Mamici de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

AnnaBaby, tu i-ai auzit inimioara puiului tau ? sau inca nu ?

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Louana_me spune:

Monamultumesc de raspuns. Sa inteleg ca nu trebuie sa depasesc 90 de zile din primele 7 luni de sarcina, pentru ca in ultimele doua oricum ni se da concediu nu?
La tine cum a fost la scoala astazi? Ai reusit sa faci fata fara inconveniente? Ca mie la serviciu nu pot sa zic ca imi e foarte usor...

Tuchi, si pentru mine e o bucurie vestea ta, ca si pentru celelalte fete. Sa dea Dumnezeu sa va fie bine pana la capat.

Totul este greu pana devine usor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna mamicutelor, aveti cam mare viteza la scris si eu nu tin pasul cu voi. Pe langa piticul de un an si aproape 4 luni mai sunt si greturile carora abia le fac fata si nu apuc sa intru pe net. Vomit foarte tare, astept sa treaca odata starea asta dar si la prima sarcina au durat peste 20 de saptamani....asa ca mai am de asteptat

Mada saru-mana ca ne-ai pus si pe noi pe listuta. Pai am vebit ce sa fac, ma mai vaiet si eu din cand in cand poate ma simt mai bine

Am apucat sa citesc un pic din ceea ce ati scris si am sa merg sa citesc cat pot de mult.

minik76 o diagnoza precisa in ceea ce priveste sindromul Down si alte defecte cromozomiale se stabileste numai prin amniocenteza, pe care o prietena a mea a facut-o in saptamana 16 de sarcina. Se poate face si un test de sange, asa numitul triplus test insa medicii de aici mi-au spus ca-s total neconcludente. Rezultatele is statistice si egale cu "0". Ecograful poate stabili numai defecte fizice ale bebelasului insa nu cromozomiale. Pericolul de sindrom Down creste la mama peste 35 de ani. Pana-n 35 de ani riscul de pierdere a sarcinii din cauza amniocentezei este mai mare decat riscul de-a exista sindrom Down. Si pana la 35 de ani casa de asigurari nu-ti plateste nimic aici in Germania. Am impresia ca numai in cazul in care exista antecedente in familie plateste dar nu-s foarte sigura. Nici triplul test am impreasia ca nu este platit de casa pana la 35 de ani. Casele private platesc insa, chiar daca nu 100% o mare parte. Eu am acum 32 de ani si-s la a doua sarcina. La prima sarcina nu mi s-a recomandat sa fac amniocentaze, sa vedem acum ce spune dr.

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maryb de auzit n-am auzit-o dar am vazut-o miscandu-se. Se vedea cel mai bine la Dopller cu senzorul de miscare dar si cu ochiul liber.

Anna 7+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Buna la toate mamicile si burticile!
Citesc de mult pe acest forum si mai ales acest subiect....si eu sunt o viitoare mamica de iulie (DPN 17 iul 2008), sunt la al doilea copilas, insa nu m-am inscris fiindca la control, un dr din orasul meu mi-a gasit un chist pe ovarul dr de 5,4 cm si mi-e cam teama....astept pana luni cand ma duc la BUc la dr cu care l-am nascut pe primul copilas sa vad ce imi zice si el...daca e de bine, si trebuie sa fie, ma rog la DD sa fie, ma inscriu si eu pe listuta...
Imi pare rau de mamicile care au pierdut sarcina, poate DD le va da alti bebici in scurt timp si se vor bucura si ele....
Greturi nu am deocamdata (sunt in 7 saptamani) si sper sa nu am nici de acum incolo....
Am Rh negativ, hipotiroidie....alte probl nu am....
Imi place ca sunteti active...nu ma plictisesc fiindca am ce citi pe aici, mai ales ca stau acasa cu baietelul meu care are 10 luni...

Pupici!

bebe Adrian 20.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

madina waw ce mamica curajoasa tinem pumnii sa fie bine si sa duci sarcina la bun sfarsit. Vor fi cei mici la distanta foarte mica (eu vb ca piticul meu este cu 5-6 luni mi mare decat al tau) Si eu am hipotiroidie dar o tin atent sub observatie. Ar trebui acum daca tot ajungi la Buc sa faci si-o analiza de dozare a hormonilor tiroidieni ca se mai schimba in sarcina. Eu cel putin in prima sarcina am fost pusa fac fac analiza la fiecare trei luni iar acum deja am fost la luat sange vineri si asteptam sa vedem cum sau daca modificam dozarea la medicamente.

Monica si Robertel cel istetel

Duminica la munte

Toamna la munte

Mallorca

1 an

poze mai noi

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by AnnaBaby

Maryb de auzit n-am auzit-o dar am vazut-o miscandu-se. Se vedea cel mai bine la Dopller cu senzorul de miscare dar si cu ochiul liber.

Anna 7+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png

si asta la cate saptamani se intampla ?

acum cand mai mergi la eco ?

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

fetele calc ded

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...multumesc pt sfaturi...chiar de dimineata am dus urina pt urocultura..offffffffffffff....ma omoara....
...dar daca imi dau antibiotice...nu face rau la puiuc??
....dar si sa stau asa....nu are cum sa treaca de la sine.....sper sa fie ok....
...asta se numeste ghinion curat..:((...ma imbolnavesc si eu odata in viata...atunci fac toate bolile din lume...si cu bebele la purtator..:((...sunt ofticata!!!!
....o sa iau si un no-spa...si diseara o sa cumpar si ceai de care ma-ti sfatuit voi....MULTUMESC FRUMOS!!!

...va pup pe toate

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

quote:
Originally posted by map

madina waw ce mamica curajoasa tinem pumnii sa fie bine si sa duci sarcina la bun sfarsit. Vor fi cei mici la distanta foarte mica (eu vb ca piticul meu este cu 5-6 luni mi mare decat al tau) Si eu am hipotiroidie dar o tin atent sub observatie. Ar trebui acum daca tot ajungi la Buc sa faci si-o analiza de dozare a hormonilor tiroidieni ca se mai schimba in sarcina. Eu cel putin in prima sarcina am fost pusa fac fac analiza la fiecare trei luni iar acum deja am fost la luat sange vineri si asteptam sa vedem cum sau daca modificam dozarea la medicamente.

Mi-am luat deja sange pt tiroida (cu pastiluta luata inainte) si astept rezultatele...apoi o sa merg la endocrinolog cu ele, dar trebuie tot in Buc, pt ca aici nu avem endocrinologi buni (un dr endocrinolog de aici imi zisese la prima sarcina sa nu mai iau euthiroxul, dar am mers in Parhon si bineinteles ca trebuia sa iau tratament, mai ales in sarcina)...Tu unde mergi, la ce dr? Nu m-am uitat daca esti din Bucuresti....
Curajoasa, da, nu vroiam chiar acum un bebe dar s-a intamplat si o sa ma descurc eu cu amandoi, desi imi inchipui ca va fi f f f greu, mai ales ca nu am ajutor, nu mai am nici parinti nici socri....
Sper sa fie bine, la eco am vazut inimioara lui bebe batand, el este bine, insa chistul acela ma ingrijoreaza....

bebe Adrian 20.01.2007

Mergi la inceput