Mamici de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
ileanna spune:
Cami_pus eu am inteles ca nu este ceva iesit din comun sa faci infectii urinare in timpul sarcinii si ca asta oricum se va intampla. Uterul este organ pelvin (adica este intr-o zona mai expusa bacteriilor) si pe masura ce creste sarcina urca inspre abdomen. Primii afectati sunt rinichii. Sigur ca conteaza ce tratament poti lua, numai la sfatul medicului.
tuchi

![]()
Tine-ne la curent!!!
Never say NEVER.
monalac spune:
azi a fost prima zi de munca dupa o luna de stat in concediu medical...si inca nu s a incheiat ziua,mai am o ora de la 19 30 la 20 30...ziceti si voi,am avut ore de la 8 la 14,am venit acasa si mai plec pt o ora...orar tampit!!m a cam durut burta azi,a fost greu sa stau numai pe scaun atatea ore,eu acasa stateam mai mult lungita..plus sa vb atatea ore,sa captez atentia...,nu i chiar usor...dar asta e..cel mai rau m a durut sufletul ca a tb sa l las pe cris cu bunica mea si s a trez exact cand am plecat eu si a plans//mamica mea,hai sa facem nani//,imi spunea si ma strangea in brate...am tot dat telefoane acasa si pana la urma s a mai potolit...
DANA,eu sunt asa..,mai in incertitudine,pt ca eram obisnuita sa ma duc in fiecare sapt la eco si acum deja or sa treaca 2 sapt si jumatate pana la eco si o sa stau ca pe ghimpi.injectiile mi le face sotul si m a mai invinetit putin,dar asta e...sanatate multa!
LOUANA,da,e vb de conc medical ,nu de cel prenatal.conc medical nu tb sa depaseasca 90 de zile.tu acum mergi la serviciu?
TUCHI,MA BUCUR PT TINE!!!ai vazut ca te ai panicat degeaba?de acum incolo,sa fii mai optimista!!
MADA,ce s a intamplat cu calc tau?
MARY,felicitari pt sarcina!!
maine am doar 2 ore,de la 14 la 16,poate o sa scriu mai mult.va pup.
11+
Mami de
Cris
Poze Cris
anaxena spune:
fetelor nu shtiu dc va anuntat sau nu dar mada_mxm asre probleme cu calc si nu va mai intra o perioada ...din ce am inteles eu ne vedem cu ea cand ajunge in Romanica
drept pt care ma voi ocupa eu de forum...pt actulizari editari modificari contactati-ma...sper sa se rezolve repede problema..plus ca nu sunt singura care shtie parola si sunt sigura ca sunt si alte fete care ma vor ajuta
si inca ceva...vreau un ac sa-mi intep burta ca-s tare balonata!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
11+ sper la o
!!!AMR 29sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
MissJJ spune:
buna eu am ceva pb cu laptopul cu tastatura. pot sa intru online sa citesc dar nu am cum sa scriu. acuma scriu cu copy si,paste,nu,mai,merge,tastatura,nici,spatiu,nu,mai,merge

---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
map spune:
madina nu-s in tara spre norocul meu. studenta fiind aveam si eu probleme cu medicii endocriologi. aveam la Craiova o dr buna insa trebuia sa suport niste cozi infernale. este mereu anevoie ca in tara trebuiev sa te deplasezi la buc sa gasesti un dr cat de cat. Eu in ultima vreme am facut analiza fara a lua medicamentul inainte insa d ecand is plecat din tara pe unde am umblat imi faceau si la ora 4 dupa-amiaza analize, si cu medicamentul luat, si dupa ce mancasem toata ziua si ei spuneu ca nu este problema ca am mancat sau luat pastile.
Imi pare rau sa aud ca nu ai cine te ajuta. Eu din fericire o mai am pe mama si ii mai am si pe socrii. Acum cu Robert m-a ajutat mama la inceput aproape trei luni si tare bine a fost. La bb 2 ma va ajuta si mai mult (momentan ea sta cu baietelul sorei mele care va pleca la gradi in primavara) si cu siguranta si socrii mei ne vor ajuta cum vor putea. Ma rog la Dumenzeu sa-i tina pe toti sanatosi ca dorinta sa ne ajute au cu totii. Is tare fericiti ca mai vine un bb.
Monica
si
Robertel cel istetel
Duminica la munte
Toamna la munte
Mallorca
1 an
poze mai noi
Süd Tirol
O vacanta minunata
Prima mea drumetie
MissJJ spune:
Fetelor am rezolvat problema temporar.![]()
Folosesc tastatura de la pc am conectat-o la laptop. So I am back.
Vai ce greu e sa poti citi si sa nu poti scrie.
Asa ca momentan ma ocup asa de lista cat mai stam aici ca daca ajungem in ro nu e pb ca am calculatorul acasa deci voi fi online. Daca voi lipsi o perioada scurta in jurul anului nou promit sa revin in fortza si sa recuperez tot.
Asa ca Anaxena ms de ajutor.
Ma duc sa modific pe listutza sa mai adaug fetele noi acuma cat merge metoda asta.
Pupici revin!
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
punca1976 spune:
MONALAC, am incet sa fac clexane din prima zi cind am aflat ca sunt graviduta.Deci destul de bine spun eu..am luat de la inceputul sarcinii, asa a spus si medicul ca e ff bine de la inceput.
Nu iau aspirina deloc, nu mi-au dat.
Cit despre durerile de burta care le aveam, parca de doua zile nu ma mai doare asa tare..chiar e f bine.Insa am o greata ca sunt la un pas de a vomita.Si cu prima sarcina a fost la fel. Asa ca mai stau asa, iau doar un utrogestan, nu am singerat deloc pina acum...si poate da d-zeu ca nici de acum inainte...Cand am sa ma duc la eco, pe 13 dec am a intreb medicul daca mai pot mari doza de utrogestan sau nu.
Te sarut si multa sanatate!!!
SANATATE MULTA SI INCREDERE IN MAICA DOMNULUI fetelor carora li s-a spulberat visul...deocamdata...
marimar spune:
Bun venit noilor gravidute, drAnca, danutzicab si madina
tuchi, tinem pumnii sa fie bine !!
Eu am 7 saptamini si joi mi-am facut prima programare la eco, vreau sa vad inimioara si sa vad bebeul.
Sper sa se vada ceva avind in vedere ca eu am avut ovulatie intirziata si probabil virsta nu e 7 sapt ci doar 6 sapt .....
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
MissJJ spune:
Sibylle esti pe listutza.
Bun venit fetele noi.
Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
Fetele care l-ati vazut pe bebe ma bucur pt voi eu mai am de asteptat oleaca abia pe 14 dec pot sa merg la scan. Abia astept macar plec in ro cu gandul impacat ca l-am vazut pe bebe.
Kla eu sper sa nu pleci si sa mai scrii. Stii ca si eu am patit-o si totusi am ramas pt ca stiam ca o sa fim mai multe fete si pana la urma o sa reusim sa ne intelegem toate.
Crisis imi pare f rau. Eu te-am trecut pe listutza la prietene dragi si speram sa vii cat de curand cu vesti bune. Pupici multi!
Tuchi pfiuu nu stii cat ma bucur ca e totul ok si ca l-ai vazut pe bebe, speram sa nu mai treci prin sperieturi din astea si totul sa fie ok pana la sfarsit.
Intreba cineva de ticker pt ticker trebuie mers pe un site unde iti faci tickerul respectiv si apoi dai copy la linkul care iti recomanda ei pe un forum si apoi la semnatura ta adaugi link-ul ala. Nu mai stiu care sunt site-urile vezi la semnaturile unor fete care au pus ticker-ul acolo sau poate iti spun fetele care au ticker pe care site l-au facut.
Ca sa pui la semnatura link-ul dar sa nu scrie http;/....trebuie sa scrii asa: [ url= "aici dai copy la link-ul respectiv" ] aici vine cuvantul care il vrei tu (ex.poze, varsta bebe, etc) fara spatii [ /url ] . Deci ex mai concret scrii: [ url= "http://webshots.com/......" ] poze bebe [ /url ]. Fara spatii.
Sper ca ai inteles ceva din spusele mele.
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
ankalaura spune:
Hello fetele - incerc sa o iau de unde am ramas... ![]()
Danangie - da, de acele celule vorbesc. La noi se cheama STEM. Am vazut la spital un poster cu detalii - este o clinica la Cluj parca, recolteaza, iar pastrarea se face nu mai stiu unde, dar nu in Romania inca. Nu am avut timp sa ma informez pentru detalii 'administrative' dar am reusit sa citesc cate ceva despre cat de multe boli pot ele inlatura. Si ce este mai fascinant, ca ele pot ajuta si pe ceilalti membri ai familiei, nu numai pe bebe
Hormoneala - mai fetele, fata de sarcina trecuta cand ma bantuiau hormonii rau de tot, da' rrrrau! Acum, aproape nimic. Atata doar ca sunt incruntata toata ziua la serviciu, atata. Incruntata, adica nervoasa. Mi se pare ca nimic nu merge cum trebue, ca toti sunt fraieri si eu sunt singura desteapta
, cam asa ceva... Alte simptome n-am. Ori, la prima sarcina visam numai sex! Asta in vis, ca in stare de trezie, nu imi puteam indrepta mintea spre altceva decat cu greu ![]()
Marimar - cred ca eu sunt exceptia general valabila - Nici la prima sarcina nu am avut nimic - oricum, atunci a fost mai rau, ca am avut greata vreo 5 ore in saptamana 5 de sarcina, in microbuz pe drum de la soacra-mea spre casa. Atata! 5 ore de greata. Acuma, nici macar 5 minute!
