdare sa vezi ce zice dr.

Anna 7+
AMR 33
vinebarza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc pt incurajari fetelor! Abia astept sa treaca timpul si sa fie luni ca sa ma linistesc o data! In rest sunt bine, nu am greturi, nu ma dor sanii....poate o usoara senzatie de greata din cand in cand, sa o fi autosugestia....POfta de mancare mi-a crescut considerabil si incerc sa ma mai abtin, ca sa nu iau prea multe kg, mai ales ca la inceput nu prea trebuie sa ne ingrasam....la sarcina trecuta am luat 20 kg, dar mi-am revenit in 7-8 luni....Dr. meu ma intreba mereu cate kg am mai luat si ma certa ca m-am ingrasat atat....

Ei, noi sa fim sanatoase si bebeii nostri!

bebe Adrian 20.01.2007

Mergi la inceput

annababy, dar tu ultimul test la cate zile de intarziere l-ai facut si ce test era ?

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

maryb eu nu pot vorbi de intarziere pentru am avut tot timpul ciclul neregulat. Aveam o luna, doua nu. de exemplu din iulie nu am mai avut oana in octombrie cand am luat duphaston ca nu-mi mai venea. Si imediat dupa asta, la o saptamana, am facut un test de ovulatie care a iesit pozitiv, am actionat rapid si peste alte doua saptamani am avut testul de sarcina pozitiv. Teoretic trecusera doar 24 de zile de la um deci nu se putea vorbi de intarziere. Dar eu aveam deja 4 teste slab pozitive. Dupa doua saptamani nu mai aveam rabdare pana sa merg la dr. asa ca am mai facut un test, ca parca tot nu-mi venea sa cred. De data asta s-a inrosit mai repede decat linia de control.

Anna 7+
AMR 33
vinebarza

Mergi la inceput

La mine la nici un test nu a aparut linia de test inaintea celei de control....inca din contra incepea sa apara dupa vreun minut si ceva.

Oricum nu am ce sa fac decat sa ma rog sa fie bine si sa am rabdare pana pe la 7 saptamani cand ar trebui sa-i bata inimioara. Sa vad ce-mi spune si dr. maine la eco.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput