Rahova sau apropiere (36)
Raspunsuri - Pagina 20
Dory232002 spune:
Buna seara si LA multi ani! tuturor Stefanilor.
Noi aseara am venit de la tara, dar nu am avut timp pana acum sa intru deloc pe net.
Alexa astazi si-a gasit cadourile sub bradut pt. ca nu i le-am dus la tara, iar aseara a ramas la noi acasa si astazi am dus-o la mama inainte sa merg la serviciu.Si cu ea a fost mosu destul de darnic ca si la voi, ia adus o papusa mai mare decat ea ca inaltime
, un catelos cu leduxi care merge si canta in acelasi timp, un set care contine: masina de cusut, un manechin pe care este pus o rochita, un fier de calcat si o masuta dcalcat, centimetru umerase, 2 carti si o canuta in care erau diverse ciocolatele de la milka.Aaaa si deja a inceput sa stranga bani de sorcova ![]()
, a strans de la tara de la rude(bunicii din partea sotzului si strabunicii mei) 210 RON.
Va pup, noapte buna.
Dory232002 spune:
Am uitat sa va spun ce era cel mai important.Alexa a facut febra de joia trecuta pana duminica inclusiv si nu am stiut de la ce o trecusem deja pe antibiotic crezand ca este vorba de rosu in gat si ea fiind la tara si neavand unde sa mearga mama cu ea, asta panacand a inceput sa-i spuna mamei ca o dor si pe ea dintisorii si atunci mi-a cazut fisa ca ii dau maselele(ULTIMELE)
.Cand am ajuns la tara ma-m uitat in gura ei atat cat am putut si intreadevar am vazut ca ii dau maselutzele.Mititica se trezeste si acum din somn si plange ft tare si spune ca o dor dintzisorii, abia astept sa trecem si peste partea asta ca tare rau este.
monica-elizabet spune:
Dory, bine ca a fost de la masele...alta data in prima faza da-i numai antitermice alternate(nurofen-panadol) n-o baga pe antibiotic...dar cred ca si eu faceama ceeasi "greseala" daca vedeam ca are febra atatea zile 
saracutza de ea...iti dai seama ce o dor gingiile...
sa-i iasa mai repede sa scapati si voi
sa stapaneasca sanatoasa toate darurile de la mosh...
va pup pe toti
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Am deschis
CAPITOL NOU AICI
monica
mami de alex
si ruxi