Irda - GO FOR IT! Tine-o tot asa
Daca te-ai "apucat" de el, nu-l lasa! ![]()
Ileanna - bun venit. De povestea ta... cred ca uneori se intampla tocmai ce nu te astepti. Nu stiu daca e mana divina, intamplarea, soarta (divina sau nu)... E pacat insa ca se intampla. Ma face sa cred ca suntem din ce in ce mai putini oameni "normali"
PS _ Eu am fumat pana cand mi-a iesit testul pozitiv. Apoi, am renuntat just like that. Complet si definitiv.
Nati - razi tu, da' mare bucurie chilotii de baba cand creste burtica. Daca am avut un stres la prima sarcina, ei bine, chilotii au fost! Nene, sunt in magazin numai chiloti de-aia de 10 cm! De data asta m-am ingrijit din timp si mi-am luat unii speciali de sarcina, cu croiala speciala pentru burticoen - nu i-am "inceput" inca pentru ca nu prea am burtica, dar cand o sa creasca, sunt pregatita - de "baba" de ne-baba, important e sa se simta bine burtica! Cat despre sutiene - de ce nu cauti pe amazon sau pe ebay? Eu am vazut niste super sutiene pe ebay - doar ca nu stiu care e corespondentul marimilor astea americane, fata de ale noastre.... Nici la noi nu se prea gasesc sutiene de alaptat sau de sarcina. Cauti pana mori....
Danutzicab - bun venit si tie! Din ce oras esti? Sa intri la profil si sa completezi ![]()
Dr Anca - neneeeee, doi.... Sa dea DD sa fie bine amandoi.
O, Doamne, Tuchi, una calda una rece! Mai dormi noaptea??? Eeeiii, trebuie sa dormi si sa te odihnesti, si ai sa vezi ca nu o sa iti spuna nimeni altceva peste 10 zile, decat ca bebele tau e bine!
Camy_pus - eu zic sa nu stai asa cu infectia urinara - daca este infectie urinara, ci sa mergi sa intrebi medicul. Eu am avut, la prima sarcina, si mi-a dat chiar antibiotic. Chiar si in sarcina asta am luat antibiotic (pentru altceva) - un antibiotic slab si tolerat de sarcina. Medicul ginecolog va stii cel mai bine ce tratament sa iti dea. Oricum, nu sta asa pentru ca infectiile din organism, de orice fel ar fi ele, nu ii fac deloc bine lui bebe. Oricum, e de preferat un antibiotic tolerat decat o infectie cat de mica.
Ica - dupa cum spuneau si fetele, importanta e vechimea, nu locul de munca. Eu insa casc ochii cat cepele dupa zvonul asta, cu propunerea de modificare in 85%... Tare bine ar fi daca s-ar reveni la vechiul sistem macar pentru cine are salarii mai mari, si sa fie 8 milioane pentru cine are salariu minim pe economie...
AnnaBaby - depozitarea celulelor nu costa mult - parca vreo 30 euro pe an cu tot cu TVA? O sa caut materialele. Recoltarea costa mult - cam o mie de euro. Pare mult, dar cand te gandesti ca pot salva viata.... este un pret mic! Eu o sa o fac, chiar daca fac credit pentru asta
mai gasiti info la www cordbloodcenter punct com slash ro (nu pun adresa, ca sa nu fie reclama - sper sa nu se considere reclama defapt, pentru ca si pe DC au mai fost discutii)
macar sa nu fie nevoie sas le folosim vreodata, dar ele sa fie acolo...
Bujo - eu stiam ca urmeaza sa se deschida la Timisoara. S-a deschis deja?
Wow Madina - cred ca esti a doua cu bebe asa de mic, de 2007! Bravo! Tinem pumnii sa fie bine la control.
Gata
Ma duc sa vad un strop de serial si la nani, ca maine am o zi nasoala de tot...
Noapte buna