Mamici de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
MIKYCRIS spune:
CAMY PUS ai incercat sa iei no spa pt durerile de burtica?eu asta iau cand ma doare.cu durerile de cap la mine e si mai si!,eu am sinuzita si iau paracetamol,ma strang in locul unde ma doare cu o basma si fac nani cu jaluzelele trase pe geam.uitam,binenteles si multa,multa liniste.apropo,nu iesi afara din casa fara caciulita?
eu si de la asta patesc si de la curentul din casa.
ALINA MARIA,BUJO-ce faceti fetelor?ce fac bb vostri?
9+
MIKYCRIS
bujo spune:
Ica NU trebuie sa ai 1 an la acelasi loc de munca. Trebuie ca in ultimele 12 luni (in momentul nasterii) sa fi cotizat la asigurarile sociale. Nici vorba sa lucrezi in acelasi loc. Uite citeste aici http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1006
bujo
7+
album de nunta
bujo spune:
Mikycris, bb meu e bine si asa sper sa fie pana la capat. Ma cam supara durerile astea de burta pt care mai iau cate un no-spa. Astept si rezultatul la analize sa vad daca nu cumva am o infectie urinara, ca tare sunt buna sa achizitionez din astea

bujo
7+
album de nunta
MIKYCRIS spune:
BUJO eu sper sa fie bun rezultatul si sa nu fie infectie urinara!
ai grija de tine si de bb si stai cu ciorapeii in picioare.
tin pumnii pt analiza si pup dulce,dulce,dulce 

9+
MIKYCRIS
crisarh spune:
quote:NU la acelasi loc de munca, trebuie sa ai contributie 12 luni pe cartea de munca, nu conteaza unde, tu poti sa fi insarcinata si sa te muti cu serviciul si angajatorul nu are nici un drept sa te intrebe de spre sarcina. Eu sunt angajata la acutalul loc de munca din septembrie si nu e nici o problema, problema e sa nu ai intrerupere in cartea de munca.
Originally posted by lcazangiu
Mamici cu burtici, am si eu o intrebare intrebatoare, azi am auzit un zvon ciudat:este adevarat ca daca nu ai vechime de un an la acelasi loc de munca nu mai primesti acea prima de 8 mil de lei???daca se poate sa-mi raspundeti pls, pt ca mi se pare o aberatie, ok inteleg ca trebuie sa ai continuitate pe cartea de munca, dar la acelasi loc de munca nu inteleg de ce!!!!!daca puteti va rog sa-mi raspundeti, pls
11+DPN 26iun-iul 2008
tuchi123 spune:
Doamne fetelor!
De emotii ce am, am scris ca nebuna acleasi lucruri de doua ori,ma scuzati va rog, poate par nelalocul meu, dar sunt fericita, cel putinacum.
Va pup!
lcazangiu spune:
multumesc frumos fetelor,
asa ma gandeam si eu, ca era absurda faza cu continuitate la acelasi loc de munca, oricum m-am linistit:)
apropo de celule stem, eu zic ca e o super inventie si chiar as vrea si eu sa-mi recoltez celule, caci nu se stie nici o data ce se poate intampla copilului, doamne fereste si mai bine sa ai un remediu ceva
va pupic!
AnnaBaby spune:
Buna fetelor. Bun venit noilor
dutze, sunt alaturi de cele care trec prin momente grele si multi
tuturor.
In legatura cu recoltarea de celule stem nu prea stiu multe dar poate ma lamuriti voi. Nu trebuie depozitate undeva intr-n fel de banca (similar bancilor de sperma)? Si stiti cumva cam cat costa pe an? Banuiesc ca e destul de scump si deasemenea banuiesc ca nu sunt la noi in tara astfel de centre. Poate ma insel, dar am impresia ca, deocamdata cel putin, recoltarea de celule stem nu este la indemana oricui.
Anna
7+
http://bd.lilypie.com/mXm0p2.png
bujo spune:
Despre celulele stem l-am auzit pe Columbeanu vorbind cand s-a nascut fiica-sa. Cik recoltarea e in jur de 1000 euro iar pastrarea la banca cam 100 euro pe an. Pana acum stiam ca cea mai apropiata solutie este Budapesta dar am auzit la stiri ca s-ar fi deschis o astfel de banca la Timisoara asa ca e posibil sa fie mai ieftin.
bujo
7+
album de nunta
lcazangiu spune:
Bujo exact asta ma pregateam si eu sa scriu, asa ca nu am sa mai repet:)
oricum eu cred ca e rezonabil ca si pret si nu uitati ca rezultatul/beneficiile sunt fantastice, daca este cazul!
+11