Mamici de iulie-august 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutzicab spune:

Buna seara sau buna dimineata,

Si eu as vrea sa fiu inscrisa in lista:
DN 25 noiembrie 1974
UM 27 octombrie 2007
DPN 3 august 2008
MULTUMESC!!

Ma bucur sa vad ca sunteti deja 4 gravidutze cu data UM 26 si 27, adica exact ca si mine.

Eu am obtinut aceasta sarcina in urma unui FIV, de fapt unui al 4 lea FIV, si vreau sa va spun ca fiecare ora si zi trec extrem de greu. Joi am fost la eco si dr a vazut 3 embrioni implantati, dar a fost foarte retinut si a spus ca nu poate spune ca e vorba de o sarcina decat peste inca 2 saptamani, cand se va vedea cordul. Azi dimineta am avut o sangerare care mi-a inghetat sangele. Am reusit sa obtin o intrevedere cu dr si, din fericire, la eco s-au vazut toti embrionii in continuare.

Totusi, imi fierbe capul de cate intrebari am si nu am reusit sa i le pun doctorului si nici in articole nu gasesc raspunsuri. Poate ati fost mai organizate la consultatie si ma puteti ajuta si pe mine.

Pana la urma in a cata sapt suntem? are vreo importanta daca e conceptie naturala sau prin FIV? Daca e sa ne ghidam dupa calculul de la UM, adica din 26-27.10.2007 am intrat in a 6 a saptamana, iar in articolul Odiseea sarcinii in 40 de sapt, la sapt a 6 a scrie ca incepe sa ii bata inima si atunci intreb eu de ce dr m-a programat tocmai pe 12.12.2007, spunand ca pana atunci nu poate vedea daca bate inima?

e cam tarziu, asa ca ma duc la culcare, desi a-propos, in afara de tensiune a sanilor, nu prea am alte simptome, gen oboseala si greturi. Oare e de rau?

Noapte buna tuturor!
Danutzica si se pare

Inca o intrebare cum fac sa postez un mesaj, fara a da reply la mesajul cuiva????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

neata fetelor!
veniti la 3in1?recunosc ca eu astazi sunt cam matinala si asta deoarece a trebuit sa ma scol mai devreme pt ca DELIA astazi are teza la engleza si a trebuit sa se scoale mai devreme ca sa repete!
eu si bb suntem bine iar maine facem fix 10 saptamani.
voi ce faceti fetelor?
9+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

javascript:insertsmilie('')
salutare Puteti sa ma treceti si pe mine pe lista va rog.
DN 26.12.1981
UM 17.10.2007
DPN 25.07.2008
Vad ca mai sunt fete cu problemute, si eu am sangerat in sapt 4 si cand am fost la medic s-a observat ca e sarcina gemelara si nu merg ambele bine. Iau Duphaston dar am mai gasit de doua ori pete maronii sapt trecuta.
Acum teoretic sunt in sapt 6 si cateva zile si astept spre sfarsitul saptamanii sa merg la echograf sa vad daca au rezistat ambii embrioni.
Imi pare rau pentru cele care au pierdut sarcina javascript:insertsmilie('')
plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

sa dea domnu' ca saptamana asta sa nu mai citim vesti proaste, imi pare rau pt cris si tuchi, dar fiti puternice si nu renuntati!

pt kla78 de cand vroiam sa vorbesc cu tine, esti singura care are DPN in 25.06.2008 ca si mine, asa ca te rog nu renunta la aceasta odisee!

eu saptamana asta ma intrept catre 11 sapt, sunt la fel de bine, fara greturi sau ameteli, insa foarte somnoroasa si cu "toane" din pacate, vai de al meu care imi suporta toate capriciile, mai ales saracu' ca nu stie cum sa mai fuga de mine, caci il cam alerg prin casa:) lui ii e frica sa nu-i facem rau bebeului, l-am linistit si i-am explicat ca este bine protejat acolo :p

in rest, martea viitoare ma duc la eco, a treia pana acum, sper sa-mi spuna numai de bine!

