Mamici de iulie-august 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
crisarh spune:
Salut Si eu pot sa zic ca au mai trecut din greturi de vre-o 2 saptamani, mi-a fost frica sa anunt pana acum sa nu cumva sa revina, nu au revenit si sunt mai suportabile. Dar de o saptamana ma confrunt cu durerile de cap Am avut acu o saptamana duminica si luni, saptamana care a trecut marti pe la 18.00 m-a luat durerea pana miercuri nicxi nu am mers la serviciu, am luat un paracetamol sa treaca ca erau groaznice. Vineri pe la 16.00 m-au luat iar,si m-au tinut pana duminica seara chiar si azi ma tinr dar suportabil. Am luat sambata seara un paracetamol ca nu mai puteam de durere, iar duminica seara am mai luat unul, la fel nu mai suportam durerea. Duminica chiar am plans de nervi ca nu stiam ce sa mai fac. Mi-am dat cu ulei de ienupar si de pomana. Azi ma duc la control la ochi poate o fi de acolo, daca nu e de la ochi nu stiu ce sa mai fac A mai avut cineva dureri puternice de cap trei zile la rand? Aaaa si vineri am fost la reflexo terapie si ma simteam foarte bine doar de durerea de cap nu am reusit sa scap.Ce trebuie sa fac? 11+DPN 26iun-iul 2008
tuchi123 spune:
MIKYCRIS, Marib,
Va multumesc, nu pot sa-mi exprim emotiile in cuvinte, sunt in 8 sapt. si 2 zile dela UM, dar medicul meu calculeaza de la inseminare si chiar mai putin cu cateva zile, dupa el sarcina ar avea pana in 6 saptamani; inseminarea am facut-o pe 20 nov. adica am 6 sapt. si 2 zile dar, de fapt, am 5 sapt. si ceva. Adica 8-2(3)=6(5) sapt. asa ceva. Sunt intr-o mare ceata, daca peste alte 10 zile am alt verdict, cred ca ma duc la nebuni ca nu stiu exact ce se intampla.
tuci123
tuchi123 spune:
MIKYCRIS, Marib,
Va multumesc foarte mult si tin sa mentionez ca sunt foarte emotionata, sper sa ramana asa verdictul sa nu se mai schimbe nimic caci, nu pot sa mai indur alta veste asa de proasta.
In ceea ce priveste varsta embrionului, este cu mai multe raspunsuri: unul ar fi 8 sapt. si 1 zi de la UM, 6 sapt. si 2 zile de la inseminare si, cum spune medicul, 5 sapt. de la nidatia oului in uter, deci sunt un bebe cu 3 varste
Tuchi123
bujo spune:
Tuchi acum pastreaza-te optimista si sa nu ami ai ganduri negre ca-l influneteaza pe bb.
Crisarh am si eu dureri de cap cumplite din cauza tensiunii mici. De cand am ramas insarcinata nu m-a mai durut decat de vreo 2 ori si nu exagerat de tare. Urmareste-ti si tu tensiunea si daca e prea mica bea un pic de cafea sa o ridici. Stiu ce inseamna sa ai dureri asa mari. Sper sa te simti mai bine.
bujo 7+
album de nunta
crisarh spune:
quote:Cu ce iti urmaresti tu tensiunea? Asta inseamna ca trebuie sa imi cumpar tensiometru? Sunt bune cele din comert nou aparute?Si daca nu este de la tensiune? Oare doctorul isi poate da seama de la ce este? Offff, aveam si inaite de sarcina dureri de cap primavara si toamna, le uram, luam 2-3 algocalmin cu extraveral si trecea, dar acum nu pot sa mai iau asa. Asa m-am rugat sa nu am probleme cu durerile de cap, dar vad ca nu am succes 11+DPN 26iun-iul 2008
Originally posted by bujo
Tuchi acum pastreaza-te optimista si sa nu ami ai ganduri negre ca-l influneteaza pe bb.Crisarh am si eu dureri de cap cumplite din cauza tensiunii mici. De cand am ramas insarcinata nu m-a mai durut decat de vreo 2 ori si nu exagerat de tare. Urmareste-ti si tu tensiunea si daca e prea mica bea un pic de cafea sa o ridici. Stiu ce inseamna sa ai dureri asa mari. Sper sa te simti mai bine.bujo 7+album de nunta
MIKYCRIS spune:
TUCHI123,pai noi de ce suntem aici,nu ca sa te sustinem?hai capul sus fato si fii optimista ca bb e bine si asteapta ca mami lui sa fie increzatoare ca sa ii dea si lui puterea de a merge mai departe pana la 38-40 sapt(de sarcina).eu vorbesc cu bb meu de cand am vazut testul pozitiv si atunci cand eu sunt pesimista nici bb nu se simte bine.de cate ori simti ca nu mai esti optimista intra si vb cu noi si ti stergem noi pesimismul!
hai te pup si ai grija de tine si de bb
9+
MIKYCRIS
vias spune:
...buna fetelor gravidutelor.
...poate ma ajuta si pe mine cineva..pls!!!...prin gramada de analize proaste iesite...am si infectie urinara...la inceput nu aveam simptome...dar acum.....ma doare burta tare...am mereu nevoie la toaleta...ma inteapa....ce fac?????????????
...vreau sa-mi treaca.....ma poate ajuta si pe mine cinava...va rog....ce-as putea sa fac eu acum???
Tuchi123...ma bucur ca esti mai bine...si stiu ca o sa fie din ce in ce mai bine..
pustai
bujo spune:
Crisarh am tensiometru acasa si cand ma doare capu si ma simt slabita mi-o masor ca sa vad cum stau. Si mai iau cate o gura de cafea, nu mai mult ca n-o mai suport. Si eu la fel am dureri mari primavara si toamna si se pare ca tensiunea oscileaza odata cu presiunea atmosferica.
Cami si eu cred ca am o usoara infectie urinara ca ma doare burta destul de des si ma ustura cateodata la pipi. Mie imi trece cu o baita calda de sezut si cu multe multe lichide ca sa spele bine. si ma bag in pat la caldurik. Fa-ti un ceai de cretisoara sau coada calului ca sunt foarte bune. Cretisoara ajuta chiar si la evitarea avortului spontan. Eu astept analiza la urina sa vad daca am vreo infectie. Daca tu zici ca ti-ai facut analizele si ai infectie, nu ti-a dat medicul tratament?
bujo 7+
album de nunta
Alina Maria spune:
Tuchy ce veste buna , ai adus raze de soare la noi pe forum , traiasca micul luptator .
Camy eu am avut o infectie urinara acu o saptamana si ceva si am fost la dr. care mi-a dat amoxicilina timp de 7 zile , nu si-a facut efectul caci era alt sort de bacterie apoi mi-a dat alt antibiotic si mi-a trecut .
Eu zic sa fugi la dr. sa dai urina la laborator si sa vezi ce bacterie ai apoi sa iti de-a antibioticul necesar .
Eu dureri de cap nu am , de fapt am avut dupa cezariana cu Mandy dar de juma de an nu mai am . Eu luam un praf special de migrene ca de fapt asta era tinea si cate 3 zile , stiu ce e .
Alina 10+ si Mandy Stephanie 2,11 ani
lcazangiu spune:
Mamici cu burtici,
am si eu o intrebare intrebatoare, azi am auzit un zvon ciudat:
este adevarat ca daca nu ai vechime de un an la acelasi loc de munca nu mai primesti acea prima de 8 mil de lei???
daca se poate sa-mi raspundeti pls, pt ca mi se pare o aberatie, ok inteleg ca trebuie sa ai continuitate pe cartea de munca, dar la acelasi loc de munca nu inteleg de ce!!!!!
daca puteti va rog sa-mi raspundeti, pls