Mamici de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cami daca tre sa iei antibiotice, asta e, decat sa ajunga la rinichi si sa faci mai mult rau... Dar nu-ti face griji ca o sa-ti dea cu siguranta ceva ce suporta bb. Tu la ce medic mergi in Brasov?

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

quote:
Originally posted by maryb

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Maryb de auzit n-am auzit-o dar am vazut-o miscandu-se. Se vedea cel mai bine la Dopller cu senzorul de miscare dar si cu ochiul liber.

Anna 7+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

si asta la cate saptamani se intampla ?

Eco am facut acum o saptamana, la 6s+3zile iar urmatoarea programare o am pe 21 decembrie adica voi implini exact 10 saptamani.
Tu i-ai spus sotului in weekend?

acum cand mai mergi la eco ?

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Anna 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

da annababy, i-am spus sotului....mi-a zis ca banuia el ceva de nu i-am spus ca mi-a venit....insa a zis ca vrea sa fie sigur sigur, asa ca mai asteptam pana miercuri cand am programare la prima eco.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb scuze, m-am bagat peste mesajul tau. Nu stiu exact cum am facut dar sper ca intelegi ce am scris eu.

Anna 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

annababy, stai linistita ca m-am descurcat...am inteles ce ai scris

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by danutzicab

Inca o intrebare cum fac sa postez un mesaj, fara a da reply la mesajul cuiva????

danutzica

Bine ai venit si usoara. Deci...sus in pagina unde iti scrie: Buna ziua Danutzicab......putin mai jos in partea dreapta......scrie: Subiect nou si imediat Raspunde la subiect. Acolo trebuie sa clikezi si sa scrii. Sper ca am explicat bine.

mult asteptat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dr_anca

javascript:insertsmilie('')
salutare Puteti sa ma treceti si pe mine pe lista va rog.
DN 26.12.1981
UM 17.10.2007
DPN 25.07.2008
Vad ca mai sunt fete cu problemute, si eu am sangerat in sapt 4 si cand am fost la medic s-a observat ca e sarcina gemelara si nu merg ambele bine. Iau Duphaston dar am mai gasit de doua ori pete maronii sapt trecuta.
Acum teoretic sunt in sapt 6 si cateva zile si astept spre sfarsitul saptamanii sa merg la echograf sa vad daca au rezistat ambii embrioni.
Imi pare rau pentru cele care au pierdut sarcina javascript:insertsmilie('')
plang

Bine ai venit si usoara. Tin pumnii sa fie ok cu bbeii tai. Iei vreun tratament de sustinere? Tipul: Utrogestan?

mult asteptat

Mergi la inceput

TUCHI ai incredere ca va fi bine. D-zeu va avea grija de bb tau. D-ne ajuta!

KLA multa sanatate si tie. Cum de a durat atatia ani pana sa ramai ? Aveai probleme? Mie prima oara mi-au trebuit 4 ani. Nu facusem nici o investigatie.....dupa ce am pierdut sarcina......dupa ce am facut laparoscopie ca aveam un chist de 7 cm pe ovarul drept.....am aflat de ce. Pentru ca trompa stanga in infundata, inchisa......si ovarul drept era acoperit de chistul asta enorm. Deci....asta-o motivul la mine. Amandoua datile am ramas natural, multumesc lui D-zeu. Numai bine iti doresc!

MONALAC ce faci? Esti bine? Cum merg injectiile? Nu te doare? Te invinetesti? Le faci singura? Numai bine.

ILEANA bine ai venit si usoara si la termen!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bujo..am fost la Crystalic...dar voi merge acum la EVA (clinica)...la Anca Dumitrache...am mai fost la ea, inainte sa raman insarcinata si mi-a placut pt ca vb f frumos...explica ce vede..vb pe intelesul tuturor...
...tu la ce medic esti???...ti-ai ales deja unul???

pustai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crisarh

Salut

Si eu pot sa zic ca au mai trecut din greturi de vre-o 2 saptamani, mi-a fost frica sa anunt pana acum sa nu cumva sa revina, nu au revenit si sunt mai suportabile. Dar de o saptamana ma confrunt cu durerile de cap Am avut acu o saptamana duminica si luni, saptamana care a trecut marti pe la 18.00 m-a luat durerea pana miercuri nicxi nu am mers la serviciu, am luat un paracetamol sa treaca ca erau groaznice. Vineri pe la 16.00 m-au luat iar,si m-au tinut pana duminica seara chiar si azi ma tinr dar suportabil. Am luat sambata seara un paracetamol ca nu mai puteam de durere, iar duminica seara am mai luat unul, la fel nu mai suportam durerea. Duminica chiar am plans de nervi ca nu stiam ce sa mai fac. Mi-am dat cu ulei de ienupar si de pomana. Azi ma duc la control la ochi poate o fi de acolo, daca nu e de la ochi nu stiu ce sa mai fac
A mai avut cineva dureri puternice de cap trei zile la rand?
Aaaa si vineri am fost la reflexo terapie si ma simteam foarte bine doar de durerea de cap nu am reusit sa scap.
Ce trebuie sa fac?

11+
DPN 26iun-iul 2008

Vai aceasta problema o am si eu. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Problema e ca mie nu imi trece de la paracetamol. Pana acum luam mereu 500 mg de paracetamol. Cand am relatat doctoritei mele mi-a zis sa iau 1 gr odata. PAna acum nu am luat. Vreau sa ma curat putin ca prea exagerasem cu paracetamolul. Si de 3 zile am inceput sa iau vitamine. De atunci nu ma mai doare capul. Nu stiu daca e de la vitamine.....sau mi-a trecut asa.....dar sufar enorm. Sper sa nu se intoarca durerile.

mult asteptat

Mergi la inceput