va pupic si o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza burtici, cum sunteti? Va rog io mult nu va mai suparati una pe alta. Si asa ne e greu sa comunicam cu familiile noastre din cauza hormonilor care ne fac asa sensibile. Mai avem de petrecut cateva luni bune impreuna si ar trebui sa ne sprijinim reciproc.
Tuchi si Cris imi pare enorm de rau pt voi. Ma rog sa aveti putere sa depasiti momentul si sa reveniti gravidute. Tuchi stiu ca ai fost sigura ca din cauza lipsei simptomelor nu era ceva in regula. Dar sa stii ca nu e asa. Nici eu, la sarcina oprita in evolutie din iulie, n-am avut alte simptome in afara de sani mariti, dar sunt gravidute care au o sarcina sanatoasa si nu au simptome. Cu este Anaxena.
O graviduta (nu mai stiu care) zicea ca i-a iesit una din valorile de la toxoplasma usor marita. Conteaza foarte mult care. Un lgG pozitiv iti confirma faptul ca ai avut infectia in trecut si ca ai dezvoltat anticorpi la aceasta infectie. Un lgM pozitiv iti arata ca esti infectata in prezent cu toxoplasma, lucru care nu este prea bine pt fat. bineinteles ca pot fi si rezultate eronate dar sa fii atenta care din valori este pozitiva.
Fetelor cu program artistic, va invidiez Noi suntem in repaos la recomandarea medicului. Eu nu ma prea plang ca-i duc dorul din cauza greturilo, desi cateodata mai visez si io fierbinte Insa sotul, saracul, duce dorul desi nu zice nimic. Sper sa treaca cu bine primul trimestru si sa ne reapucam de acest sport.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Salutare danutzicab

Iti tin pumnii din tot sufletul ... cred ca eu as innebuni de stres si as innebuni si pe toata lumea din jurul meu daca as fi facut atatea eforturi sa raman gravida ... Mereu m-am intrebat cum voi reactiona daca voi ajunge la FIV cand mie mi se pare stresant si sa-mi masor temperatura sau sa fac teste de ovulatie ...

Cat despre masurarea sarcinii de la UM, medicii mi-au spus ca asta este "limbajul international" folosit cel putin pana cand sarcina mai creste si se poate determina varsta clar dupa embrion / fat.

Si mai cred ca depinde si de "vederile" fiecarui doctor. Eu am fost la mai multi pt ca sunt paranoica. Unul mi-a aratat pulsul embrionului si mi-a explicat ca primeste semnale dar embrionul "functioneaza" prin mine si este de fapt pulsul meu la 70 - 80 / min. Mai tarziu va intra pulsul lui la 120 / min. So ... nu stiu ce sa zic.

Zic sa stai linistita pt ca nu avem nici o influenta asupra a ceea ce se intampla. Acum are loc organogeneza si noi nu putem interveni cu nimic. Daca embrionul nu va fi viabil va fi eliminat ca orice exemplar slab din natura si noi nu putem face nimic ...

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna ziua fetelor,
Am vesti proaspete si se pare ca sunt bune. De ce spun ca se pare, deoarece nu stiu ce sa mai cred. Am fost dupa cum va spuneam vineri, la o doctorita no name, pt. a-mi face o ecografie deoarece simteam ca ceva nu este in regula si beta hGC-ul este prea mic, etc. Ei bine, azi s-au implinit cele 10 zeile de la ultima intevedere cu medicul meu curant, respectiv ce-l care mi-a facut si inseminarea si surpriza...la ecografia pe care mi-a facut-o el se vedea bebe si se mai vedea ceva,cordul bebelusului meu. Ce sa fac eu acum, pe cine sa cred; daca ar fi sa ma iau dupa simptome si analize, are doctorita dreptate, daca este sa ma iau dupa experienta si timpul care s-a scurs de la inseminare, are medicul meu dreptate.
Sa trag concluzia de aici ca - medcii te fac bine dar, tot medicii te omoara.
Ei bine, pana una alta, nu-mi ramane de facut decat sa astept pt.ca timpul le rezolva pe toate.
Tuchi123 deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

TUCHI 123 ,ma bucur de ceea ce aud!tu fii optimista si gandeste ca bb este acolo si totul este bine!in cate sapt de sarcina esti?
9+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

tuchi123, Doamne Ajuta sa aiba dreptate medicul tau si sa fie bebe bine la tine in burtica. Doamne ce medici....incredibil....
Ai grija de tine tuchi si de bebele tau, asteptam vesti bune in continuare.

maryb 4+ cu mic

comoara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Tuchi nu-mi vine sa cred!!! Ce bucurie Daca i-ai vazut si inimioara atunci e semn cat se poate de bun. Am citit undeva ca dupa ce apare activitatea cardiaca scad sansele sa se opreasca in evolutie. Vaaaai ce ma bucur. Cat despre simptome, ti-am zis ca n e o regula sa le ai.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput